TGIF: Week#38/2014

TGIF is een terugkerende post met een terugblik van de afgelopen week/weken met gebruik van Instagram foto’s en een vragenlijstje! Kijken jullie mee met mijn hoogtepuntjes van afgelopen week?

Mijn eerste werkweekje zit er dus weer op. Altijd zwaar zo’n eerste week weer na een heerlijke vakantie maar ik heb het overleefd.Things I love

Mijn nieuwe haarkleurtje wat actiever zijn op Twitter (hebben jullie vast wel gemerkt) een weekend met NIKS gepland hebben de lieve emailtjes en berichtjes die ik van jullie krijg met vragen Tom die goed groeit (van liefde) leuk nieuws krijgen op werk dit heerlijk onderstaande nummer

Things I did

Werken, werken en nog eens werken! Was wel weer even wennen weer beginnen na 2 weken geen verplichtingen te hebben. Maar wel echt super leuk om alle collega’s, kinderen en ouders te zien die me toch hebben gemist. Ik nam van M. zijn oude Kenex doos mee die gelijk helemaal the bomb was op werk. Ik moest gelijk voor een jongetje een moter in elkaar zetten… Say whut? HOE dan… Verder kreeg ik van een mede collega les in armbandjes maken! Ik ga dit volgende week met de kids doen. Heel veel zin in en erg blij met m’n nieuwe armband.

Things I bought

Ik kocht weinig deze week, alleen een aantal pakken met muesli repen. Wel kreeg ik een hoop. Zo kreeg ik van een lief collegaatje een pakketje met douchegel nu we onze nieuwe douche hebben en was het Donderdag De dag van de Pedagogisch Medewerker en werd ik in het zonnetje gezet.

Things that made this week awesome

Ik ben super blij met m’n nieuwe haarkleurtje! Ondanks dat het een lange zit was bij de kapper is het eindresultaat erg mooi geworden. Het is wat rood/paars geworden. De rode kleur die het was vond ik te fel dus hebben ze hem gemengd met een ander kleurtje. Het is ook goed zichtbaar dat mijn haar een ander kleurtje is, erg leuk en veel complimenten over gehad.

Een oud filmpje, maar oh zo leuk! Ik moet er altijd hard om lachen..

Ook keek ik mee met The Voice Of Holland (vorige week). Zelf vind ik de audities altijd wel leuk om te zien maar daarna haak ik af. Wel vond ik deze auditie echt steengoed van Dennis Kroon. Ik zeg mijn favoriet voor het winnen van The Voice! Kippenvel of zoals Simon zou zeggen Chickenskin.

Things I blog

Ik vroeg aan jullie hoe je de populariteit van een blog bepaald want daar was ik erg benieuwd naar. Jullie reageerde massaal met erg lange en uitgebreide reacties. Met veel plezier heb ik ze gelezen. Ik schreef ook nog een stukje over Dyscalculie en waar de dingen waar ik nú tegenaan loop als 26 jarige waar ik erg lieve reacties op kreeg. Verder deelde ik weer wat tips & trucs en vertelde waarom ik vind dat je zou moeten bloggen. Morgen komt mijn blogje over de boeken van Karin Slaughter EINDELIJK online en ga ik dit weekend aan de slag voor een samenwerking.

Things to do this weekend

Ik heb helemaal niks gepland dit weekend! Heerlijk. Ik ga lekker series kijken (verder met Fringe), lezen, bloggen en even bijkomen van mijn eerste werkweek.

Enjoy the weekend!


J
Volg mij op Instagram photo top-in_zpsa858665a.png

43 reacties op “TGIF: Week#38/2014

 1. Wat leuk zoon terugblik! Je haar ziet er echt goed uit 🙂 Ik vond dat zoo eng de eerste keer mn haar kleuren en dat waren alleen highlights hihi

  Love, Lisette
  Link verwijderd

 2. Ik ben echt benieuwd naar deze boeken, ga deel 1 misschien wel bestellen of bij de bieb halen 🙂
  Geniet van je vrije weekend!

 3. Leuk artikel! Geniet van je lekker rustige weekend lekker even bijkomen. Voor mij geldt hetzelfde. Behalve dat ik zaterdag avond mijn verjaardag vier! Liefs,

 4. Het nummer van The Script blijft geweldig. Je nieuwe haarkleur staat je goed. En wat fijn dat je dit weekend niets hebt gepland. Geniet ervan!

 5. Wat een tof kleurtje in je haar.

  Dag van de leidster vond ik altijd heel erg leuk op werk, mis dat wel hoor 😉 . Geniet lekker van je vrije weekend!

 6. Het is echt altijd even weer wennen om aan het werk te moeten na een vakantie he? Duurt bij mij ook altijd een weekje of 2 en dan zit ik meestal wel weer in het ritme…

 7. Wat een heerlijk overzicht weer 🙂 Je armbandje is erg mooi, ziet er ingewikkeld uit om te maken trouwens haha. En heerlijk, een weekendje niks!

  1. Ja dat dacht ik dus ook maar het armbandje is erg makkelijk te maken. Over een veter heen doen en onder de andere door. Meer is het eigenlijk niet haha. Ben alleen benieuwd of ik het volgende week nog precies weet haha. Maar zijn gelukkig heel wat kinderen die het ook al weten, die kunnen me dan eventueel helpen 😉

 8. Ik vind je nieuwe haarkleur erg leuk en de armband die je hebt gemaakt ook. Geniet van je vrije weekend, heerlijk om eens niets gepland te hebben.

 9. Fijn overzicht weer! Je haar is heel mooi geworden zeg! Tof kleurtje! En dat filmpje van die kat heerlijk! Geniet lekker van je weekend zonder verplichtingen!

 10. Een vriendin van me heeft net zo’n kat als die uit het filmpje. Zowel wat uiterlijk als streken betreft. Regelmatig post ze dan ook hilarische foto’s van dat dier die me steeds doen glimlachen.

 11. Hahah dat katten filmpje, hij blijft geweldig! Je haar kleur is erg mooi geworden! En awh wat heb je leuk werk, super leuk om te zien 🙂 x

 12. Ik vind de TGIF blogjes altijd zo leuk om te lezen!
  Zo te lezen had je een fijne week. En lekker, zo’n weekend zonder plannen.
  Fijn weekend!

 13. Ik vind je haarkleur prachtig….
  ik heb actiever op twitter zijn alleen dinsdag volgehouden, hahaha
  maar is een begin toch..

  Heel fijn weekend,

 14. Zo te horen is je week lekker druk en voldaan c:
  Nice je nieuwe haarkleur! Past perfect voor de
  najaar c: Geniet van je vrije weekend!!
  Xx Link verwijderd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *