Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Lijstjes & Stokjes

TGIF: Week#46/2014

tgifnew86021.png

Het is weer Vrijdag!

TGIF is een terugkerende post met een terugblik van de afgelopen week/weken met gebruik van Instagram foto’s, plaatjes en een vragenlijstje! Wil je me volgen op Instagram? Dat kan via Sassie__ Kijken jullie mee met mijn hoogtepuntjes van afgelopen week?

 photo Tussenstrook2_zpscb44303b.png


Things I love

Deze week begonnen met mijn eigen ‘Because life needs more happiness’-project, update komt dit weekend online beginnen in een nieuw boek het heerlijke weertje opruimen in huis mijn nieuw lettertype hier, leuk?! meebleré en trommelen met de muziek in de auto. Dat maakt het auto rijden voor mij leuk en ontspannend leuke samenwerkingsvoorstellen vinden in mijn mailbox pakketjes krijgen uitkijken naar elk weekend aangezien ik mijn favo series opneem en lekker in het weekend kan kijken leuke dingen mee maken op werk

Things I did

Ik werkte weer zoals gewoonlijk 5 dagen & had Woensdagavond en Donderdagmiddag een cursus.Ik ben dan ook blij dat Vrijdag weer aangebroken is. Ook heb ik sinds Maandagochtend pijn aan mijn wijsvinger (ik typ dit dus met mijn wijs & andere middelvinger haha). Geen idee hoe ik hieraan kom maar het doet met buigen behoorlijk pijn. Met werken heb ik hem dus even wat steun gegeven door wat tape erom heen te doen zodat het buigen niet meer gaat. Even aankijken dus.. Gelukkig gaat het nu het einde van de week een stuk beter.

Things I bought

Ik kocht Sinterklaas inpak papier voor de Sinterklaas viering dit jaar met mijn ouders, en 2 cadeautjes alvast voor hun. Ook kocht ik een leuke nieuwe geurkaars en nog wat andere huishoudelijke artikelen die bijna op waren. Ook had ik zeker een nieuwe borstel nodig. Ik heb altijd een erg stevige nodig met mijn krullende (tegenwerkend) haar. OH en ik kocht een super leuk (kleine versie) van dit onderstaande prentenboekje, zeker een favoriet van mij.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Things that made this week awesome


Ik zag dit bovenstaande filmpje bij MijnKladblog en wilde hem zeker met jullie delen. Super schattig!


Ook zag op dit filmpje van een baby otter die leert zwemmen. Super cute. Ik hou als sinds kleins af aan van otters en had hier zeker in een dierentuin mee willen werken.

Things I blog

Ik beantwoorde in een Q&A jullie blog gerelateerde vragen op het blogje van Stel je vraag. Ik vertelde ook over mijn redenen waarom ik van de winter hou. I just love it. Er kwam ook een review van ons huwelijksreis album online waar ik super blij mee ben en fijne herinneringen geeft. Ook kwam uiteraard Donderdag de Tip & Trucs reeks weer online, deze keer over je blog combineren met je offline leven.

Mirella van mirstylez schreef ook een artikel over mijn ‘Because life needs more happiness’-project. Super leuk! Eind deze week komen mijn bevindingen online.

 photo IMG_20141111_110958_zps9cac970f.jpg

Bij Angelique op haar site wordt ik heel lief genoemd als blog favoriet van het najaar.
´Een gewoon van alles en nog wat blog. Saskia schrijft net als mij over alles wat ze in haar leven tegen komt. Gewoon een vrolijke blog waar je de dagelijkse inspiratie op kunt doen. Leuke en eerlijke reviews, en ik vind haar weekoverzicht echt geniaal creatief!´
Ik bloos er gewoon helemaal van! Super leuk om zo genoemd te worden. Heel erg bedankt!

EDIT: ook kwam ik mezelf tegen bij Annouska, in het lijstje blogs die ze elke dag leest. Weer zo’n lief en mooi compliment, dankjewel!

Things to do this weekend

Vanavond heb ik een teamuitje en ga ik gezellig uit eten met mijn collega’s. Verder gaat M. aanstaande Zondag met zijn neefje naar de film en heeft voetbal. Heb dus lekker een weekend NIKS en geheel voor mezelf. Ook wil ik weer wat kasten uitmesten & genieten van ME-time…

Enjoy the weekend. Jullie nog fijne plannen?

0

47 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *