photo weekcollage_zpsbce4d7cd.jpg

Snapshots is een terugkerende post met een terugblik van de afgelopen week/weken met gebruik van Instagram foto’s!

Deze week werkte ik 2 dagen en had toen eindelijk vakantie (doet een dansje), kocht ik heerlijke producten bij de Tuinen, waren we druk bezig met de badkamerverbouwing, behaalde ik 400 volgers op Bloglovin’, hoe leuk!? En verder hadden we nog een heerlijke dag samen in de Spa. Kijken jullie mee?

 photo happinessisatblogspotnl_zps29e9580a.jpg


Augustus is alweer voorbij en we gaan al richting September. Die als eerste in het teken staat van mijn 2-weken vakantie. Het zal dus soms wat rustiger zijn hier op mijn blog. Augustus was een mooie maar drukke maand, dit door de zomervakantie op mijn werk. Gelukkig nu voorbij en lekker GENIETEN.

 photo 1_zps98316bd1.jpg

De eerste 3 dagen van de week moest ik werken. Maandag zijn we gaan varen met de kinderen. Jammer van het weer aangezien het super erg regende en we een open boot hadden. Toch was het een erg gezellig tochtje. Ook hadden we een sportdag met de kinderen.

Woensdag, mijn laatste werkdag hadden we een dagje in het museum van Oudheden. Ik ben niet iemand die erg van museums houd maar op zich was het zeker een leuke dag! En mijn laatste. Wat was ik blij toen de week erop zat en ik eindelijk kon zeggen: ik heb 2.5 week vakantie!

 photo 2_zps5ab4bc25.jpg

Omdat ik het belangrijk vind dat mijn katten zich niet vervelen heb ik een ‘snoepjes-bal’ aangeschaft. Hier doe ik de snoepjes in en moeten ze er al rollend moeite voor doen ze eruit te krijgen. Hoewel ik eerst dacht van dat snappen ze niet is het echt een erg groot succes!

In mijn Snapshots van vorige week vertelde ik al over de fijne reeks van de tuinen: Mexicaanse Cactus. Ik heb de overige producten ook gehaald en ben erg blij ermee. Morgen komt er een uitgebreid blogje over online.

 photo 3_zpsdee85712.jpg

Een erg mooie quote die ik tegen kwam. Je bent degene die je nu bent door alles wat je hebt gedaan en meegemaakt. Ik zou dan ook niks willen veranderen want deze dingen hebben me gesterkt.

Jaja en dan de badkamer natuurlijk! Hoe staat het ervoor? Nou, alle wanden staan, alle leidingen liggen op z’n plek.. Op Donderdagavond is de vloer gestort en we hebben deze week een begin gemaakt aan het tegelwerk! Nu de wanden er ook afgewerkt uitzien kan ik me er eindelijk een voorstelling van maken. We krijgen een veel grotere en mooie badkamer. Ik kan niet wachten tot het helemaal klaar is. Vooral voor M. want dan heeft hij ook eindelijk écht vakantie.

 photo 4_zpsccd44e4b.jpg

Ik behaalde 400 volgers op Bloglovin’. Inmiddels zit ik hier zelfs al overheen. Ik ben hier zo blij mee en ook wel een beetje trots op. Ik krijg steeds meer volgers die mijn blog te moeite waard vinden om te lezen! Ik blog voor mezelf maar al jullie leuke reacties maakt het toch stiekem een stukje leuker. Dus dankjulliewel!!

Ik kocht wat spullen bij de Action waaronder een nieuw plaid en deze 2 leuke kussens met quotes. Fleurt de kamer gelijk een stukje op dan de 2 saaie witte kussens die er (al 100 jaar) lagen.

 photo 5_zps233588a5.jpg

Knuffelen met poezen. Niks is beter. Ja toch, niet dan?

Vrijdag gingen we een ochtendje naar de Spa. Even lekker eruit en genieten van onze vakantie. Even géén badkamer. Het was een erg mooie Spa en we hebben zeker genoten. Een blogje komt er binnenkort nog over online mét uitgebreidere foto’s & info.

 photo 6_zpse42da06f.jpg

Zaterdag had ik een gezellige ontbijt date met Julie. Gezellig bijgekletst en heerlijk gegeten bij Bagels & Beans. Ook nog even geshopt, zelf heb ik niets gehaald. Verder veel gewassen die dag aangezien ik éindelijk weer een wasmachine had.

Ayla heeft een nieuwe slaap/hangplek ontdekt. Onder het kleed van de bank. Het is nu oppassen geblazen dat je niet op haar gaat staan. Ze ligt dan ook precies in een hoek waar je loopt. Het liefste ligt ze er geheel onder te slapen.


Pluspuntje van de week: Mijn 2.5 weekse vakantie natuurlijk! *doet een dansje* & het ochtendje Spa met z’n 2tjes.
Minpuntje van de week: In een open boot in de regen zitten. Ruim 2 uur lang. Grombl.
Boek van de week: Genadeloos van mevrouw Slaughter. Ik hoop hem volgende week uit te hebben.
Film/liedje van de week: Ik heb een stuk van Dirty Dancing gekeken die op tv was. Blijft een geweldige film mét geniale muziek.
Aankoop van de week: Alle Mexicaanse Cactus-reeks producten en mijn nieuwe kussens.

J
Volg mij op Instagram photo instagram_zps245f3e98.png

0
62 reacties

62 thoughts on “Snapshots Week#35/2014

 1. Nicky schreef:

  Leuk! Die bal met kattensnoepjes hebben wij ook. Maar Spike is er te lui voor. Die denkt gewoon ‘dan maar geen snoepjes’ 😉

  1. SAS schreef:

   Ik had dit ook van mijn katten verwacht maar ze vinden het beide (vooral Ayla: die denkt ETENNNNNN) erg leuk!

 2. Sarah schreef:

  Zo leuk!

  Sarah x

 3. Congrats!! Ik vind het altijd fantastish wanneer er volgers bij komen 😀 Leuk om te weten dat mensen echt lezen wat je allemaal op je blog neerpent ^^

  En true that! met je kat knuffelen is gewoon super 🙂

  x Aurélie

 4. Mira schreef:

  Heerlijke foto’s zeg en gefeliciteerd met al die volgers 🙂

 5. Billy schreef:

  een mooi begin van je vakantie, Saskia!

 6. Laura schreef:

  Nog gefeliciteerd met je 400 volgers op bloglovin!

 7. Mama van Jenthe (Kelly) schreef:

  Dat ontbijtje ziet er ook heerlijk uit zeg!

 8. Mama van Jenthe (Kelly) schreef:

  Hihi bij die ene foto moest ik even goed kijken (op Instagram zag ik m al) maar dat is een Spa. Heb het nog steeds gedaan zo’n Spa dagje. Toch ook maar eens een keer doen!

 9. MissDoke schreef:

  Die foto van Ayla is zo lief <3
  Ziet er uit als een fijne periode!

 10. Diana schreef:

  Heerlijke week dus! Mooie foto’s zitten er tussen.

 11. Petra schreef:

  Heerlijk dat je nu lekker vakantie hebt. Geniet er van De kussens van de Action zijn trouwens geweldig.

 12. iiiThinkPink schreef:

  Leuke foto’s!

 13. Miranda schreef:

  Wat een heerlijk overzicht weer en wat een hoop volgers joh, super leuk!!

 14. Birte schreef:

  Ooooh, ik wil ook nog is naar de spa! Leuke foto’s!

 15. Mieke schreef:

  Fijn weekje weer! Lekker hoor, dat de vakantie nu is begonnen. Ben benieuwd hoe jullie badkamer uiteindelijk wordt!

 16. Simone schreef:

  Leuke foto’s! Wat heerlijk naar de spa! Dat wil ik ook wel weer, maar waar ik altijd heen ging is helaas failliet 🙁

 17. Ines schreef:

  Wat een mooie foto’s!

 18. jackie schreef:

  wat een heerlijke week,
  echt op en top vakantie dus…
  Die kussentjes vind ik echt heel erg leuk…

 19. Manon Margaretha schreef:

  Mhm die bagel ziet er heerlijk uit!
  x Manon

 20. Saskia schreef:

  Leuke kussentjes! En zo te zien ook een goed begin van je vakantie …

 21. Danielle schreef:

  Gefeleiciteerd met zoveel volgers!
  Wat een lieve katten 🙂

  Liefs
  Danielle

 22. Laura - Sunlight Dream schreef:

  Gefeliciteerd met je 400 volgers!
  Ik ben nog niet naar het museum van Oudheden geweest. Egypte is een van mijn lievelingslanden, waar ik ook al eens geweest ben. Denk dat ik maar snel eens naar dat museum moet <3

 23. Marcella schreef:

  Schattig, die foto van je kat. Wel een onhandige plek om te liggen, haha! En de Spa ziet er heerlijk uit, fijn ontspannen joh!

 24. Wanda schreef:

  Die lijn van De Tuinen ken ik nog niet maar ga ik zeker even bekijken als ik weer in zo’n winkel ben! En ja, B&B idem dito… binnenkort maar even naar Groningen…
  Geniet lekker van je vakantie!

 25. Stephanie schreef:

  Heb je die speelgoedbal waar je snoepje sin doet gewoon bij de dierenwinkel gehaald? Ik denk dat mijn katten hem erg leuk zouden vinden!

  En fijn dat je ruim 2 weken vakantie hebt, geniet er van!

  1. SAS schreef:

   Je kan ze volgens mij ook bij de dierenwinkel kopen. Ik heb hem gekocht bij een budget winkel, ik weet even de naam niet meer en op google maps geeft hij nog steeds de oude winkel die ervoor zat aan.

 26. Lief meisje schreef:

  Wat een leuke kussen heb je gekocht bij de action.

 27. Rachella schreef:

  Leuke snapshots!

 28. Chahrazad schreef:

  Wat een leuke foto’s allemaal. Ben benieuwd naar de tuinen masker.

  x

 29. Lisa schreef:

  Wat fijnom te zien! Gefeliciteerd met je volgers. 😉

 30. Melissa schreef:

  Heerlijk om de foto’s te zien. De spa ziet er echt super mooi uit!

  Gefeliciteerd met het halen van je 400 volgers 🙂

  xxx

 31. Amy schreef:

  Die snackbal hebben wij ook. De katten doen er niets mee terwijl de konijnen er de hele dag mee in de weer zijn. Zo grappig!

 32. Food Travel Photography schreef:

  die van de tuin heb ik ook! Erg lekker =)

 33. Isabel Cristina schreef:

  Wat een leuke foto’s! Gefeliciteerd met het behalen van 400 bloglovin volgers! Je hebt een leuke blog en je verdient het! 🙂

  1. SAS schreef:

   Super lief, dankjewel 😀

 34. Zwartraafje schreef:

  Leuk hoe enkele details je interieur weer kunnen opvrolijken. Het einde van de werken komt stilletjes aan weer wat meer in zicht. Wat zullen jullie er van genieten wanneer de badkamer helemaal is afgewerkt.

  1. SAS schreef:

   dat zullen we zeker! Kan niet wachten.

 35. Denise schreef:

  Leuke fotootjes! Echt.. dat ontbijtje ziet er goddelijk lekker uit!

 36. DQ schreef:

  Die kussentjes zijn echt super leuk! Xx

 37. Sylvana schreef:

  Wat leuk om te zien! Gefeliciteerd met je 400 volgers, je hebt het verdiend 🙂 !

 38. Jenny schreef:

  Die kussentjes! Leuk zeg, daar ga ik ook voor kijken!

 39. Angelique schreef:

  Hele leuke kussens! En ik ben blij dat de bal met snoepjes bij jou wel werkt, mijn katten laten hem écht liggen. Ik hou het er maar op dat ze te lui zijn, haha.

  1. SAS schreef:

   Ik had dit ook wel verwacht bij mijn katten maar ze zijn er weg van!

 40. Pauline schreef:

  Leuke foto’s! En gefeliciteerd met je 400+ volgers!

  Liefs,
  Pauline

 41. irene schreef:

  Ziet er weer leuk uit, de spa lijkt me heerlijk! liefs irene

  Link verwijderd

 42. Audrey schreef:

  Oee, die spa ziet er prachtig uit! Augustus is echt belachelijk snel omgegaan. Fijne vakantie alvast!

 43. Claudia schreef:

  Ik wil ook een keertje bij Bagels & Beans eten, dat ziet er echt heerlijk uit.

  1. SAS schreef:

   Dat is het ook zeker!

 44. Super mooie spa! Leuke foto’s. En wat gaaf dat het zo goed gaat op Bloglovin’.

 45. Infinity schreef:

  Wat leuk bedacht die snoepjesbal voor je katten!
  Geniet van je vakantie! ♥

 46. Ysanne schreef:

  Wat leuk dat je de 400 gehaald hebt! 🙂 Gefeliciteerd!

 47. Kelly schreef:

  Leuke foto’s!

 48. Anneleen schreef:

  Leuke foto’s! En wat een mooie quote, kan ik me helemaal in vinden!

 49. Marion schreef:

  Heerlijk een dagje spa! Lekker hoor! Gefeli met je 400+ volgers 🙂

 50. Lisette schreef:

  Leuk zoon overzichtje! Die bagel ziet er echt te goed uit en je kussentjes zijn leuk!!

 51. Elize schreef:

  Wat een schatjes, jouw katten^^
  En ik ben heel benieuwd naar de producten van de Tuinen!
  Oh ja, ook gefeliciteerd met zo veel volgers! Gaaf!

 52. Yudeska schreef:

  Super leuk om te lezen die 400 volgers heb je meer dan verdiend! <3 Ga zo door

 53. Donna Luisa schreef:

  Leuke foto’s! Die kussens van de Action wil ik ook hebben! Ik ga deze week snel kijken of ze er nog zijn!

 54. Bente schreef:

  Wat een fijne week heb je achter de rug, ik ben jaloers op je vakantie! Maar geniet er lekker van! 🙂

 55. Chantal schreef:

  Bagels en Beans is wel favoriet he…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *