Blog,  Liefde voor..

Theeleut: Teapigs

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Koffie Centrale

 photo 2014-07-2107384313_zpsc4fcd470.jpg

Kennen jullie het thee merk Teapigs al? Ik zag het al vaker voorbij komen en was hier super benieuwd naar. De verpakkingen al vind ik super cute om te zien en ik ben er zeker over te spreken.

Teapigs Organic Matcha

 photo 2014-07-210739121_zpsb7d61004.jpg

Groene poeder thee. Toen ik het hoorde moest ik even 2 keer kijken. Klopte dit wel. Poeder & thee? Maar de verpakking met het schattige ‘sterke’ theekopje maakte dat ik overstag ging. De voordelen? Het is antioxidant (op de verpakking staat hetzelfde als sinaasappelsap en spinazie), stress verlagend (Jeuj!), gewicht afnemend en goed voor de hersenen. Ik heb gezocht op internet over deze thee en ik lees erg positieve artikelen: vooral dat je er ‘s ochtends een boost van krijgt.

Hoe het wordt gemaakt? In Japan wordt tijdens de oogst worden alleen de bovenste theeblaadjes gebruikt. Deze worden gestroomd, gedroogd en verpulverd waardoor dus alleen het groene poeder over blijft. En…1 kopje is gelijk aan 15 kopjes gewone groene thee! Super gezond dus.

Het is een klein blikje thee die je moet opentrekken en waar het stoom vanaf komt. Het was erg bizar om te zien. Het heeft ook een erg aparte smaak en ik weet nog niet zo goed wat ik ervan moet vinden. Misschien moet ik het een tijdje wat vaker drinken. Ik ben dus niet laaiend enthousiast maar ik ben zeker optimistisch dat dit misschien na wat vaker te hebben gedronken wel wat is.

Klik hier om de Teapigs Organic Matcha te bestellen voor € 32,95. Zelf vind ik het wat aan de dure kant voor een klein blikje thee (30 g) maar je gebruikt er per keer erg weinig van dus kan je er wel lang mee doen.

Teapigs Super Fruit

 photo 2014-07-210738581_zps2096636b.jpg

De verpakking vind ik al cute zat. Ik kreeg een pakje met 15 builtjes in de heerlijke smaak van bosbessen en cranberry’s. In de piramide gevormde theezakjes zitten echte stukjes bes en is cafeïnevrij. Toen ik de zakjes rook haalde ik mijn neus op. Pfhoe wat zoet. Maar eenmaal in het hete water gedompeld en het rook heerlijk naar fruit! Ik heb er weer een heerlijke nieuwe thee smaak bij.

Klik hier om de Teapigs Super Fruit te bestellen voor € 5,99

Verder kan je de thee makkelijk bestellen via Koffie Centrale en wordt binnen no time bij je thuis bezorgd. Voor andere thee soorten en koffie kan je hier zeker een kijkje nemen. Ik heb er in ieder geval een favoriete (thee)webshop bij.

0

27 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *