Huishoudelijke mededelingen #5

 photo hh_zps61074040.png

Huishoudelijke mededeling #1: Er zijn weer de afgelopen tijd wat vernieuwingen geweest op iliveformydreams. Ten eerste natuurlijk mijn nieuwe layout, waar ik super blij mee ben! De kleurtjes en lettertype. Ik heb onderaan een zoekfunctie toegevoegd en heb een aparte pagina gemaakt voor FAQ.

Huishoudelijke mededeling #2: Snapshots, de rubriek die normaal op elke Zondag online komt wordt vernieuwd! Hij wordt vervangen door iets anders (ik hou dit nog even geheim) en wordt dus voortaan op Vrijdag geplaatst. Ik wilde toch graag na zolang Snapshots te hebben gebruikt iets anders. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden! Aankomende Vrijdag komt de eerste online.

Ik heb nu dus 3 vaste rubrieken: Snapshots (wat nu anders gaat worden), The Awesome List en de Tips & Trucs reeks.

Huishoudelijke mededeling #3: Door mijn vakantie ben ik minder vaak online te vinden. Ik heb wel al een aantal blogposten in de planning staan (toen ik erg veel inspiratie had) en deze lopen dus gewoon door. Echter de goedkeuring van de reacties en blogrondes bij jullie lieve lezers zal wat meer tijd kosten en niet meer dagelijks plaats vinden.

36 reacties op “Huishoudelijke mededelingen #5

  1. Ik ben benieuwd wat voor nieuws je voor ons in petto hebt. Geniet lekker van je vakantie! Groot gelijk dat je wat minder online te vinden bent.

  2. Leuk dat je dit met ons deelt. Ik ben benieuwd naar wat er voortaan op zondag online gaat komen πŸ™‚ ..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *