Snapshots Week#29/2014

 photo Weekfotoscollage1_zpsfeb5fcea.jpg

Snapshots is een terugkerende post met een terugblik van de afgelopen week/weken met gebruik van Instagram foto’s!

Deze week was ik de eerste 2 dagen ziek thuis, genoot ik van het heerlijke weertje, waren we 7 jaar bij elkaar (en gingen hiervoor uit eten & naar de film) en genoot ik van een ontbijtje samen met vriendinnetje Wendy. Kijken jullie mee?

 photo IMG_20140714_123316_zpse518f694.jpg

Ayla lag lekker veel te maffen. Beide katten hadden last van de warmte en lagen deze week vaak voor pampus.

 photo IMG_20140714_134553_zpscc70e120.jpg

Ik begon deze week met 2 dagen ziek thuis. Erg vervelend, vooral met het warme weer. Ik heb veel theetjes gedronken, gelezen en vooral films & series gekeken.

 photo IMG_20140715_145555_zps0f0d839d.jpg

Om even terug te komen op het bovenstaande: ik keek voor het eerst The Notebook. Zo leuk om overal de reacties te lezen van ‘NU PAS?!’ Het is uiteraard al een oude film maar had hem nog steeds op mijn-nog-te-kijken-lijstje staan. Een erg mooie film, maar ik vind nog steeds dat hij erg overrated wordt. het is zeker een mooie film en goed geacteerd, maar ik heb wel betere gezien.

 photo IMG_20140716_210714_zpsffdced5b.jpg

Ik was goed bezig met mijn project Let’s Do This!. Geen dag overgeslagen en bijna een maand mee bezig. Proud en ik had zeker niet gedacht dat ik dit zo lang zou kunnen volhouden. Als er een maand verstreken is komt er een update online met buik foto’s before&after (en NEE alleen voor de vooruitgang niet omdat er een baby in zit)

 photo IMG_20140717_132635_zpsc7769aee.jpg

Ik droeg het einde van de week veel jurkjes en rokjes. Heerlijk slippertjes-weer. Love it! Ook hadden we op een warme dag Zomerfeest op mijn werk als afsluiting voor de vakantie. Was erg gezellig.

 photo IMG_20140717_212815_zps5cf5f750.jpg

Donderdag 17 Juli waren wij 7 jaar bij elkaar. Daarvoor had ik deze boeken gekregen in Mei, die ik ingepakt ging laten staan tot 17-7 en het is me gelukt! Hoewel de boeken dagelijks naar me schreeuwde om uitgepakt te worden heb ik dit pas in de avond van ons jubileum gedaan. Nu nog even wachten, aangezien ik eerst de reeks van Karin Slaughter af wil lezen..

 photo Screenshot_2014-07-11-18-38-46_zps41f25486.png

Vrijdag was ik een lekker dagje vrij! Ik ging gezellig ontbijten met Wendy en Kylie bij de Intratuin en we hebben heerlijk buiten gelopen. Was fijn om even bijgekletst te hebben.

Vrijdagavond gingen we samen uit eten voor ons 7 jarig samen zijn. Ook gingen we ’s avonds naar de nieuwe film van Transformers. Een goede film, hoewel ik hem wat langdradig vond en de andere delen toch beter.

Waar de film over gaat:
Terwijl de mensheid zich herstelt van de grote schade die aangericht werd in Transformers: Dark of the Moon, zijn de Autobots en Decepticons nagenoeg van de Aarde verdwenen. Maar een kleine en machtige groep zakenmannen en wetenschappers proberen de grenzen van de menselijke technologie verder te verleggen dan ooit te voren. Verder zelfs dan ze kunnen beheersen. Daarnaast dient zich een oeroude, krachtige vloek voor de Transformers aan op Aarde. Een episch avontuur en gevecht tussen goed en kwaad, vrijheid en slavernij, breekt los.


Pluspuntje van de week: 7 jaar samen ♥
Minpuntje van de week: Ziek zijn
Boek van de week: Karin Slaughter, Onbegrepen. Hoewel ik het een vaag boek(je) vond.
Film/liedje van de week: Film: Transformers: Age of Extinction
Aankoop van de week: Nieuwe nagellak

J

  • Volg mij op Instagram
  • 37 reacties op “Snapshots Week#29/2014

    1. Ik ben echt verliefd op je website. De kleuren, het design, de blogposts, echt super leuk! Ik volg je nu ook op bloglovin’

      Liefs,

      Naomi

    2. Wat een leuke blog en mooie foto’s 🙂 Ik was met dat hete weer ook ziek, heel vervelend, gelukkig maken thee’tjes een hoop goed natuurlijk!

    3. Ik heb The Notebook ook nog steeds niet gezien. 😉 De transformer films wil ik nog steeds een keer allemaal zien. Alleen de eerste heb ik gezien.

    4. Wauw 7 jaar! Gefeliciteerd!

      Mijn katjes hebben ook laat vam de warmte, liggen alleen maar lang uit in de schaduw!

    5. meeste foto;s al voorrbij zien komen maar ze blijven leuk 🙂 transformer ja langdradige film de andere waren idd beter maar goed als je maar een leuke avond met M heb gehad 🙂

    6. Oh wat jammer dat je ziek ben geweest, maar blij dat het nu over is. Het ziet er naar uit dat je voor de rest een hele fijn week heb gehad! 🙂

      xxx

    7. Jammer dat je ziek was, maar verder een fijne week gehad zo te zien.
      Transformers heb ik ook gezien, maar hij duurde ook erg lang toch?
      Ik heb het idee dat de voorgaande films niet zo lang duurde, maar ik kan het mis hebben.

      1. Hij duurde inderdaad erg lang. Hij kwam langzaam op gang en was op een gegeven moment wel erg langdradig. Op zich wel een goede film maar vond de andere beter.

    8. Leuke foto’s! Gefeliciteerd met jullie jubilea van 7 jaar samen zijn 🙂 hopelijk voel je je alweer een stukje beter!

    9. Ben benieuwd hoe je de boeken vindt. Enne The Notebook die heb ik ook nog steeds niet gezien. Het komt er niet van en ik denk ook niet dat ik manlief er een plezier mee doe als de film op staat.

      1. Haha het is wel echt een chickflik, hoewel er wel wat meer verhaal in zit dan jongen ontmoet meisje en ze worden verliefd. Ik heb hem wel lekker alleen gekeken toen ik ziek thuis was.

    10. Fijn dat je weer opgeknapt bent! Mijn man is ook helemaal Transformerfreak. We kunnen die films niet samen kijken, want ik moet altijd heel hard lachen. Maar tof dat jullie ze allebei leuk vinden. Is soms moeilijk om iets te vinden wat je allebei leuk vind. Zo houden wij allebei weer heel erg van Star Wars. Fijne zondag!

      1. Dit is ook echt 1 van de weinige films (samen met de Pirates reeks) die we beide leuk vinden. Verder zijn er geen films die we beiden graag zien.

    11. Leuke foto’s! Mijn vriend wil graag dat ik alle films van Transformers ga zien. Maar ik geef helemaal niet om dat soort films haha.

    12. He he, mocht je eindelijk je boeken haha. Knap gedaan! Wat een heerlijk weekje zo, alleen minder dat je ziek was 🙁

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *