TGIF: Week3/2015

 photo 1798720_366675840173014_3439878973830030272_n_zps40e34b2b.jpg

TGIF staat voor ‘Thank God It’s Friday’, een wekelijkse op Vrijdag online komende rubriek met een terugblik van afgelopen week. Wat deed ik? Wat kocht ik en wat maakte deze week ‘awesome’? Een soort persoonlijk dagboekje met een korte vragenlijst + gebruik van foto’s, plaatjes & filmpjes. Enjoy! Wil je me volgen op Instagram? Dat kan via mijn account Sassie__



Things I love

mijn vernieuwde header *liefde* mijn nieuwe fonts die ik heb geïnstalleerd The Killing kijken mijn eigen projectje #PlukhetGeluk & jullie toffe deelname hieraan morgen zijn we alweer 7.5 jaar samen gezellig saampjes film kijken mijn ontsteking die zo goed als weg is *afkloppen* enthousiaste kids met een activiteit nieuwe aankoopjes waaronder een hele fijne nagellak gezellig een theetje drinken met mijn moeder een date vastzetten met m’n vriendinnetjes voor in Maart

Things I did

De week stond in het teken van werken en in mijn vrije tijd zoveel mogelijk ontspannen. Een erg drukke maar leuke week. Veel geknutseld, o.a. een sneeuwpopgezichtje gemaakt met een lichtgevende neus. Zelfs kinderen die nooit knutselen hebben mee gedaan, super leuk! Met mijn ontsteking gaat het gelukkig een heel stuk beter, hij is zo goed als weg *even afkloppen* Ik sliep deze week erg vast en had de ochtenden erg veel moeite om uit bed te komen. Ik wil dus een pinguïn:

 photo IMG_20150115_064525_zps71b3166f.jpg

Things I bought

 photo PicMonkeyCollageblog_zpsa7b0160c.jpg

Ik kocht heel wat nieuwe make-up. Ik kocht 2 nieuwe budget nagellakjes, lipliner & een oogschaduw pen. Fijne producten, vooral erg blij met mijn mooie nagellakje. Ook kwam ik bij de HEMA een super schattige doosje voor geluk tegen. Ik kon hem niet laten staan en nam hem dus mee. Er zitten kaartjes in met leuke quotes. Deze ga ik gebruiken voor mijn #PlukhetGeluk projectje en tevens ga ik er een review over maken!

Things that made this week awesome

AWWWW.

Things I blog

Er kwam weer eens een Thoughts Lately #4 online. Daarnaast maakte ik een blogje met mijn favoriete & meest bijzondere mokken. Ik heb nogal een (mooie)collectie, dus uitkiezen was super moeilijk. Tevens vierde ik mijn 6de blogverjaardag mét super toffe winactie. Je kan er nog aan mee doen en een super toffe ManaTea winnen. Klink op de link voor de voorwaarden om mee te doen.

 photo PicMonkeyCollageblog_zpsa7b0160c.jpg

Ik maakte een toffe nieuwe huisstijl, met nieuw lettertype en header. Ik ben er super blij mee en maakt het net een beetje meer 1 geheel als huisstijl.

Dit weekend komt de eerste opdracht online van mijn eigen projectje #PlukhetGeluk: De geluksvragenlijst. Ben ook erg benieuwd naar jullie invulling! Ik kreeg heel veel leuke reacties (45 stuks!!!) van lieve bloggers die mee gingen doen Dit maakte echt mijn dag (en eigenlijk week) goed<3

Things to do this Friday / weekend

Ochtendje werken op Vrijdag & daarna heerlijk een bakkie thee doen bij lief vriendinnetje Leona. Zaterdag zijn M. & ik alweer 7,5 jaar bij elkaar (L) We gaan niets bijzonders doen maar toch mooi even bij deze mijlpaal (90 maanden!) stil te staan. Zondag zie ik vriendinnetje Wendy weer gezellig. Een vol weekend qua leuke afspraken, top! Ook weer heerlijk series kijken en bloggen &blogjes bij lezen.

45 reacties op “TGIF: Week3/2015

  1. zo’n pinguin wil ik ook wel en dat die dan ook nog een dansje doet ala happy feet 😉 Dat blik vol geluk ga ik is naar uit kijken, leuk cadeau ideetje 🙂

  2. Ik vind je header heel erg tof! 😀 En dat filmpje van die eendjes hahaha moest ik heel hard om lachen! 7.5 jaar samen, gefelicteerd! Tof!

    Fijne zaterdag!! Liefs Rosie

  3. Leuk weekje 🙂 Vast gefeliciteerd met jullie samen zijn morgen 🙂 Fijn weekend! PS. Ik word enorm blij van je rustige lay-out!

  4. Je blijft lekker knutselen aan je layout he? Ik ben daar absoluut niet handig in, ook een reden dat ik het niet aandurf om een eigen domein aan te schaffen…

  5. Wauw, leuke lijst. En fijn dat die ontsteking zo goed als weg is! Dat is namelijk niet tof. Gefeliciteerd met jullie jaartjes samen!

  6. uhhhh, ik heb je volgens mij nog niet gemaild, ga ik thuis gelijk ff doen….
    dat blikje van de hema heb ik echt al een paar keer vast gehad ♥

    Heel fijn weekend…

  7. Leuk om te lezen weer 🙂 ! Goed om te lezen dat je ontsteking zo goed als weg is 🙂 . En alvast gefeliciteerd met jullie 7,5 samen zijn 😀 ! Ik ben zeer benieuwd naar jouw eerste invulling van jouw top projectje 🙂 .

  8. Alvast gefeliciteerd met jullie 7,5 jarig samenzijn! <3 Haha die verbazing van dat kindje in de video is echt zo schattig! Ik ben heel benieuwd wat er in dat blik vol geluk zit van de Hema, leuk dat je hier nog meer van gaat laten zien. Je nieuwe header is super!

  9. Hahaha die eendjes! Ik zat echt de hele tijd ‘aaaaaaw’, zo zielig maar ook wel heel grappig :’) En dat filmpje met dat jongetje en die vader, te schattig, hij snapt er helemaal niets van!
    Ik ben benieuwd naar jouw antwoorden op de geluksvragenlijst, ik heb ‘m zelf al ingevuld en hij staat klaar, komt maandag online op mijn blog 🙂 Fijn weekend! En natuurlijk gefeliciteerd met jullie 7,5 (!) jaar samenzijn!

  10. In het begin vond ik je nieuwe header best wel druk, maar begin er nu langzaam aan te wennen. Weer een fijne week zo te lezen!

  11. Ziet er goed uit!! En klinkt goed!! Ik vind stiekem de lijstjes toch wel heel leuk. Ik mag straks weer naar school. Vandaag in mijn uppie de bovenbouw. Altijd gezellig. En dan… WEEKEND!!!

  12. Super leuk! Dat kindje had ik inderdaad op facebook ook gezien, geweldig! Alvast gefeliciteerd voor morgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *