Blog,  Home sweet home

Fotocadeaus: het persoonlijkste cadeau om te geven

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Webprint

Wat ik altijd super leuk vind is het fotograferen van dingen. Ik ben dan ook verslaafd aan Instagram en als vriendinnen met me uit eten zijn moet er éérst een foto gemaakt worden voordat er gegeten kan worden. Momenten vastleggen die je later met een glimlach en herinnering kan terug bekijken, mooi toch! Nou heb ik een aantal fotoproducten gekozen om deze momentjes nog vaker te kunnen zien.

 photo collagefoto_zps2880cafa.jpg
Met het oog op bewust bloggen zijn alle foto’s in dit artikel niet zichtbaar. (Lees mijn disclaimer voor meer informatie)


 photo 30-90_zps4e42a0e1.jpg

Uiteraard bestelde ik een mok. Een mok met onze mooiste trouwfoto’s erop. Ik ben er zo ontzettend blij mee! Deze zal zo mooi staan op mijn mokkenkastje. De foto’s zijn van zeer goede kwaliteit en bevat geen oneffenheden. Iets waar ik erg blij mee ben want je moet nog maar zien hoe je foto’s op een product terecht komen. Ik heb gekozen voor de versie met 6 foto’s.

 photo bekerrrrr2_zpse7573464.jpg

Een cadeautje. Zomaar. Voor mijn ouders. Het leek me leuk 3 foto’s te kiezen waarvan 1tje toen ik klein was, eentje met mijn trouwdag en eentje van hun samen een tijd terug. Wederom is de kwaliteit van de foto’s erg mooi. Ze waren er erg blij mee!

 photo boekenleggers_zpsd04333cd.jpg

Ook bestelde ik 2 setjes met 4 boekenleggers. Sandra & Rick kwamen vanuit Canada naar Holland toe dus heb ik de een setje cadeau gegeven. Ook bestelde ik er eentje met 2 trouwfoto’s van ons erop. De kwaliteit is super mooi en je kan kiezen uit verschillende designs waardoor het toch net even persoonlijker wordt.

 photo e1dfb413-59dc-4eeb-a1a9-dcc58481ffa3_zps32eccd89.jpg

Ik ben erg blij met mijn fotomuismat. Lag er eerst een saai zwarte, nu heb ik alle dierbare momenten onder mijn muis liggen. Super leuk en maakt dat ik er met een glimlach naar kan kijken tijdens het maken van blogjes.

Beide fotomokken zijn € 12,95 en vaatwasser bestendig
De boekenleggers zijn te bestellen per 4 en € 1,95
De muismatten zijn verkrijgbaar vanaf € 9,95

Bij al deze producten kan je tot 31 oktober 2014 15% korting krijgen. Gebruik de volgende actiecode bij je bestelling: WPNLGES30914.

Zoek je dus een leuk fotocadeau? Neem dan even een kijkje op Webprint

0

36 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *