tgifnew86021.png

Het is weer Vrijdag!

TGIF is een terugkerende post met een terugblik van de afgelopen week/weken met gebruik van Instagram foto’s, plaatjes en een vragenlijstje! Wil je me volgen op Instagram? Dat kan via Sassie__ Kijken jullie mee met mijn hoogtepuntjes van afgelopen week?

 photo Tussenstrook2_zpscb44303b.png


Things I love

Deze week begonnen met mijn eigen ‘Because life needs more happiness’-project, update komt dit weekend online beginnen in een nieuw boek het heerlijke weertje opruimen in huis mijn nieuw lettertype hier, leuk?! meebleré en trommelen met de muziek in de auto. Dat maakt het auto rijden voor mij leuk en ontspannend leuke samenwerkingsvoorstellen vinden in mijn mailbox pakketjes krijgen uitkijken naar elk weekend aangezien ik mijn favo series opneem en lekker in het weekend kan kijken leuke dingen mee maken op werk

Things I did

Ik werkte weer zoals gewoonlijk 5 dagen & had Woensdagavond en Donderdagmiddag een cursus.Ik ben dan ook blij dat Vrijdag weer aangebroken is. Ook heb ik sinds Maandagochtend pijn aan mijn wijsvinger (ik typ dit dus met mijn wijs & andere middelvinger haha). Geen idee hoe ik hieraan kom maar het doet met buigen behoorlijk pijn. Met werken heb ik hem dus even wat steun gegeven door wat tape erom heen te doen zodat het buigen niet meer gaat. Even aankijken dus.. Gelukkig gaat het nu het einde van de week een stuk beter.

Things I bought

Ik kocht Sinterklaas inpak papier voor de Sinterklaas viering dit jaar met mijn ouders, en 2 cadeautjes alvast voor hun. Ook kocht ik een leuke nieuwe geurkaars en nog wat andere huishoudelijke artikelen die bijna op waren. Ook had ik zeker een nieuwe borstel nodig. Ik heb altijd een erg stevige nodig met mijn krullende (tegenwerkend) haar. OH en ik kocht een super leuk (kleine versie) van dit onderstaande prentenboekje, zeker een favoriet van mij.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Things that made this week awesome


Ik zag dit bovenstaande filmpje bij MijnKladblog en wilde hem zeker met jullie delen. Super schattig!


Ook zag op dit filmpje van een baby otter die leert zwemmen. Super cute. Ik hou als sinds kleins af aan van otters en had hier zeker in een dierentuin mee willen werken.

Things I blog

Ik beantwoorde in een Q&A jullie blog gerelateerde vragen op het blogje van Stel je vraag. Ik vertelde ook over mijn redenen waarom ik van de winter hou. I just love it. Er kwam ook een review van ons huwelijksreis album online waar ik super blij mee ben en fijne herinneringen geeft. Ook kwam uiteraard Donderdag de Tip & Trucs reeks weer online, deze keer over je blog combineren met je offline leven.

Mirella van mirstylez schreef ook een artikel over mijn ‘Because life needs more happiness’-project. Super leuk! Eind deze week komen mijn bevindingen online.

 photo IMG_20141111_110958_zps9cac970f.jpg

Bij Angelique op haar site wordt ik heel lief genoemd als blog favoriet van het najaar.
´Een gewoon van alles en nog wat blog. Saskia schrijft net als mij over alles wat ze in haar leven tegen komt. Gewoon een vrolijke blog waar je de dagelijkse inspiratie op kunt doen. Leuke en eerlijke reviews, en ik vind haar weekoverzicht echt geniaal creatief!´
Ik bloos er gewoon helemaal van! Super leuk om zo genoemd te worden. Heel erg bedankt!

EDIT: ook kwam ik mezelf tegen bij Annouska, in het lijstje blogs die ze elke dag leest. Weer zo’n lief en mooi compliment, dankjewel!

Things to do this weekend

Vanavond heb ik een teamuitje en ga ik gezellig uit eten met mijn collega’s. Verder gaat M. aanstaande Zondag met zijn neefje naar de film en heeft voetbal. Heb dus lekker een weekend NIKS en geheel voor mezelf. Ook wil ik weer wat kasten uitmesten & genieten van ME-time…

Enjoy the weekend. Jullie nog fijne plannen?

0
47 reacties

47 thoughts on “TGIF: Week#46/2014

 1. Michelle schreef:

  Oh dat ottertje! Zo schattig! We hadden eigenlijk niks op de planning staan, maar achteraf is het toch een druk weekend geworden met zaterdag een uitstapje naar Oosterik ( zijn bijna 4 uur weg geweest) en zondag een klusdag en visite gehad. Weinig me-tijd gehad en aankomende week wordt ook druk helaas..

 2. Marcella schreef:

  Heerlijk overzicht weer, fijn! Ik heb dit weekend ook weinig gepland. Voor het eerst sinds een tijd, dus daar ga ik optimaal van genieten! Fijn weekend!

 3. Nicky schreef:

  Hier Niks op de planning! Dus ik kan een heel weekend doen waar ik zin in heb!!! Fijn weekend!

  1. SAS schreef:

   Geniet van je weekend niks doen! Ik doe met je mee 🙂

 4. Estrella schreef:

  Leuke blogpost. Dat filmpjes met die babies is hilarisch! Ik heb niet echt plannen momenteel.

 5. Regina schreef:

  Aaah, die babymeisjes zijn om op te vreten!
  Komt die pijn aan je middelvinger niet van het typen? Ik heb het ook gehad en het was een peesontsteking en het kwam door overbelasting. Is vanzelf overgegaan. Ik tikte gewoon door, maar probeerde die vinger een beetje te ontzien (wat maar voor een deel lukte).

  1. SAS schreef:

   Dat zou zomaar kunnen maar ik typ met beide wijsvingers en de rechter klik ik zelfs mee, die zou dus eerder overbelast moeten zijn dan mijn linker.. Gelukkig gaat het een heel stuk beter, aangezien ik hem met tape heb ontzien met werken en verder er voorzichtig mee doe.

 6. Petra schreef:

  Wat leuk dat je blog genoemd wordt bij een aantal bloggers. Ik kom ook graag langs. Fijn weekend.

 7. De mooiste vis van de zee!! 😀 toen ik 4 jaar was deden we op school daar een toneelstukje over :3 de herinneringen komen meteen boven 😀

 8. Wanda schreef:

  Je blog is gewoon hartstikke leuk om te lezen! Terugkerende onderwerpen afgewisseld met nieuwe dingen, blijft gewoon leuk om dagelijks even te neuzen!

  1. SAS schreef:

   Dankjewel voor je lieve compliment. Ik doe m’n best 😉 en vind het reuze leuk om te doen.

 9. debby schreef:

  Wat een mooi artikel. Kwam via via op jouw blog terecht en ga je volgen op BL.

  1. SAS schreef:

   Leuk dat je me gaat volgen! Ik neem ook een kijkje op jou blog, ben benieuwd!!

 10. Lies schreef:

  Die tweeling! echt heel lief 🙂 . Ik ga morgenavond en zondag avond werken, en vanavond nog wat huiswerk maken

 11. Northflix schreef:

  Leuke week! En wat heerlijk, een weekendje niks hoeven/me time!

 12. Charissa schreef:

  Wat een super schattige filmpjes zeg! Ik ben zelf ook weer in een nieuw boek begonnen.. Ik vind lezen zo heerlijk! Altijd jammer als een goed boek weer is “afgelopen”

 13. Manon schreef:

  Leuk, ik heb ook een heerlijk weekend gepland: helemaal niks doen! Ofja, wel bakken en koken en bloggen, maar dat vind ik allemaal leuk 😀

  1. SAS schreef:

   Heel veel plezier. Weet je al wat je gaat bakken/koken?!

 14. Nathalie schreef:

  Ziet eruit als een fijne week heerlijk om door te lezen
  Liefs Nathalie

 15. Shanti schreef:

  Meezingen in de auto en dan net voor het stoplicht met het raampje open… Oops!

  Ik ben heel benieuwd naar de update van je project 🙂

 16. Isabel Cristina schreef:

  Wat een leuk artikel! Ok had dat visboekje vroeger ook!

 17. annouska schreef:

  Thanks dat je mij vermeld in je blogje, dat vind ik dan weer super cool. 😀

 18. Anneleen schreef:

  Inderdaad een heel mooi prentenboek! 🙂 ik heb vandaag mijn laatste examen gehad en ben doodop. Ik houd vanavond wat me-time en voor derest een lekker rustig weekendje 😉 geniet jij er ook maar lekker van !

  1. SAS schreef:

   Genietse! En hoop dat je laatste examen goed is gegaan…

 19. Madeleine schreef:

  Fijne week heb je gehad 🙂 Geniet lekker van je weekend!!! PS. Daar kan ik ook altijd naar uitkijken 🙂

 20. Nesrin schreef:

  De mooiste vis van de zee komt mij zo bekend voor… Ik moet het verhaal even opzoeken en hopelijk kan ik het plaatsen.

  Leuke post, heerlijk geschreven over van alles en nog wat.

 21. Anouk schreef:

  Leuk! En ben erg benieuwd naar je post dit weekend, het project klinkt in ieder geval heel goed.

 22. Ons weekend is vooral lekker Go with the flow

 23. Linda schreef:

  Klinkt als een goede week! Hopelijk gaat het met je vinger snel beter, dat kan zo lastig zijn en dan ontdek je pas hoe vaak je ‘m eigenlijk echt gebruikt!
  Geniet van je rustige weekendje voor jezelf 🙂 Ik ga morgen en zondag naar Valkenburg met mijn man, ben uitgenodigd voor de opening van een expositie in het plaatselijke museum daar, omdat het een expositie is met allerlei werk van Rien Poortvliet uit ‘mijn’ museum – waar ik dus conservator ben. Ik ben benieuwd! 🙂

  1. SAS schreef:

   Alvast heel veel plezier gewenst in Valkenburg met de expositie in het museum. Ben benieuwd hoe het is bevallen.

 24. sam schreef:

  Lekker zo’n weekend voor jezelf! Veel plezier vanavond met je collega’s en eetsmakelijk!

 25. Amy schreef:

  De mooiste vis van de zee! Dat is zoooo’n leuk verhaal met leerzame en mooie boodschap. 🙂

  1. SAS schreef:

   Ja dat vind ik dus ook 🙂

 26. Marion schreef:

  Wat leuk dat je het filmpje van die tweeling hebt gedeeld. Hij is inderdaad zo ontzettend leuk.

 27. Lieke schreef:

  Yay, De mooiste vis van de zee! Leuk artikel 😀

 28. annouska schreef:

  Oeh pakketjes zijn altijd spannend. 😀

 29. jackie schreef:

  Dat filmpje vind ik zo leuk…..
  En dat boek hebben wij ook in de kast staan, zo leuk vind ik die..

  Heel veel plezier vanavond

 30. Anouk schreef:

  Wat een leuk artikel! Je hebt een fijn weekend op de planning staan, veel plezier!

 31. Bente schreef:

  Klinkt als een goed weekend! Ik heb ook een leuk weekend voor de boeg: morgen een fotografie en foodstyling cursus, en ‘s avonds de verjaardag van een goede vriend. En zondag lekker: NIKS! 🙂

 32. Mieke schreef:

  Wat een fijne week weer. Je project is erg leuk! Fijn weekend, veel plezier vanavond. En hopelijk gaat het snel beter met je vinger.

 33. Rachella schreef:

  Wat een leuk artikel! Meezingen in de auto is inderdaad fijn he? ahaha bij stoplichten kijken mensen me altijd wel vreemd aan als ik helemaal los ga achter het stuur wuahaha.

  1. SAS schreef:

   Ik krijg ook regelmatig blikken van overige automobilisten haha!

 34. Jenn schreef:

  Leuk om te lezen. Fijn weekend!

 35. Angelique schreef:

  Aw lief dankje wel! En weer een leuk weekoverzicht, die filmpjes echt heerlijk!

 36. Simone schreef:

  Leuke TGIF! Dat je favoriete najaars blogger bent heb je dik verdient! Fijn weekend!

 37. Marah schreef:

  Mijn fijne plannen voor dit weekend is dat ik compleet geen plannen heb voor dit weekend! HEERLIJK! 🙂

 38. Nicetobeout schreef:

  Leuke filmpjes! En ja meebleren en trommelen in de auto is zo heerlijk ontspannend, doe ik ook altijd. Als ik alleen ben dan he haha 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *