6 Lovely Things From The Last Couple Of Weeks

 photo 5things_zpse2c78efb.jpg

Omdat de afgelopen weken ik zoveel leuke dingen heb meegemaakt

01. Karin Slaughter lezen
Heerlijk om weg te duiken in de boekenreeks van Karin Slaughter. Versplinterd heb ik uitgelezen en ik begin nu in Genesis. Hierna nog 5 boeken te gaan tot ik alle boeken heb uitgelezen. Binnenkort komt er een blogje over de boeken + volgorde online.

02. Knuffelen met de poezels
Niets is fijner (oke, wel knuffelen met m’n man haha) dan lekker troetelen met mijn poezen. Wat dat betreft bof ik met deze 2 want ze liggen graag op je en bij je.

03. Bloggen met een theetje erbij (en lekkere muziek)
De laatste tijd veel aan mijn blog gewerkt. Nieuwe inspiratie voor artikelen op gedaan, kleine dingetjes geknutseld aan mijn layout, blogs bezocht, nieuwe volgers gekregen (welkom) en nieuwe blogs ontdekt. Ik ben echt super blij nog steeds met dit domein en met de groei die mijn blog doormaakt, nog dagelijks. Ik werk er dan ook met heel veel plezier & enthousiaste aan. Vind het leuk dat lezers complimenten geven en dit ook terug zien in mijn blog.

04. Uitjes met m’n man
Hoewel het er de afgelopen maanden weinig van kwam (lees: druk op werk en met alle verbouwingen) hebben we afgelopen week toch een date gehad voor ons 7 jarig samen zijn. Heerlijk om even weg te zijn en na de badkamer verbouwing (in Augustus) wil ik zeker vaker gewoon wat uitstapjes plannen. Naar de dierentuin, terrasje pakken of gewoon even gezellig naar het strand en lopen op de boulevard. Ik heb er zin in! Wat meer ‘us-time’

05. Nieuwe Blond Mok besteld
Jeuj! Ik wilde na mijn grote Blond Mok (die ik kreeg van Leona voor mijn verjaardag Thankjoe) nog een grote mok kopen. Deze kwam ik online tegen en vond ik zo gaaf en bij mij passen. Ik hou van Londen! Ben benieuwd wanneer ik hem binnen heb en kan genieten van mijn theetjes.

06. High Tea’en met m’n lieve vriendinnetjes
Hoewel ik ze niet veel zie (wel veel spreek over de app) was het leuk al mijn vriendinnen weer te zien! Eens in de zoveel tijd plannen we een leuke meeting met z’n alle en dit keer was het een High Tea. Gelukkig heb ik aankomende weken wat meer vrij doordeweeks waardoor ik apart met iedereen weer eens kan afspreken. Super gezellig!

En wat sprong er bij jou uit deze laatste weken?

27 reacties op “6 Lovely Things From The Last Couple Of Weeks

 1. Leuk lijstje. Ik ben wel benieuwd naar je artikel over de volgorde van de boeken van Karin Slaughter. Een aantal boeken van haar heb ik al eens gelezen en ik heb er weer wat op mijn e-reader staan maar volgens mij lees ik alles door elkaar.

 2. Leuke post!
  Ik heb die mok ook van Blond Amsterdam, die hele collectie is zo leuk!

  Winactie verwijderd

 3. Erg leuk artikel om te lezen! 🙂 Ik ben de laatste tijd ook veel bezig met bloggen, en het is heerlijk! Wat lekker dat je een high tea hebt gehad! Heerlijk smullen haha!

 4. Wat een mooi lijstje, ik vind die Blond Amsterdam mok zo mooi. Afgelopen weekend ben ik weer naar de Efteling geweest en dat was echt weer een leuk dagje. x

 5. Leuk (en belangrijk) om samen dingen te doen, ik heb deze zomer 7 jaar met mijn vriend! Ik heb ook nog wat boeken van Karin Slaughter liggen, snel maar eens in beginnen!

 6. De lekkere middagen en avonden op een terrasje met manlief… en het snoezen met de kleine poezen in de middag (die heb ik twee weken moeten missen toen ik in de VS was…)

 7. Wat een leuk lijstje!
  Ik heb zelf nog maar één boek van Slaughter gelezen, maar vond het wel heel goed.
  Je nieuwe lay-out ziet er idd erg leuk uit!

 8. Dat zijn leuke dingen inderdaad 🙂
  Die Blond mokken zijn leuk! Ik heb er nu ook een aantal en vind ze erg leuk en fijn!

  Uitjes met je man moet je zeker plannen, wat tijd voor elkaar maken en lekker er op uit! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *