Lijstjes & Stokjes

TGIF: Week#37/2014

TGIF is een terugkerende post met een terugblik van de afgelopen week/weken met gebruik van Instagram foto’s! Kijken jullie mee met mijn hoogtepuntjes van afgelopen week?

Dit was mijn laatste weekje vakantie *boehoe* Vanaf Maandag begin ‘het echte leventje’ weer.
Wel heb ik erg genoten van deze laatste week. Hoewel het altijd jammer is als een vakantie ten einde loopt.

 photo Tussenstrook2_zpscb44303b.png


Things I love

Heel erg blij met m’n nieuwe vest van de Primark heel veel liedjes geluisterd van The Script, heerlijk nieuwe serie ontdekt en oude gekeken gezellig afsproken met vriendinnetje Wendy vakantie hebben deze week wat uurtjes kunnen uitslapen het fijne weertje de leuke interactie op mijn blog & Instagram kunnen douche in onze nieuwe badkamer, love it

Things I did

Vakantie vieren, dat is wat ik deed. Ik had de gehele week geen verplichtingen, dit had ik speciaal zo ingepland. Dus lekker rommelen in huis, opruimen/schoonmaken na de badkamerverbouwing. Ik las veel en keek series met een theetje erbij. En meestal nog in het gezelschap van een poes.

Screenshot_2014-08-31-22-37-14.png

En ik ga vandaag naar de kapper. Een knipbeurt die hoog nodig is (lees: aan de onderkant is mijn haar half door aan het gaan) en ik wil een kleurspoeling in mijn haar. Dit doe ik eens in de zoveel tijd. Ik wilde gaan voor een wat rode gloed, als ze er een mooie hebben. Een foto komt uiteraard op Instagram te staan. Ik hoop niet dat het zoiets wordt want dan ga ik huilen:

ariel3_by_roboprodigy-d6xn7po.jpg

Things I bought

We gingen in het weekend hiervoor gezellig naar de primark. Ik kocht heel wat leuke kleding en was vooral erg blij en te spreken over mijn nieuwe printjes vest (te zien op Instagram). M. kocht ook nog wat kleding en daarna zijn we gezellig een patatje gaan eten. Verder kocht ik veel schoonmaak artikelen, dat ging deze week hard in huis met de vele stof die ons huisje had bedolven.

Things that made this week awesome

Ik begon aan de serie Fringe, iets wat ik al tijden wilden gaan kijken. Nu hebben we Netflix en had ik vakantie dus besloot ik me eraan te wagen. Erg leuke serie, hoewel het eigenlijk niet ‘echt mijn ding is’ Ik hou niet zo van telepathie en dat soort ongein. Wel vind ik de karakters erg intrigerend en wil je toch achter een aantal aspecten komen van zowel de personages als van het verhaal..

1545792_10151925796458668_979142682_n.png

Waar de serie over gaat?
De reeks draait rond FBI-agente Olivia Dunham, de verwarde maar geniale professor dr. Walter Bishop en zijn eveneens geniale zoon Peter. Zij worden belast met een aantal vreemde zaken die over de hele wereld gebeuren. Al die vreemde gebeurtenissen zijn blijkbaar op de een of andere manier aan elkaar gelinkt; er is duidelijk ‘een patroon’ te herkennen dat over alle zaken heen loopt.
Het patroon kan tevens gelinkt worden aan Massive Dynamic, een firma die een aantal patenten houdt op een aantal nieuwe technologieën en enkele mysterieuze onderzoeken doet. Alle zaken draaien rond Fringe science, een tak van de wetenschap die zeer speculatief en omstreden is. Voorbeelden van deze tak van de wetenschap zijn levitatie, telepathie en onzichtbaarheid.

Ook deze filmpjes vond ik geweldig:

Things I blog

Ik schreef over mijn bevindingen van de Garmin Vivofit die ik mocht testen. Ook stapte ik 2 keer uit mijn comfortzone. Ik plaatste een persoonlijk blogje over het feit dat ik Dyscalculie heb en ik plaatste een Seven Sins Beauty Blogger Style vragenlijst als niet-beauty-blogger. Ook kwam de reeks van Donderdag weer voorbij dit keer Tips & Trucs: Hoe blijf je gemotiveerd.

Simone schreef ook een artikel over Dyscalculie op haar blog. Aangezien ze in een comment aangaf dat ze het ook had besloten we beiden openhartig te zijn over dit onderwerp.

Morgen komt op de blog van Simone een stukje online over mijn hobby en het blogje met onze vernieuwde badkamer foto’s komt eraan!

2014-09-0909.58.5932.jpg

Things to do this weekend

De laatste 2 dagen van mijn vakantie. Ik heb 2 verjaardagen, erg gezellig en druk weekend voor de boeg dus! Zeker een erg mooie en gezellige afsluiting van een mega fijne laatste vakantieweek. Kon het maar nóg een weekje langer duren. Maar helaas, Maandag sta ik weer om 07:00 op de werkvloer.

 photo Tussenstrook2_zpscb44303b.png

J
Volg mij op Instagram  photo top-in_zpsa858665a.png

0

27 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *