Hobby Onder De Loep: Lees mijn artikel op SimoneBlogt

hobby-.png

Vandaag kan je mijn artikel lezen op Simone haar blog. Een tijdje terug kwam ze met een nieuwe rubriek: Hobby onder de loep en vroeg aan lezers om een artikeltje te maken over hun hobby. Nou heb ik heeeeeeel erg veel hobby’s. Denk aan o.a. bloggen, lezen en series kijken. Maar eentje is dan wel wat speciaal voor me en zeker niet echt een ‘standaard’ hobby. Skaten. Dit heeft namelijk zeker een stukje rust en sportiviteit met zich meegebracht.

Ik heb een artikeltje gemaakt over waarom ik ben begonnen met skaten, wat het voor mij betekend en wat ik ervoor gebruik, uiteraard mรฉt foto’s.

Neem dus snel een kijkje op SimoneBlogt om te lezen over mijn hobby skaten.

0

Misschien ook leuk om te lezen...

20 Comments

  1. ik heb ook reeds over mijn hobby geschreven maar daar wil ik nog wel een en ander over schrijven indien gewenst.
    Nu eens een kijkje nemen

    1. Ik doe ze beneden aan. Wij wonnen 2 hoog dus na alle trappen trek ik beneden alles aan. Ik doe ook weer alles uit voordat ik naar boven loop.

  2. Wat leuk dat je er over hebt geschreven op haar blog. Ik zag haar oproepje al dus ga even een kijkje nemen bij Simone ๐Ÿ™‚ .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *