Films die ik afgelopen weken heb gezien #7

Het werd weer een tijd voor een lijstje met de films die ik afgelopen weken heb gezien. En zoals je kan zien op mijn blog is het met mijn layout EINDELIJK gelukt om de youtube filmpjes goed te krijgen. Mijn dank gaat uit naar Irene voor alle hulp hierbij.

Ik zag de afgelopen weken 5 films. De eerste 2 zijn ‘niet mijn ding’ en keek ik dus mee samen met partner. De laatste 3 vond ik dan wel weer geslaagd

The Hunger Games: Catching Fire

Na haar overwinning in de 74ste Jaarlijkse Hongerspelen met haar metgezel Peeta Mellark is Katniss Everdeen veilig naar huis teruggekeerd. Deze overwinning betekent echter dat ze opnieuw weg moeten en hun familie moeten achterlaten om op een ‘Overwinningstournee’ doorheen de districten te vertrekken. Onderweg merkt Katniss dat een opstand op til is, maar de Hoofdstad is nog steeds aan de macht wanneer President Snow de 75ste Jaarlijkse Hongerspelen voorbereidt – een wedstrijd die Panem voorgoed kan veranderen.
Rating: ★★

Grudge Match

Henry ‘Razor’ Sharp (Stallone) en Billy ‘The Kid’ McDonnen (De Niro) zijn oude boksrivalen van weleer. Nu laten ze hun pensioen even voor wat het is om nog één laatste wedstrijd te vechten, dertig jaar na hun laatste gevecht.
Rating: ★★

Non-Stop

Bill Marks (Liam Neeson) is een uitgebluste veteraan van de Air Marshals service. Hij beschouwt zijn job niet als een taak die levens kan redden, maar als een kantoorbaantje in de lucht. De vlucht van vandaag zal echter geen routine blijken. Kort na het opstijgen van een transatlantische vlucht van New York naar Londen krijgt hij een reeks mysterieuze tekstberichten die hem bevelen ervoor te zorgen dat de regering het bedrag van 150 miljoen dollar overmaakt op een geheime bankrekening. Indien dit niet gebeurt zal elke twintig minuten een passagier sterven.
Rating: ★★★★

The Dark Knight

Bruce Wayne, alias Batman (Christian Bale), en Lt. James Gordon (Gary Oldman) bundelen hun krachten met de nieuw aangewezen Officier van Justitie Harvey Dent (Aaron Eckhart). Samen proberen zij de chaos tegen te gaan die Gotham momenteel teistert, veroorzaakt door niemand minder dan Batmans ergste vijand, The Joker (Heath Ledger): een meedogenloze moordenaar met een vreemd soort humor en een talent voor het verstoren van de algemene orde.
Rating: ★★★★

Need For Speed

Tobey Marshall (Aaron Paul), een jonge automonteur die er ingeluisd is door een rijke zakenman, is nog maar net uit de gevangenis wanneer hij mee gaat doen aan een cross-country race. Dit met een wraakplan in zijn gedachten. Waneer zijn ex-partner echter lucht krijgt van de race, schakelt deze direct de politie in.
Rating: ★★★

Zie hier Deel 1, Deel 2, Deel 3 , Deel 4, Deel 5 en Deel 6

About the Author

28 Comments

Nicky

Ik heb er niet een van gezien. Ik weet niet waarom maar ik kijk eigenlijk nooit meer films. Te ongeduldig, denk ik.

Reply
SAS

Ik ben ook iemand die er moeilijk voor gaat zitten. Ik pak eerder een boek en lees uren dan dat ik een film ga zitten kijken.

Reply
Niesca

sommige wil ik zelf ook nog zien bv need for speed. non stop en catching fire vond ik leuke films

Reply
Jorien

Ik vond de hunger games wel een toffe film. Dark knight moet ik ook nog ff checken en need for speed lijkt me ook wel wat voor mij!

Reply
Jenn

Ooh, de eeste wil ik ook nog steeds zien! Komt er steeds maar niet van 🙁 De tweede heb ik niet gezien, de rest wel.

Reply
Miranda

Ik kan niet zeggen wanneer het de laatste keer was dat ik echt een film heb gekeken….

Reply
Kiss & Make-up

De laatste film die ik zag was Gravity. Echt een topper en aanrader.

Reply
Simone

Eigenlijk zijn dit niet mijn films, maar als mijn vriend lief vraagt of hij ze mag kijken, kijk ik wel mee 🙂

Reply
Oum Feerozah

haha omg echt erg, ik was vroeger helemaal verliefd op , Sylvester stalone

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *