Liefde voor..

Mijn favoriete thee van dit moment

Zoals jullie weten ben ik een echte theeleut. Ik heb dan ook een echt mokkenkastje aan de muur en 2 planken met allerlei soorten thee. Hoewel ik veel favoriete heb en steeds weer nieuwe thee uitprobeer drink ik de laatste tijd heel veel dezelfde, fijne thee. Deze wilde ik even met jullie delen. Het zijn alle 3 verschillende merken en hebben allen een geheel andere smaak.

 photo 2014-11-020436101_zps934f13a3.jpg


Lipton Yellow Label Tea

De heerlijke ‘gewone’thee van Lipton is ook echt favoriet. Hoewel ik heel wat smaken lust (behalve kaneel & citroen) is het zeker lekker om ook eens een neutrale mok zwarte thee met thee te drinken. Ook de gele verpakking is zeker leuk om te zien. Zo zie je ook in 1 oogopslag de thee staan in de supermarkt.

Te koop: bij verschillende supermarkten
Prijs: 20 stuks €1,32 & 50 stuks (voordeelpak) €1,59. Ik neem dan ook altijd een voordeelpak.

Clipper Tea – Everyday tea

Een thee met een inhoud van 500g. Het zijn losse zakjes zonder touwtje en zijn per 2 aan elkaar gemaakt. Je kan ze lostrekken en laten weken in het hete kopje water. Er staat nergens duidelijk de ingrediënten, er staat overal: Organically Grown Tea. De verpakkingen vind ik ook altijd zo leuk om te zien en sta bij De Tuinen altijd even te neuzen tussen de leuke en lekkere thee van dit merk.

Te koop: ook bij verschillende supermarkten (Hoogvliet & A.H. zover ik weet) en bij De Tuinen.
Prijs: €2.39

Losse liefdes thee

Losse Liefdesthee. Het klinkt veel belovend en dat is het zeker. Ik vind dit 1 van de lekkerste thee en het blikje is al té leuk om te laten staan. Het heeft een frisse, aroma achtige en zoete smaak. Het is een biologische thee met zwarte thee, rozenbottel, hibiscus bloemen, rozenbloemblad en heerlijke witte thee.

Zo hebben ze er ook verjaardagsthee, geboortethee, juffenthee en zag ik bij Haremaristeit dat ze ook Sinterklaasthee hebben. Super leuk! (en lekker)

Te koop: Simon & Levelt
Prijs: €3,20 in een zakje, €4,95 met blik

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Wat is jou favoriete thee op dit moment?

0

50 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *