Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Koffie Centrale

 photo 2014-07-2107384313_zpsc4fcd470.jpg

Kennen jullie het thee merk Teapigs al? Ik zag het al vaker voorbij komen en was hier super benieuwd naar. De verpakkingen al vind ik super cute om te zien en ik ben er zeker over te spreken.

Teapigs Organic Matcha

 photo 2014-07-210739121_zpsb7d61004.jpg

Groene poeder thee. Toen ik het hoorde moest ik even 2 keer kijken. Klopte dit wel. Poeder & thee? Maar de verpakking met het schattige ‘sterke’ theekopje maakte dat ik overstag ging. De voordelen? Het is antioxidant (op de verpakking staat hetzelfde als sinaasappelsap en spinazie), stress verlagend (Jeuj!), gewicht afnemend en goed voor de hersenen. Ik heb gezocht op internet over deze thee en ik lees erg positieve artikelen: vooral dat je er ‘s ochtends een boost van krijgt.

Hoe het wordt gemaakt? In Japan wordt tijdens de oogst worden alleen de bovenste theeblaadjes gebruikt. Deze worden gestroomd, gedroogd en verpulverd waardoor dus alleen het groene poeder over blijft. En…1 kopje is gelijk aan 15 kopjes gewone groene thee! Super gezond dus.

Het is een klein blikje thee die je moet opentrekken en waar het stoom vanaf komt. Het was erg bizar om te zien. Het heeft ook een erg aparte smaak en ik weet nog niet zo goed wat ik ervan moet vinden. Misschien moet ik het een tijdje wat vaker drinken. Ik ben dus niet laaiend enthousiast maar ik ben zeker optimistisch dat dit misschien na wat vaker te hebben gedronken wel wat is.

Klik hier om de Teapigs Organic Matcha te bestellen voor € 32,95. Zelf vind ik het wat aan de dure kant voor een klein blikje thee (30 g) maar je gebruikt er per keer erg weinig van dus kan je er wel lang mee doen.

Teapigs Super Fruit

 photo 2014-07-210738581_zps2096636b.jpg

De verpakking vind ik al cute zat. Ik kreeg een pakje met 15 builtjes in de heerlijke smaak van bosbessen en cranberry’s. In de piramide gevormde theezakjes zitten echte stukjes bes en is cafeïnevrij. Toen ik de zakjes rook haalde ik mijn neus op. Pfhoe wat zoet. Maar eenmaal in het hete water gedompeld en het rook heerlijk naar fruit! Ik heb er weer een heerlijke nieuwe thee smaak bij.

Klik hier om de Teapigs Super Fruit te bestellen voor € 5,99

Verder kan je de thee makkelijk bestellen via Koffie Centrale en wordt binnen no time bij je thuis bezorgd. Voor andere thee soorten en koffie kan je hier zeker een kijkje nemen. Ik heb er in ieder geval een favoriete (thee)webshop bij.

0

27 reacties

27 thoughts on “Theeleut: Teapigs

 1. Ines schreef:

  Oh die zien er leuk uit!

 2. Marcella schreef:

  Oeh, zoals je weet ben ook ik gek op thee. Hier ben ik dus ook ergggg nieuwsgierig naar nu! 🙂

 3. Jorien schreef:

  Ik had hier nog nooit van gehoord maar wat leuk zeg! Ook de verpakkingen zien er mega cute uit.

 4. Naomi schreef:

  I love matcha! Hele aparte smaak maar met beetje honing echt lekker. Je merkt ook wel echt verschil met andere groene thee, matcha is veel sterker. Ik bestel de mijne via iherb voor de helft van de prijs en grotere pot. 32 euro is een belachelijke prijs.

 5. RosinaDeborah schreef:

  Wauw, super leuk! De verpakkingen zijn echt cute. Poeder voor in thee heb ik alleen nog nooit van gehoord… klinkt interessant. Leuke review! Hier heb je zeker wat aan. <3 Liefs Rosina

 6. Birte schreef:

  Héél leuke verpakkingen. Ik zou die Super Fruit wel willen uittesten, maar die groene thee laat ik aan mij voorbijgaan 😉 .

 7. Miranda schreef:

  Tjeetje wat een dure thee zeg, ik hou van thee maar dat gaat me toch iets echt te ver.

 8. Miss Sentinelli schreef:

  Super leuk! De verpakkingen alleen al zien er echt cute uit! Poedervorm, daar had ik nog niet eerder van gehoord. Zeer interessant!

 9. Bianca schreef:

  de verpakking ziet er erg leuk uit de inhoud iets minder…als ik het super lekker zou vinden had er 32 euro voor over maar anders niet.

 10. Zwartraafje schreef:

  Die tweede lijkt me wel iets voor mij te zijn. Ik hou van fruitige én zoete theesoorten, dus jouw omschrijving klinkt perfect.

 11. Niesca schreef:

  haha het ziet er niet echt heel erg smakelijk uit naar mijn gevoel thee in poedervorm?…ohhh sas heb leuke bekers gekocht! (zie instagram) moest meteen aan jou denken

  1. SAS schreef:

   Gaaf joh die nieuwe Mr/Mrs beker van je!

 12. Ingrid schreef:

  Oh jee, de poeder ziet er inderdaad niet zo aantrekkelijk uit. Ik kende het merk nog niet, maar de builtjes zou ik best eens willen proberen.

 13. Kiss & Make-up schreef:

  Ik ben zelf ook een theedrinker, dus dit is interessant! Van matcha thee hou ik nochtans niet zo.

 14. irene schreef:

  Ziet er lekker uit, ik kende het nog niet maar ik zou het graag een keer willen proberen! Ik hou van thee 🙂 liefs irene

  Link verwijderd

 15. Simone schreef:

  Goede eerlijke review! Ik moet zeggen: die poederthee trekt mij zo op het eerste gezicht ook niet echt.. 😛

 16. Michelle schreef:

  De theepoeder sla ik maar over, de zakjes klinken wel goed =)

 17. Kelly schreef:

  Klinkt erg lekker!

 18. Lief meisje schreef:

  Wat apart thee in poeder vorm, ik heb ooit wel eens in korrels gezien, maar zo nog nooit.

 19. Amy schreef:

  De smaak super fruit lijkt me enorm lekker! Die groene thee, hoe werkt dat precies? Doe je dat in een theefilter, of gewoon zo in je kopje?

  1. SAS schreef:

   Je mengt dit met theewater en dit lost dan op 🙂

 20. Bente schreef:

  De verpakkingen zien er inderdaad leuk uit 🙂 Dat poeder trekt mij niet zo aan..

 21. Yudeska schreef:

  Super leuk uiterlijk ik ben ook echt een theeleut, die zakjes in de winkel koop ik ook niet meer dus dit is een goed alternatief

 22. Teddy schreef:

  Poeder voor in thee had ik nog nooit gezien!

 23. Nicky schreef:

  Ik vind de organic thee wel erg prijzig. Persoonlijk denk ik niet dat ik snel thee online zal bestellen, doe dat toch liever gewoon in de winkels.

 24. Ik lees dit artikel op m’n werk en denk “verdorie, nu ben ik weer mijn thee thuis vergeten!” 😀 ik wil graag wat meer thee drinken, omdat ik het lekker vind maar ook omdat het gezond is. De fruitthee klinkt heel lekker!

  X Sara

 25. Iris schreef:

  Wow, wat is dit leuk! Superleuke verpakking inderdaad. En ik zie ‘organic’ en ‘biodegradable’ staan dus het groene meisje in mij doet meteen een dansje 😉 Ik had er nog niet eerder van gehoord eerlijk gezegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *