New in: De Tuinen Bath & Body Mexicaanse Cactus

Als een aantal keer eerder op mijn blog had ik het over de Mexicaanse Cactus producten die ik bij De Tuinen kocht. Normaal ben ik niet zo van cremétjes en conditioners. Ik kom dan eigenlijk ook alleen bij deze winkel voor de veel smaken thee die ze er hebben. Echter wekte de verpakking mijn nieuwsgierigheid en besloot ik eens aan het flesje te ruiken. En ik was echt aangenaam verrast. Cactus klinkt niet zo fijn maar de geur daarin tegen was verfrissend en net even anders dan andere producten. Ik besloot dus de conditioner mee te nemen en uit te gaan proberen.

In 1 woord: Zálig!
Dit maakte dat ik zeker de andere producten ook wilde hebben van deze Cactus-reeks.Ik haalde nóg een conditioner, een handcrème en een douchegel.



  • Conditioner Mexicaanse Cactus 400ml Normaal: €7,99 nu €3,99
  • Deze conditioner met een frisse en prikkelende geur verzorgt en beschermt het haar o.a. door de toevoeging van jojoba olie. Na gebruik voelt het haar zacht, niet zwaar aan en heeft een gezonde glans.
    De conditioner aanbrengen op het gewassen haar en na 1-2 minuten goed uitspoelen. Geschikt voor ieder haartype. Voor dagelijks gebruik.

    De conditioner voelt heerlijk aan en per wasbeurt heb je niet veel nodig. Aangezien het een 400ml-flesje is kan je er dus super lang mee doen!

  • Handcrème Mexicaanse Cactus 100ml Normaal €5,99 nu €1,99
  • Deze verzorgende en vochtregulerende handcrème, met frisse en prikkelende geur, is speciaal ontwikkeld om ruwe en droge handen te verzachten en herstellen. Trekt snel in en is geschikt voor dagelijks gebruik.

    Ik gebruik hem dagelijks! Het maakt dat je handen lekker ruiken en zeker soepel aanvoelen. Normaal gebruik ik eigenlijk nooit handcreme maar hier is zeker verandering in gekomen.

  • Douchegel Mexicaanse Cactus 250ml Normaal 5,99 nu €2,99
  • Deze verzorgende douchegel met frisse en prikkelende geur is verrijkt met hydraterende ingrediënten. Plantaardige wasactieve stoffen zorgen voor een milde reiniging van de huid zonder deze uit te drogen. De huid voelt na gebruik zacht en soepel aan.

    Dit is ook zo’n fijn product voor onder de douche! Het maakt inderdaad dat je huid soepel en zacht voelt.

    Deze producten zijn allemaal vrij van SLS, parabenen, kleurstoffen en minerale oliën. pH – huidneutraal. Verder hebben ze nog andere varianten te verkrijgen: Bodymist, Scrubcrème, doucheschuim & Bodycrème (van dezelfde reeks).

    Je kan al deze producten krijgen (nu in de aanbieding) bij De Tuinen. Ook hebben ze van deze reeks andere geuren dan Cactus: Komkommer, Bamboe, Lavendel, Cocos & Roos. Echter vond ik deze geuren minder en heb daarom gekozen voor de Cactus variant.


    Dit is geen gesponsord artikel. Ik vond het alleen zo’n fijne producten dat ik hem met jullie moest delen.

    43 reacties op “New in: De Tuinen Bath & Body Mexicaanse Cactus

    1. Alleen de verpakking ziet er al mooi genoeg uit! Ik ken deze lijn niet maar zal het zeker in de gaten houden als ik weer eens bij deze winkel ben…

    2. Ik kom regelmatig bij de Tuinen, maar heb ze nog nooit gezien. Het klinkt in ieder geval alsof het fijne producten zijn.

    3. Ik ben er nu ook wel nieuwsgierig naar! Maar ik moet eerst even mijn verzameling aan douchegels, shampoos en conditioners verminderen. Kast stroomt (letterlijk) over haha!

    4. Fijn review! Lijkt mij wel wat. Ik las laatst een stuk over cactus vijgen olie en dit blijkt enorm goed te zijn voor je haren. Een liter puur cactus vijgen olie kost slechts €1000,- wow!

    5. Ik heb zelf ookal een aantal lijnen van de Tuinen uitgeprobeerd maar ook deze is mijn favoriet. Ze ruiken zo lekker! Toen ik met de No Poo Methode begon ( geen shampoo en conditioner) heb ik ze weggegooid helaas ( toch een aantal maanden volgehouden) maar ik denk dat ik ze binnenkort toch weer aanschaf.

    6. Fijn dat je een lijn hebt gevonden die voor jou super goed werkt 🙂 Ik ben nooit zo kieskeurig in shampoo/conditioner etc. Wel echt een super goede aanbieding trouwens!

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *