TGIF: Week#44/2014

tgifnew86021.png

TGIF is een terugkerende post met een terugblik van de afgelopen week/weken met gebruik van Instagram foto’s en een vragenlijstje! Wil je me volgen op Instagram? Dat kan via Sassie__ Kijken jullie mee met mijn hoogtepuntjes van afgelopen week?Things I love

Ik hou van Vrijdagen! De eerste keer vandaag dat ik alleen de ochtend werk en het bevalt super goed.

Alle vrije uurtjes die ik had vandaag daten met vriendinnetje Leo de eerste week werken in ons mooie nieuwe gebouw kids die blij zijn dat ze op mijn groep zitten een datum afgesproken met lieve Simone van SimoneBlogt om gezellig samen te lunchen/shoppen mijn keelpijn die minder wordt en daardoor nachten door kunnen slapen i.p.v. 100x wakker te zijn lezen, lezen, lezen en lekker wegduiken in een verhaal een opgeruimd & schoon huisje knuffelende poezels offline dagjes, ik had ze wat vaker nog 5 volgers op Bloglovin’ en ik heb er 500! Ahhhhh super tof

 photo Screenshot_2014-10-27-21-49-20-1_zps1dc67c5e.png
IK.KWAM.NIET.MEER.BIJ. #flauwehumor

Things I did

Deze week was de aller eerste keer werken in het nieuwe gebouw van mijn werk. God de eerste dag was mega zwaar. Kinderen waren natuurlijk hieperdepiep en wilde ons lekker uittesten. Ook heb ik veel dingen moeten oplossen qua organisatie. Daarbij deze week nog het in orde gemaakt van alles en mijn nieuwe collega waarbij het inwerken begon. Erg druk gehad en ben dan ook blij dat deze week erop zit. De kop is eraf!

Wat ik nog meer deed was lezen alle vrije minuutjes die ik had. Zo las ik het boek Geliefde illusie van Nora Roberts. Een aardig boek voor tussendoor. Een roman, geen thriller. Ook weer eens wat anders. Nu begonnen in De Zoon van Jo Nesbø die ik van de week van M. cadeau kreeg, zomaar. Super lief en ben erg benieuwd naar dit boek!

Things I bought


 photo IMG_20141030_114904_zps00a1a95e.jpg
Ik kocht de heerlijke Honing thee van de Albert Hein, 1 van mijn all time favo’s. Ook probeerde ik het nieuwe anti frizz maskser van Kruitvat. Heerlijk mee gedoucht en ben benieuwd of het echt tegen het pluizen helpt. Ook kocht ik een super leuke nieuwe planner. (Als jullie het leuk vinden kan ik er wel een review blogje over maken) Ik heb er nu 1 van de HEMA, maar aangezien ze deze niet meer hebben leek deze me wel erg tof. Altijd handig zo’n planning te hangen op de koelkast.

Things that made this week awesome

Ik moest wel lachen om dit filmpje
https://www.youtube.com/watch?v=18G2qrXlq8U

En om deze plaatjes
 photo Screenshot_2014-10-26-08-02-02_zps50910c94.png

 photo Screenshot_2014-10-26-08-02-02_zps50910c94.png

Things I blog

Ik maakte een blogje over mijn 5 materialistische dingen die toch wel veel voor me betekenen ondanks dat je niet materialistisch ingesteld moet zijn. Dingen die zeker wel waarde en een mooie herinnering hebben. Ook konden jullie lezen hoe ik ontspan. & de Tips & Trucs reeks voor hoe om te gaan met spanning tijdens autorijden. Ik heb dit jaren gehad en ben er nu vanaf. Deze tips & trucs blog is een combinatie van mijn eigen reeks en een samenwerking.

Morgen komt er een blogje online over de jaren 90, super leuk nostalgie-blogje. Ook heb je Zondag de kans om mij vragen te stellen..

Things to do this weekend

Dit weekend heb ik de verjaardag van mijn opa die 81 wordt. Hieperdepiep, hoera! Verder heeft M. Zondag een voetbal wedstrijd/gaat ’s avonds naar de film met een vriend, dus het huis lekker voor mezelf! Ik ga dan wat afleveringen kijken van Criminal Minds(!), CSI en Fringe. Ook ga ik heerlijk verder lezen in De Zoon.

Wat zijn jullie plannen voor dit weekend?

27 reacties op “TGIF: Week#44/2014

 1. Mijn plannen… Studeren, shoppen, terugkomdag Reiki… En dan is het weekend al weer voorbij.

  Geniet van je weekend en gefeliciteerd met je opa.

 2. Wat fijn dat je keelpijn minder is en je gewoon kan slapen. Slaap is zo belangrijk 🙂 . En heerlijk om helemaal weg te duiken in een boek! Love it! Gefeliciteerd alsvast met je opa! En dat plaatje met die vis met z’n arm uit de kom hahah.. ik houd ook van die droge humor 🙂 .

 3. Wat een heerlijke week. Zwaar zeg zo’n verhuizing en opstarten op een nieuwe locatie, maar zoals je zegt de kop is er af! Geniet van je welverdiende weekend en alvast gefeliciteerd met je opa!

 4. Vervelend joh dat je nog steeds niet van je keelpijn af hebt! Hopelijk helpt de thee met honing! Die heb ik ook standaard in huis, heerlijk!

 5. De keelontsteking bijna voorbij, dat is zeker iets om naar uit te kijken!
  Oh man, die gespierde kangoeroe, die heb ik doorgestuurd naar mijn broer die fanatiek gaat fitnessen, eens zien of hij het grappig vindt…
  Qua weekend, te veel gepland, dagje shoppen in Antwerpen, en morgen naar mijn ouders, allee, veel lijkt dat niet, maar de dagen zullen weeral vol zitten…
  Een leuk weekend toegewenst!

 6. leuk idee dit ! Opgeslagen bij mogelijke blogpostonderwerpen. Wij gaan dit weekend wafels eten – traditie omdat het 1 november is morgen – en zondag naar een verjaardagsfeestje. Heb bij Hema een geinig cadeautje gevonden.
  Mercikes en dada

 7. Fijn dat je eerste weekje achter de rug is! En gefeliciteerd met je opa! 🙂

  Ik ga nog rustig even bijkomen van mijn vakantie en heb een paar familiebezoekjes gepland, verder lekker niks (nou ja, mijn koffer moet nog steeds uitgeruimd worden.. en wasjes moeten nog gedraaid worden…. maar verder niks dan 😉 )

 8. Haha dat mopje van die vissen is zo grappig! Ik kan ook echt hard lachen met van die droge humor 😉 gefeliciteerd voor je opa, wat een mooie leeftijd! Ik wil dit weekend twee grote taken (essay en portfolio) afwerken. Vanavond ga ik met mijn vriend en familie naar de musical 14 18, kijk ik echt naar uit! Alvast een fijn weekend! X

 9. Gefeliciteerd met je opa’s verjaardag, wat fijn om dat nog met hem te kunnen vieren. Maak er een mooie dag van! Enne dat stripje met die vissen is inderdaad hilarisch!!

 10. Oh criminal minds! En ja review leuk! Ik heb hem gister op mijn blog laten zien maar mijn gezinssituatie is natuurlijk anders dan die van jou dus ben wel benieuwd hoe jij er dan een invulling aan geeft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *