Hobby Onder De Loep: Lees mijn artikel op SimoneBlogt

Vandaag kan je mijn artikel lezen op Simone haar blog. Een tijdje terug kwam ze met een nieuwe rubriek: Hobby onder de loep en vroeg aan lezers om een artikeltje te maken over hun hobby. Nou heb ik heeeeeeel erg veel hobby’s. Denk aan o.a. bloggen, lezen en series kijken. Maar eentje is dan wel wat speciaal voor me en zeker niet echt een ‘standaard’ hobby. Skaten. Dit heeft namelijk zeker een stukje rust en sportiviteit met zich meegebracht.

Ik heb een artikeltje gemaakt over waarom ik ben begonnen met skaten, wat het voor mij betekend en wat ik ervoor gebruik, uiteraard mét foto’s.

Neem dus snel een kijkje op SimoneBlogt om te lezen over mijn hobby skaten.

About the Author

20 Comments

jackie

wat een leuk bericht…
kende haar blog niet, maar wat een leuke blog ook daar..

fijn weekend,
en skate-ze 😉

Reply
francky

ik heb ook reeds over mijn hobby geschreven maar daar wil ik nog wel een en ander over schrijven indien gewenst.
Nu eens een kijkje nemen

Reply
SAS

Ik doe ze beneden aan. Wij wonnen 2 hoog dus na alle trappen trek ik beneden alles aan. Ik doe ook weer alles uit voordat ik naar boven loop.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *