Mijn plannen voor mijn vrije dagen in de Zomervakantie. Nog 2 weken!

Over 2 weken is het alweer Zomervakantie, god wat is het afgelopen jaar toch hard gegaan. Voor je het weet is het Kerst πŸ˜‰

In de Zomervakantie moet ik gewoon werken, ik heb als de scholen weer beginnen (op 1 September) pas 2 weken vrij. Toch heeft de Zomervakantie voor mij een groot voordeel: ik hoef namelijk maar 3 dagen te werken i.p.v. 5. Heerlijk! Aangezien mijn normale week nogal wat gaten heeft per dag en ik nu gewoon 8.5 uur op 1 locatie kan blijven en nog eens vrij heb elke week.

Aangezien ik vrij ben heb ik wat dingen gepland op deze dagen.. Want wat ik vooral wil gaan doen is GENIETEN. Ja in capslock. Van de luxe die ik dan even 6 weekjes (en eigenlijk 8 met mijn vakantie eraan vast) heb. De laatste 2 weken van de Zomervakantie heeft M. ook al vrij, hij heeft namelijk 4 weken opgenomen. Waarom jij dan niet zou je zeggen. Ten eerste had ik toen een ander contract met minder uren, dus had ik er simpel weg de uren niet voor + die eerste 2 weken gaat er gewerkt worden aan de badkamer. Iets waarbij ik niet nodig ben en ik werk dan liever dan stof te happen thuis.

Maar. Ik dwaal af want het blogje ging over wat ik allemaal wil gaan doen op die vrije dagen. Nou. Dit dus.

 • Ik wil lekker vaak gaan afspreken met vriendinnen die dan ook vrij zijn. Even bijkletsen en fijn contact houden
 • Lezen. Op ons balkonnetje. In de zon. Ik wil heeeeeeel veel boeken gaan lezen. Die lijst post ik vast nog wel een keertje hier.
 • De laatste 2 weken op mijn vrije dagen helpen met het uitzoeken/indelen van de badkamer.
 • Ik wil mijn huis van onder tot boven is grondig opruimen. En schoonmaken. Als ik toch bezig ben.
 • Foto’s maken in de natuur. En vaker even lekker buiten wandelen.
 • Ons 7-jarig jubileum vieren en het feit dat we 2 jaar getrouwd zijn, valt allemaal in de Zomervakantie.
 • De balkonnetjes beide zomer-proof maken. Ze zien er nu uit *schaam*
 • En vast nog wel veeeeel meer. Maar ik ging minder plannen πŸ˜‰
 • .

  Wat gaan jullie doen in de Zomervakantie? Op vakantie? Werken?

  About the Author

  42 Comments

  Mama van Jenthe (Kelly)

  Nog eventjes! Dan lekker vrij. En beginnen aan je plannen :-))

  Reply
  Nicole

  Oh dat is fijn.. Lekker veel vrij dus!
  Geniet ervan…
  Ik ga niet op vakantie maar werk ook niet dus uh… ik ga hetzelfde doen als nu en dat is niet veel hihi…

  Reply
  Nicky

  Leuke plannen allemaal! Ik heb niks gepland (behalve een reisje naar Rome) maar ik ga zeker RELAXEN!

  Reply
  Marcella

  Heerlijke plannen! Wij zijn in september een weekje vrij, maar verder wil ik wel veel leuke dingen doen de komende maanden. Lekker een onbekende stad ontdekken of een flink eind lopen. Zin in!

  Reply
  Zina

  Wat een heerlijke lijst zeg! Bij mij staat ‘GENIETEN’ ook met stip op nummer 1 en dat betekent voor mij ook lekker veel lezen en vooral heel veel niks doen. En tussendoor natuurlijk een beetje werken, moet ook gebeuren. Geniet van je vakantie meid!

  Reply
  Mieke

  Toch ook wel een beetje vakantiegevoel dan, met die vrije dagen. Heerlijk, enjoy!

  Reply
  Wanda

  Heerlijke plannen! En ja, wij hebben de vakantie net achter de rug dus dat betekent gewoon werken maar ach, er zijn gelukkig de weekenden en mijn parttimemaandagen dus hopelijk genoeg tijd om nog leuke dingen te kunnen doen!

  Reply
  Diana

  Ik werk ook. 16 aug gaat mijn vakantie in. Lekker 3 weken thuis. Ook ik wil, als het weer een beetje te doen is, het huis lekker opruimen en schoonmaken. Verder lekker uitrusten en genieten.

  Reply
  Mayara Esther

  Leuke lijst! Het enigste wat ik zo graag wil doen in de zomervakantie is zwemmen in de zee en dat kan binnenkort al.

  Reply
  Lizzy

  Jammer dat je nog geen zomervakantie hebt, maar nog even doorzetten! Wat ga je leuke dingen doen! Ik vind het heerlijk om te lezen in de vakantie! En lekker in de zon zitten! <3

  Reply
  Sandra

  Leuke plannen! Ik ben nu 4 weken thuis waarvan de eerste 3 samen met mijn vriend maar voor de eerste 2 weken voorspellen ze helaas niet al te mooi weer πŸ™ . We hopen vooral veel uitstapjes te kunnen maken, een dagje zee, een dagje shoppen, naar een natuurdomein, veel wandelen en fietsen. Gewoon genieten dus van de leuke plekjes in de buurt πŸ™‚ .
  Geniet van je vakantie!

  Reply
  Rianne

  Succes met je plannen… Ik ben er mee gestopt. Ik kan mij er toch niet aan houden.

  Oww, en heel slim dat jij gewoon werkt wanneer hij klust. Top geregeld.

  Reply
  Marion

  Ja, minder plannen haha! Ik wens je alvast veel genietplezier in je vakantie!

  Reply
  Petra

  Soms is het best fijn om iets leuks in het vooruitzicht te hebben. Ik vind dit niet plannen. Dat doe je pas als je er een datum en verplichting aan hangt πŸ™‚

  Reply
  SAS

  Dat vind ik dan weer niet haha πŸ˜‰ Ik heb namelijk wel al in mijn hoofd welke dag ik wat ga doen.

  Reply
  Simone

  Je hebt een hoop leuke dingen gepland! Ik ben, zoals je weet, net terug van vakantie. Dus dat heb ik niet meer te goed. Ik moet werk gaan zoeken, dus dat zal 1 van de hoofdtaken zijn voor mij. Oja, en ik ga sporten. Ja, nu echt! Want ik heb de conditie van een slak. πŸ™‚

  Reply
  Linda

  Hier geen bijzondere plannen voor de zomervakantie, zijn al een weekje weggeweestdus hopen nu thuis te genieten van het mooie weer.

  Reply
  jackie

  heerlijk…
  die 3 vrije dagen voelen toch ook een beetje als vakantie…

  Reply
  Linda

  Ik heb eigenlijk al vakantie, maar moet nog één cijfer terug krijgen dus daar wacht ik nu nog op – het voelt nog niet als vakantie haha. Dan ben ik afgestudeerd en dus master of arts πŸ˜€ Eerst vakantie vieren dan! Een weekje (volgende week al!) campingwerk doen – evangelisatie en recreatie – en daarna trouwen (25 juli) en daarna op vakantie/huwelijksreis! Genieten!

  Reply
  Miranda

  Mooi vooruitzicht. Wij hebben (school) vakantie en Ella gaat 4 dagen mee doen aan de vakantiespelen. Verder gaat elk kind een paar dagen mee naar de camping met oma en opa. We vieren Sam zijn verjaardag in drie delen. En zo gaan we vast nog meer leuke dingen doen.

  Reply
  Bente

  Ja, geen zomervakantie voor mij maar fulltime werken helaas. Geniet van je extra vrije dagen! πŸ™‚

  Reply
  Nadi

  Mooie theme op je site! Dat laden, echt heel gaaf πŸ™‚ . Voor deze zomer (die voor mij vanaf donderdag 3,5 week duurt) ga ik eigenlijk hetzelfde doen. In en rondom huis wat klusjes, met vrienden/vriendinnen afspreken, lezen, wat video’s editen en ook ik heb mezelf plechtig beloofd wat meer foto’s te maken.

  Reply
  Michelle

  Klinkt als een fijne vakantie om naar uit te kijken πŸ™‚ Ik loop de meeste dagen stage in de vakantie en moet nog flink bezig met schoolopdrachten maar het is me toch nog gelukt om twee weekjes vrij te nemen. De eerste week zijn we gewoon lekker thuis en de tweede week gaan we een weekje naar een vakantiehuisje in Duitsland. Erg veel zin in, ff lekker weg en de boel de boel laten..

  Reply

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *