Lijstjes & Stokjes

TGIF: Week3/2015

 photo 1798720_366675840173014_3439878973830030272_n_zps40e34b2b.jpg

TGIF staat voor ‘Thank God It’s Friday’, een wekelijkse op Vrijdag online komende rubriek met een terugblik van afgelopen week. Wat deed ik? Wat kocht ik en wat maakte deze week ‘awesome’? Een soort persoonlijk dagboekje met een korte vragenlijst + gebruik van foto’s, plaatjes & filmpjes. Enjoy! Wil je me volgen op Instagram? Dat kan via mijn account Sassie__

 photo Tussenstrook2_zpscb44303b.png


Things I love

mijn vernieuwde header *liefde* mijn nieuwe fonts die ik heb geïnstalleerd The Killing kijken mijn eigen projectje #PlukhetGeluk & jullie toffe deelname hieraan morgen zijn we alweer 7.5 jaar samen gezellig saampjes film kijken mijn ontsteking die zo goed als weg is *afkloppen* enthousiaste kids met een activiteit nieuwe aankoopjes waaronder een hele fijne nagellak gezellig een theetje drinken met mijn moeder een date vastzetten met m’n vriendinnetjes voor in Maart

Things I did

De week stond in het teken van werken en in mijn vrije tijd zoveel mogelijk ontspannen. Een erg drukke maar leuke week. Veel geknutseld, o.a. een sneeuwpopgezichtje gemaakt met een lichtgevende neus. Zelfs kinderen die nooit knutselen hebben mee gedaan, super leuk! Met mijn ontsteking gaat het gelukkig een heel stuk beter, hij is zo goed als weg *even afkloppen* Ik sliep deze week erg vast en had de ochtenden erg veel moeite om uit bed te komen. Ik wil dus een pinguïn:

 photo IMG_20150115_064525_zps71b3166f.jpg

Things I bought

 photo PicMonkeyCollageblog_zpsa7b0160c.jpg

Ik kocht heel wat nieuwe make-up. Ik kocht 2 nieuwe budget nagellakjes, lipliner & een oogschaduw pen. Fijne producten, vooral erg blij met mijn mooie nagellakje. Ook kwam ik bij de HEMA een super schattige doosje voor geluk tegen. Ik kon hem niet laten staan en nam hem dus mee. Er zitten kaartjes in met leuke quotes. Deze ga ik gebruiken voor mijn #PlukhetGeluk projectje en tevens ga ik er een review over maken!

Things that made this week awesome

AWWWW.

Things I blog

Er kwam weer eens een Thoughts Lately #4 online. Daarnaast maakte ik een blogje met mijn favoriete & meest bijzondere mokken. Ik heb nogal een (mooie)collectie, dus uitkiezen was super moeilijk. Tevens vierde ik mijn 6de blogverjaardag mét super toffe winactie. Je kan er nog aan mee doen en een super toffe ManaTea winnen. Klink op de link voor de voorwaarden om mee te doen.

 photo PicMonkeyCollageblog_zpsa7b0160c.jpg

Ik maakte een toffe nieuwe huisstijl, met nieuw lettertype en header. Ik ben er super blij mee en maakt het net een beetje meer 1 geheel als huisstijl.

Dit weekend komt de eerste opdracht online van mijn eigen projectje #PlukhetGeluk: De geluksvragenlijst. Ben ook erg benieuwd naar jullie invulling! Ik kreeg heel veel leuke reacties (45 stuks!!!) van lieve bloggers die mee gingen doen Dit maakte echt mijn dag (en eigenlijk week) goed<3

Things to do this Friday / weekend

Ochtendje werken op Vrijdag & daarna heerlijk een bakkie thee doen bij lief vriendinnetje Leona. Zaterdag zijn M. & ik alweer 7,5 jaar bij elkaar (L) We gaan niets bijzonders doen maar toch mooi even bij deze mijlpaal (90 maanden!) stil te staan. Zondag zie ik vriendinnetje Wendy weer gezellig. Een vol weekend qua leuke afspraken, top! Ook weer heerlijk series kijken en bloggen &blogjes bij lezen.

0

45 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *