Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Radbag

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Hieperdepiep HOERA. Wauw vandaag is het dus mijn blogverjaardag. Het is precies 6 jaar geleden dat ik mijn domein aanschafte en dit mooie avontuur begon. Waar is de tijd gebleven? 6 hele mooie jaren en nog steeds doe ik het me evenveel plezier als dag 1! Ik hoop nog vele jaren door te gaan op dit eigen stukje WWW. In deze 6 jaar heb ik heel wat mooie dingen mogen meemaken door mijn blog. Heel wat leuke mensen heb ik leren kennen, ik heb mezelf verder ontwikkeld en heb veel leuke samenwerkingen met bedrijven gedaan. Dit stukje is ook weer een super leuke samenwerking die ik, als echt theemeisje niet kan overslaan! En *tromgeroffel* jullie kunnen ook een leuke gadget winnen!

 photo 2014-12-290458141_zpsa57096cb.jpg

Thee-ei ManaTea: meet meneer de zeekoe

Toen ik de zeekoe al zag werd ik meteen blij. Wat is dit een leuke variatie op een saai thee ei. Ik liet hem al eerder zijn bij de leukste tea infusers & een vriendinnetje van me had hem al gekocht. Als echte theeleut wilde ik deze uiteraard ook toevoegen aan mijn collectie. Ik heb deze zeekoe gevonden in de webshop van Radbag en kon niet wachten tot ik hem in huis had.

Je kan de zeekoe makkelijk in en uit elkaar halen. Je vult hem met losse thee en hangt hem met zijn voorvinnen aan je kopje. En wat is hij makkelijk schoon te maken! Je kan hem gewoon in de vaatwasser (hulde voor onze vaatwasser Vector) doen en de overgebleven losse theeblaadjes kan je gemakkelijk eruit spoelen. Dit was met sommige thee eieren soms nog al eens een probleem, maar met deze Manatea gelukkig niet!

Hij is gemaakt van 100% siliconen en 1 van de fijnste losse thee eieren ooit. Bij de meeste heb ik erg last van losse theeblaadjes die door de filter heen in je thee komen. Bij deze is dit gelukkig minimaal tot bijna niet. Ik vind hem er zo vrolijk uitzien dat ik elke dag weer blij wordt om hem aan mijn kopje te hangen.
Ik ben dus een gelukkig theemeisje!
Bestel hier de Manatea zeekoe

 photo 2014-12-310353461_zps17fdebad.jpg

Het leuke stemmingslicht ei

Een super fijn en leuk ei staat nu op mijn dressoir kast. Deze kan je aan & uitzetten en veranderd dan van kleur. Super leuk om te zien en erg gezellig om te hebben staan tussen mijn kaarsjes. Hij is niet voor buiten om te gebruiken maar dat was ik dan ook niet van plan. Hij wisselt van de kleuren rood, paars, blauw, groen en geel. Tussen de normale kleur van kaarsen staat hij erg vrolijk en maakt dat de sfeer in huis er gezellig uitziet.
Bestel hier het stemmingslicht ei

 photo divider33_zpsea099c2a.png

Win win win win!

En natuurlijk als je jarig bent dan trakteer je. Daarom speciaal voor jullie (met een bedankje aan Radbag) mag ik een ManaTea weggeven! Hoe leuk is dat! Dus wat moet je doen om mee te loten voor deze gave gadget?

 • Volg me op Bloglovin’ & like dit bericht
 • Vertel wat jou favoriete (losse)thee is
 • Laat in de reactie een geldig email adres achter voor contact
 • photo 2014-12-290458021_zps53b5cff2.jpg

  En voor extra kans retweet het volgende bericht (via mijn Twitter): ‘https://www.iliveformydreams.com van @Sassie__ is blogjarig! Daarom maak ik kans op een #ManaTea van @radbagnl Doe je ook mee? #winactie’

  Laat in de reactie achter welke stappen je allemaal hebt ondernomen.
  De winnaar maak ik volgende week Woensdag 21 Januari bekend. Je kan mee doen tot Dinsdag 20 Januari 0:00 uur. De winaar/winnares krijgt van mij de 21ste een emailtje in zijn/haar inbox.

  Nog een tip van mij: Zoek je nog een leuk en origineel valentijns cadeau voor haar neem dan even een kijkje via deze link. Er staan zeker leuke cadeaus tussen om voor Valentijnsdag te geven.

  0
  74 reacties

  74 thoughts on “Het is mijn blogverjaardag & een super toffe winactie! [gesloten]

  1. Sandra schreef:

   Gefeliciteerd! En wat een superleuke winactie voor de theeliefhebbers :D! Mijn favoriete losse thee momenteel is de namiddagthee van Simon LΓ©velt, heerlijk om de batterijen op te laden na de middagpauze op het werk :). De laatste tijd kies ik steeds vaker voor losse thee omdat die meestal veel lekkerder is dan zakjes. Deze zeekoe zou dan ook superleuk staan in mijn tas op het werk!
   Om kans te maken volg ik je op Bloglovin en like ik dit blogbericht, verder heb ik je tweet overgetypt en gedeeld op Twitter.
   Op nog vele jaren blogplezier!

  2. Berdien schreef:

   Happy Belated Birthday πŸ˜‰

   – Ik volg je op bloglovin + hartje voor dit artikel ( By Bird | Berdien Renes)

   Mijn favo losse thee is sinaasappel-kaneel, maar…. ik heb vorige week appeltaart thee geprobeerd ( losse thee!) en dat was toch ook wel erg lekker ( en stuk gezonder dan de echte appeltaart;-) )
   Liefs

  3. Lies schreef:

   Gefeliciteerd met het jubileum!!
   Ik drink heel veel verschillende kruidenthee soorten, maar vind denk i groene thee het lekkerste, en ook winterthee!

  4. Hennie v.d. Plas schreef:

   Gefeliciteerd zooooooo leuk deze actie <3

  5. Marcella schreef:

   Gefeliciteerd met je mijlpaal, wat een tijd blog je al!

   Ik ben vooral gekke op verse muntthee, al drink ik de laatste tijd ook graag groene thee met citroen en een vers kaneelstokje. Zo lekker in de winter!

  6. Nicky schreef:

   Gefeliciteerd met je jubileum!

  7. Claudia schreef:

   Nog van harte gefeliciteerd! Zes jaar zeg, wow!

  8. Michelle schreef:

   Jaa, ik ken die manatea al een tijdje en hij is zΓ³ awesome. Dus ik doe graag mee! Gefeliciteerd met je blogverjaardag :). Mijn favo losse thee, oei… *duikt in mijn theekastje*. OkΓ©, ik heb geen hele kast speciaal voor thee, maar wel een plank! Hihi. Ik denk dat ik ga voor een losse thee van Bij Britta (maar Mangolicious van Tea Bar is ook geweldig). Bij Britta is een geweldig leuk koffie/thee/taarten-tentje in Groningen en als je de thee (die je kiest van een ‘theemuur’ – geweldig) lekker vindt kun je hem ook kopen! De smaak die ik zo lekker vind is sencha perzik orange. Mag ik ook een andere categorie inwijden? Die van ‘mooiste losse thee’. Dat is namelijk sowieso Old Dutch Applepie van The Tea Bar. Punt is dat ik die niet te drinken vind, dus hij wint niet haha.
   Oh en: ik volgde je al op Bloglovin’ en heb dit bericht geliked. πŸ™‚

   1. Michelle schreef:

    Heb nu ook getweet over de winactie, maar dan iets anders dan de tweet in je blogpost. Ik vind standaard winactie-tweets namelijk stom en onpersoonlijk en zou er zelf niet snel op klikken. DUS ik heb gewoon iets leukers getweet. Geen idee of dat m’n kansen vergroot maar dat maakt niet uit :).

    1. SAS schreef:

     Haha ik vind hem geweldig & heb hem weer geretweet. πŸ˜€ Extra kans hierbij genoteerd!

     1. Michelle schreef:

      O GOD ik zie nu dat ik een HEEL erge dt-fout heb gemaakt. Genaaaaaaant. Maar toch thanks haha.

  9. Paul schreef:

   Lieve Sas, van harte gefeliciteerd met jouw blogverjaardag. Zes jaar is al een hele tijd, en als ik je stukjes zo lees dan is er nog inspiratie genoeg voor de komende jaren!

  10. Deisy schreef:

   Nog van harte gefeliciteerd πŸ™‚ Dat er nog maar vele jaren mogen volgen: ik geniet namelijk super erg van je artikelen sinds ik je site hebt ontdekt. Echt een rustmomentje πŸ™‚ X

   1. SAS schreef:

    Dankjewel! En super lief compliment, net als het lieve emailtje wat ik van je kreeg<3

  11. Wendy schreef:

   Nog gefeliciteerd! Ik wil wel meedoen met deze winactie. Ik heb eigenlijk nog nooit losse thee gedronken, omdat ik nooit een thee-ei in huis heb gehaald. Maar ik wil het wel graag proberen, ook omdat ik al een tijdje een zakje met losse thee in de kast heb staan. Gekregen op mijn werk ooit, maar ja… nooit kunnen proberen.
   Om je vraag even te beantwoorden: mijn lievelings thee op dit moment is Minty Morocco van Pickwick. Al staat gecarameliseerde peer op een sterke tweede plek.
   Ik volgde je uiteraard al op Bloglovin’ en ik heb dit artikel even geliked. Ook heb ik de tweet even getweet. πŸ™‚

  12. Mieke schreef:

   Nog gefeliciteerd met je blogverjaardag!
   Ik volgde je al op Bloglovin en heb dit bericht geliked. Ik doe graag mee met de winactie!

  13. Shanti schreef:

   Gefeliciteerd! En wat een toffe winactie πŸ˜€ Mijn favoriete losse thee is cactus vijg, die leerde ik door vriendinnetje Evelien (van Live Life Lovely) kennen en iedere keer als ik bij haar ben is dat de eerste thee die in mijn kopje gaat!

  14. Hieperdepiep…hoera! Gefeliciteerd met je blog!

  15. Nostra schreef:

   Van harte! Zes jaar is indrukwekkend en ik neem aan dat je in die tijd een heleboel blogs hebt zien verdwijnen? Hoe hou je jezelf gemotiveerd?

   1. SAS schreef:

    Ik heb zeker de loop der jaren heel wat blogs zien verdwijnen. Hoe is mezelf gemotiveerd hou? Ik vind het super leuk om te doen. Het is een super grote hobby van mij en denk dat daardoor het plezier blijft.

  16. Zwartraafje schreef:

   Zes jaar! In een huwelijk vier je dan je ijzeren jubileum. Maar deze silicone thee-difuser lijkt me een veel leuker gadget. πŸ™‚

   Mijn favoriete losse thee is er eentje met de blaadjes van een japanse kersenbloesem. Die heb ik een keertje in Gent gedronken en hij was superrrr lekker. Thuis heb ik heel veel theesmaken om uit te kiezen. EΓ©n echte favoriet heb ik niet, al ben ik wel heel nieuwsgierig naar de twee smaken die ik gisteren bij Xenos kocht: Hot Raspberry en Fruit Punch.

   Ik volg je op Bloglovin en heb dit bericht bewaard. Zo meteen ga ik ook via Twitter je tweet delen.

  17. Anita H. schreef:

   Ik heb 2 favorieten: rooibos en zoethout. Maar wat ik het meest drink is groene thee met citroen. Vanwege de gezondheidsbevorderende eigenschappen.

   Ondernomen stappen: alle.

  18. Lieke schreef:

   Gefeliciteerd met je zesjarige blog verjaardag! Wat een lange tijd! En ik hoop dat er nog veel jaren bij komen, want je schrijft heel leuk!

   Ik doe graag mee met je winactie. Ik hou van thee! Vooral winterthee of kruidenthee vind ik heerlijk als losse thee. Dan laat je het toch wat langer trekken als met een zakje. Mhmmm!!

  19. Isabel Cristina schreef:

   Gefeliciteerd met je blogverjaardag Saskia! Echt superleuke winactie heb je! Ik doe graag mee, ik volgde je al op bloglovin en heb het bericht geliked. πŸ˜€

  20. Louise schreef:

   Gefeliciteerd!! Wij hebben al kopjes met met grote thee-eieren erin… dus ik laat jouw gave thee ei ook passen, al is hij superschattig πŸ™‚ En hopelijk blijf je nog heel lang bloggen.

  21. Birte schreef:

   Een héééééééél gelukkige blogverjaardag πŸ™‚ . Zoals ik al zei op Instagram: ik vind dit een geweldige winactie, maar ik heb de Manatea al en ga dus toch passen. Veel liefs!

  22. Rosa schreef:

   Geleficiteerd Sas! 6 jaar alweer.. wow! Mijn favoriete thee is groen en dan met lemongrass. Dat is echt heerlijk! Volg&like op BL, maar volgde je nog niet via twitter (ik gebruik dat echt te weinig) dus heb je een verzoek gestuurd πŸ˜‰

  23. Xaviera schreef:

   Van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag lieve Sas! Wat een lange tijd al 6 jaar, wauw! Leuke winactie, ik doe heel graag mee πŸ™‚ Mijn favoriete losse thee is Spiced Chai Latte die ik heb gekregen van een Engelse vriend toen ik een dagje in London was! Ik heb je bericht geliked op Bloglovin’ (en ik volg je natuurlijk al πŸ˜‰ ) en de tweet verzonden.

  24. Regina schreef:

   Hartelijk gefeliciteerd! En die zeekoe blijft geweldig!

  25. Jorien schreef:

   Wat een grappig thee ei! Van harte gefeliciteerd met je 6e blog verjaardag.

  26. Happy birthday! Te gek thee ei, ik heb ‘m al, maar hij maakt mij ook vrolijk! πŸ˜‰ x

  27. maroussia schreef:

   Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Zes jaar, dat is echt lang! Super leuke winactie. x

  28. annouska schreef:

   Gefeliciteerd met je 6e blog verjaardag. Wat vliegt de tijd, ik hop dat er nog vele jaren bij komen.

  29. sandra schreef:

   Wat een super leuke actie, Ik heb een keer rozenthee gedronken, smaakte heel bijzonder, ik vond het heel erg lekker.

  30. Infinity schreef:

   Wowie, de volledige 6 jaren! Je mag er trots op zijn! Je hebt een leuke blog, en ik hoop dat je nog lang verder blogt! Leuke actie, maar ik sla hem even over, ik drink namelijk nooit thee. Succes iedereen!

  31. Jessica schreef:

   Wauw, wat een leuke ‘theeaccessoire’! Ik ben sinds een half jaar echt thee-verslaafd. Ik drink bijna alleen nog maar thee. Mijn favoriete thee is de normale earl grey, het liefst van lipton maar dat maakt me eigenlijk niet uit. Ik doe graag mee en heb alle verplichte dingen gedaan (bloglovin:jessicanap).

  32. Veerlez schreef:

   WOOW! 6 jaar is ook wel echt bizar lang weer! Ik zit alweer op 2 jaar, dat vind ik ookal lang πŸ˜‰
   Maar wat een leuke winactie, ik doe zeker mee. Ik drink eigenlijk altijd rooibos thee, maar als ik losse thee gebruik, dan juist weer liever groene thee, ik weet eigenlijk niet waar die voorkeur vandaan komt πŸ™‚

  33. Els schreef:

   Allereerst gefeliciteerd! Wat een leuke winactie! Ik doe mee πŸ™‚ . En volg ik je ook gelijk, wilde ik toch al gaan doen πŸ™‚ . Mijn favoriete thee is groene thee.

  34. Wow 6 jaar! Wat knap. Ik wist zes jaar geleden niet eens wat bloggers precies deden.

   Gefeliciteerd!

   Ik volg je op Bloglovin en zal dit artikel zo liken. Mijn favoriete losse thee is Alice. Het is een zwarte thee die ik bij de Turk koop en maak deze thee ook met een Turks theepot (boven en onderstel op het gasfornuis).

  35. Lies schreef:

   Van harte gefeliciteerd met het 6-jarig bestaan van je blog! Dat er nog maar heel veel mooie en leuke blogjaren bij mogen komen!

  36. Lies schreef:

   Ik doe mee! Leuk! Als losse thee liefhebber maak je het me echt heel moeilijk! Als ik mijn lekkerste moet uitkiezen dan ga ik toch voor de 1001 nacht van Drewes, die is heerlijk zoet en zitten heel veel lekkere smaken in (ik drink thee zonder suiker) Verder vind ik rooibos thee en groene thee ook heel lekker puur, of met een bijsmaakje!

  37. Patricia Schmitz-Heres schreef:

   Wat leuk zeg! gefeliciteerd! Ik doe graag mee met de winactie. Mijn favoriete theesoorten zijn kruidentheeen. En daarbij maakt het niet zoveel uit welke precies.

  38. Madeleine schreef:

   Gefeliciteerd met je 6e blogverjaardag πŸ™‚

  39. Van harte gefeliciteerd! 6 jaar al! Kan mij voorstellen dat je het nog steeds met veel plezier doet. Bloggen is leuk πŸ™‚ Ik volg je graag.

  40. Nina Simplynspecial schreef:

   Gefeliciteerd! Wat een tijd zeg, 6 jaar πŸ™‚ Fijn om te zien dat je er ook nog steeds plezier aan beleeft.

  41. Saar schreef:

   Wauw, zes jaar, dat is een behoorlijke tijd! Wat heb je ondertussen al veel gedaan dan zeg!

   Ik vind het thee-ei van die koe echt leuk, dus ik doe lekker mee met je winactie. Mijn favoriete losse thee komt uit het Brugs Theehuisje. Ik ben alleen de naam van die theemengeling vergeten, maar ze maken die mengelingen daar allemaal zelf, lekker uniek dus! En je kan er ook lekker rondsnuffelen als je een theeliefhebber bent.

   Ik wens je nog een fijne blogverjaardag en vele mooie blogjaren erbij!

  42. Anneleen schreef:

   Oh wat een leuke winactie! Ik doe heel graag mee! Ik volg je op bloglovin en like dit bericht πŸ™‚ twitter heb ik niet. Mijn favoriete thee is nog steeds citroenthee maar ik sta steeds meer en meer open voor nieuwe smaakjes. Mijn e-mailadres: anneleen.de_bondt@hotmail.com

  43. Miss Sentinelli schreef:

   Gefeliciteerd πŸ˜€ !! Leuke winactie, ik sla hem wel dit keer over πŸ™‚ . Succes iedereen!!

  44. Chantal schreef:

   Bloglovign geliked, mijn favo losse thee is Chinese gunpowder, en mijn mailadres heb je

  45. Linda schreef:

   6 jaar?! Dit jaar in oktober blog ik 2 jaar en dat vind ik al een enorme mijlpaal. 6 jaar is wel een feestje met slingers en confetti en taart en koekjes waard! Gefeliciteerd! πŸ˜€ Op naar de 10 jaar, haha!
   Ik doe graag mee aan de winactie, ik vind die zeekoe echt geniaal! En dat stimuleert me meteen om minder zakjes thee en meer losse thee te kopen!
   Ik volg je op Bloglovin’ en heb het bericht geliket πŸ™‚ Mijn favoriete thee is momenteel groene thee citroen en de groene thee met kokos (heel apart), maar ik vind eigenlijk van alles (behalve sterrenmunt, rooibos en aardbei – daar gruw ik van haha) wel lekker πŸ™‚

  46. zomersproetje schreef:

   Zo al 6 jaar??!! Jeetje! Gefeliciteerd!!! Ik volg je nu via bloglovin'(dacht dat ik dat al deed, shame on me) en twitter, heb je bericht ook geliked! Favoriete thee is rooibos πŸ˜‰

  47. Nicetobeout schreef:

   Gefeliciteerd, ik wens je nog veel meer mooie blogjaren! Mijn favo thee is Jasmijn thee, dat heb ik sinds kort ontdekt! Ik heb dit bericht geliked en volgde je al lang op BL.

  48. Petra schreef:

   Gefeliciteerd!!! Leuk dat je dit met een winactie viert. Ik doe graag. Mijn favoriete thee is groene thee.

  49. zomersproetje schreef:

   Zo he!! 6 jaar al! Congratulations!!! Ik volg je nu via bloglovin'(dacht dat ik dat al had gedaan, shame on me) en twitter. Heb je bericht ook geliked en twitterbericht gestuurd. Ik hou van verschillende smaken, maar het ik kies het vaakst voor rooibos (zoals je vast al las bij mijn tea-tag πŸ˜‰ )

  50. Chantal schreef:

   6 jaar! Dat mag inderdaad goed gevierd worden πŸ™‚
   Ik doe mee, want ik heb een heleboel losse thee, maar sinds ik ben verhuisd geen thee ei. Dus dat is altijd klungelen als ik een kopje thee wil haha.
   Ik heb het bericht geliked en als je me hebt geaccepteerd op Twitter deel ik het bericht daar ook. Mijn favoriete thee is trouwens rooibos earl grey πŸ™‚

  51. Ellis schreef:

   Mijn favoriete losse thee is de thee die mijn vader en zijn nieuwe vrouw altijd voor me meenemen uit Japan. Zij is Japanse en de groene thee die ze daar drinken smaakt echt compleet anders dan ‘onze’ groene thee. Ik vind het heerlijk! Maar eigenlijk geldt dat voor alle theetjes die zij voor me meenemen. Zo’n thee-walrus lijkt me ontzettend handig, in ieder geval véél leuker dan dat gare ei dat ik nu gebruik xD

   En ZES jaar bloggen. Whoa! Dat is indrukwekkend xD Ontzettend gefeliciteerd! πŸ™‚

  52. Laura schreef:

   Wauw 6 jaar al weer! Gefeliciteerd!
   Ik doe ook graag mee met de winactie! Ik vind de kerstthee van dille en kamille heel lekker, en dan vooral de rooibos versie. Ik zal de tweet ook even RTen ^^

  53. Mirella schreef:

   Gefeliciteerd met het 6 jarig bestaan.

   Ik drink nooit losse thee, ik drink wel elke dag thee maar dan Detox en kamillethee πŸ˜€
   Wel een super schattig cadeautje

  54. Sylvia schreef:

   Van harte! πŸ˜€

  55. Michelle schreef:

   Gefeliciteerd! En wat een leuke winactie! Ik doe heel graag mee..
   Natuurlijk volgde ik je al via bloglovin en via instagram πŸ˜‰
   Ehh favoriete losse thee, ik denk toch wel de ‘Winter Melange’ losse thee van De Tuinen, ondanks dat het een winter thee is drink ik hem het hele jaar door. zo lekker!

  56. jackie schreef:

   Gefeliciteerd…
   altijd leuk zo’n extra verjaardag πŸ˜‰

  57. Yudeska schreef:

   Gefeliciteerd zeg, 6 jaar al wat super gaaf! Op naar de 10 jaar

  58. Rosa schreef:

   Leuk, ik doe mee! Ik kan niet kiezen wat mijn favoriete losse thee is, ze zijn allebei van de Bagels and Beans: de kruidige chai of de rooibos lemon ginger. Ik kijk er echt naar uit om die snel weer te drinken als ik in Nederland ben.

  59. Simone schreef:

   Gefeliciteerd met je blogverjaardag!! En super leuk dat je er een winactie aan vast hangt. Natuurlijk doe ik ook mee! πŸ™‚

  60. Bente schreef:

   Woow wat een tijd alweer! Gefeliciteerd met je blogverjaardag!

   Mijn favoriete (losse) thee blijft toch wel Hello Sunshine van de teabar <3

  61. Amy schreef:

   Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Zes jaar is enorm lang, gaaf dat je het nog steeds met zoveel plezier doet πŸ™‚ Ik doe natuurlijk heel graag mee met deze winactie, als mede-theemeisje. Ik drink alleen maar losse thee en heb enorm veel fijne smaakjes in de collectie. Maar het allerliefste drink ik groene thee met Jasmijn en Mandarijn. Die is zo lekker! <3

  62. Ooh proficiat! Leuk hoekje trouwens waar je stemmingslicht ei staat πŸ˜€

   x AurΓ©lie

  63. jenn schreef:

   Gefeliciteerd!!

  64. Marion schreef:

   Jeetje zeg! Al 6 jaar? Gefeliciteerd!!!!

  65. Sammie schreef:

   Whoohoo, gefeliciteerd met je blog!! Ik doe niet mee aan de winactie want ik drink nooit losse thee πŸ™‚ maar wil wel even zeggen dat ik je Blond mok geweldig vind <3

  66. Ceetje schreef:

   Wauw zes jaar! Gefeliciteerd en dat je nog maar lang met veel plezier mag bloggen!

  67. saskia schreef:

   Leuke winaktie, ik doe heel graag mee!
   Volgen via BL doe ik al. Post ook geliked πŸ™‚

   Alleen jammer dat je kopieren vanaf je site hebt uitgeschakeld. Beetje lui aangelegd en ga dus echt niet alles overtikken naar twitter πŸ˜‰

   O mijn favo thee natuurlijk, is een maastrichtse thee die je al eens op mijn blog voorbij hebt zien komen.

   1. SAS schreef:

    Vandaar dat ik hem op m’n Twitter heb gepost om te retweeten πŸ˜‰

  68. angelique schreef:

   Leuk! en gefeliciteerd!!!
   mijn facoriete thee hmm ik ben gek op enorm veel thee, vooral groene thee varianten. Dus ik kan eigenlijk niet echt kiezen.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *