Mijn favoriete thee van dit moment

Zoals jullie weten ben ik een echte theeleut. Ik heb dan ook een echt mokkenkastje aan de muur en 2 planken met allerlei soorten thee. Hoewel ik veel favoriete heb en steeds weer nieuwe thee uitprobeer drink ik de laatste tijd heel veel dezelfde, fijne thee. Deze wilde ik even met jullie delen. Het zijn alle 3 verschillende merken en hebben allen een geheel andere smaak.Lipton Yellow Label Tea

De heerlijke ‘gewone’thee van Lipton is ook echt favoriet. Hoewel ik heel wat smaken lust (behalve kaneel & citroen) is het zeker lekker om ook eens een neutrale mok zwarte thee met thee te drinken. Ook de gele verpakking is zeker leuk om te zien. Zo zie je ook in 1 oogopslag de thee staan in de supermarkt.

Te koop: bij verschillende supermarkten
Prijs: 20 stuks €1,32 & 50 stuks (voordeelpak) €1,59. Ik neem dan ook altijd een voordeelpak.

Clipper Tea – Everyday tea

Een thee met een inhoud van 500g. Het zijn losse zakjes zonder touwtje en zijn per 2 aan elkaar gemaakt. Je kan ze lostrekken en laten weken in het hete kopje water. Er staat nergens duidelijk de ingrediënten, er staat overal: Organically Grown Tea. De verpakkingen vind ik ook altijd zo leuk om te zien en sta bij De Tuinen altijd even te neuzen tussen de leuke en lekkere thee van dit merk.

Te koop: ook bij verschillende supermarkten (Hoogvliet & A.H. zover ik weet) en bij De Tuinen.
Prijs: €2.39

Losse liefdes thee

Losse Liefdesthee. Het klinkt veel belovend en dat is het zeker. Ik vind dit 1 van de lekkerste thee en het blikje is al té leuk om te laten staan. Het heeft een frisse, aroma achtige en zoete smaak. Het is een biologische thee met zwarte thee, rozenbottel, hibiscus bloemen, rozenbloemblad en heerlijke witte thee.

Zo hebben ze er ook verjaardagsthee, geboortethee, juffenthee en zag ik bij Haremaristeit dat ze ook Sinterklaasthee hebben. Super leuk! (en lekker)

Te koop: Simon & Levelt
Prijs: €3,20 in een zakje, €4,95 met blik

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Wat is jou favoriete thee op dit moment?

About the Author

50 Comments

Bianca

Over de Clipper thee heb ik al veel goede dingen gelezen, misschien dan zelf ook maar eens gaan proeven. Zelf heb ik niet echt 1 favoriet vind heel veel verschillende soorten en merken lekker x

Reply
Sandra

Mmm heerlijk! Momenteel ben ik helemaal gek op de witte thee met cranberry van Clipper, wat een heerlijke zachte smaak, deze thee is ideaal om lekker te ontspannen 🙂 .

Reply
Nicky

Ik drink het liefst Earl Grey. Maakt niet uit of het van Pickwick of een huismerk is. Clipper-thee is op mijn favoriet bij mijn collega’s. Sinds die toestand met stukjes kauwgum (of wat was het?) in de Lipton-thee drinken ze alleen nog maar Clipper.

Reply
Falderie

Ik drink ook graag thee. Vaak dezelfde Lipton als jij, maar vaak koop ik ook losse thee. Die smaak is meestal toch net iets beter dan uit een zakje thee…

Reply
Wanda

Voornamelijk drink ik groene thee, op mijn werk meestal groene thee met citroen van Pickwick omdat we daar niks anders hebben, thuis vooral dan verse groene thee en op dit moment is de variant met cactus en vijgen mijn favoriet. Daarnaast drink ik in deze tijd ook wel rooibos of de herftstormthee, beiden ook erg lekker!

Reply
Zwartraafje

Ik ben ook helemaal gek van thee. Doorgaans wissel ik sowieso regelmatig af van smaakjes, maar momenteel merk ik wel dat ik veel meer zin heb in de Herfststorm en Winterthee van Pickwick. De laatste thee in je lijstje klinkt ook lekker.

Reply
Mirella

Ik hou mij helemaal vast aan de detox thee, ik vind dat echt zo lekker. Al een keer geprobeerd?

Reply
Aukje

Clipper thee vind ik ook erg lekker, ik heb nu de Clipper Thee chai. Die vind ik heerlijk passen bij de herfst.
Vandaag kocht ik Yogi Tea Women’s Balance. Wat extra balans lijkt me niet verkeerd en ik vind de spreuken aan de labeltjes ook een leuk extraatje.

Reply
Claudia

Wat een leuke theesoorten hebben het tot jouw favorieten geschopt. Ik moet eerlijk zeggen dat ik zelf alleen die thee van Lipton ken. Nu drink ik trouwens ook niet echt vaak thee en meestal komt de behoefte om thee te drinken in vlagen. Toevallig ben ik nu weer even weg van de Apple Pie van Pickwick (al drink ik normaal gesproken vooral groene thee), maar het kan ook best zijn dat die behoefte over een paar dagen weer weg is voor een tijd…

Reply
Saskia

Jij moet binnenkort eens een dagje Maastricht doen. Hou mijn site maar in de gaten 😉 er staat een toepasselijke blog in de planning.

Reply
Petra

Ik drink eigenlijk altijd groene thee met citroen. Als ze dat ergens niet hebben, kies ik voor bosvruchten of gewone thee.

Reply
jackie

ik hou van verschillende thee soorten, heb er ook mega veel staan…
toch drink ik het echt te weinig…

Reply
Rianne

Rooibos, sterremunt, iets van balans en iets van detox… Langzaam maar zeker begin ik mijn buik er vol van te krijgen en verlang ik naar echte koffie…

Reply
Teddy

ik drink de laatste tijd weer meer thee, mijn favoriet is meloen op dit moment. Maar deze drie zien er ook onwijs lekker uit.

Reply
Nicky

Ondanks dat ik meerdere malen per dag thee drink probeer ik zelden nieuwe smaken uit. Ik ben dol op vruchten thee en daar hou ik het eigenlijk wel bij. Moet toch eens nieuwe smaken gaan uitproberen….

Reply
Marcella

Ik drink vooral veel groene thee, dat is echt m’n lievelings. Is deze smaak van Clipper zwarte thee of is het kruiden/groene thee?

Reply
SAS

Het smaakt meer naar groene thee vind ik zelf, maar kon niet duidelijk vinden wat het nou precies is wat de ingrediënten zijn.

Reply
Shanti

Oooh nu wil ik echt die Clipper Thee gaan kopen.. maar tsjah.. ik geloof niet dat ik het komende jaar nog thee hoef te kopen zoveel als ik heb (A)

Reply
Sanne

De yellow label drink ik ook veel!
Ook drink ik autumn storm van Pickwick, die is zeker met deze dagen toch wel favoriet.

Reply
Nathalie Eline

Leuke post! Ik drink momenteel de ‘Lady Earl Grey’ en ‘Winter Melange’ van De Tuinen!

Reply
Daniëlle

Hahaha, dat laatste plaatje is zo leuk!
Zelf ben ik geen theeleut maar houd ik wel van een kopje warme chocolademelk met een toefje slagroom 🙂

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *