Geluksmomentjes,  Liefde voor..

10 kleine dingen die mij de afgelopen tijd gelukkig(er) maken

 photo 20140614_145948_zps92baff01.jpg

 • Lezen en me even in een andere wereld begeven
  De laatste tijd lees ik veel elk minuutje dat ik even vrij heb. Mijn boek sleep ik dan op werk overal met me mee. Heerlijk om even geheel afgesloten te zijn van ‘het echte’ leven en je te begeven in een wereld vol mysterie en moord.
 • Het lekkere-met-zonder-jas-weertje
  Om vrolijk van te worden! Zonder jas buiten lopen, met slippertjes aan en de zon voelen op je huid. Heerlijk! Dit gecombineerd met het bovenstaande maakt mijn middag zeker goed.
 • Dankbaar zijn voor elke dag
  Elke dag sta ik op met een positief en dankbaar gevoel. Er begint weer een nieuwe dag: nieuwe kansen en nieuwe uitdagingen. Nog steeds ben ik super gelukkig met waar ik nu in het leven sta en dat mag ook eens gezegd worden.
 • De verbouwingen in huis
  Heerlijk is de troep en stof niet maar het eindresultaat is in zicht. Heerlijk om alles weer op z’n plek te hebben staan en te hebben hoe we het willen. Ben ook zo ontzettend blij met een handige vent die dit maar allemaal even doet.
 • Minder plannen
  Met de nadruk op minder, want helemaal niet meer plannen kan ik niet. Zit in de aard van het beestje zullen we maar zeggen. Ik ben een stuk rustiger sinds ik wat meer dingen gewoon op me af laat komen.
 • Oude foto’s bekijken
  Heerlijk om in oude fotoboeken of op USB-sticks te kijken. Fijn om zulke herinneringen op foto te hebben en met een glimlach aan dingen te kunnen terug denken. Vooral al onze trouwfoto’s en foto’s met vriendinnen brengen een glimlach op mijn gezicht.
 • Veel afspreken met vriendinnen
  De afgelopen tijd heb ik mijn vriendinnen weer eens wat vaker gezien. Door de drukte van werken & verbouwen kwam het hier weinig van. Gelukkig waren ze bereid af en toe eens bij me op bezoek te komen. En 26 Juli heb ik een hele High Tea met al deze lieverds!
 • Tekeningen/knutselwerkjes krijgen op werk
  Zo leuk! Ik krijg steeds meer kinderen die op school, thuis of bij ons op de NSO dingen voor me maken. Van tekeningen, tot hele knutselwerkjes, loombandjes.. Ik vind het erg leuk en lief om te krijgen en bewaard dit dan ook allemaal netjes in een map.
 • Een job hebben die super leuk is
  Mijn werk met plezier uitoefenen. Elke dag ga ik met een fijn gevoel naar werk en sluit ik de dag fijn af. Ideale werktijden? Dat zeker niet maar ik zie dit als enige minpunt en maakt hier iets positiefs van: met een boek en een theetje kom ik de tijd wel door. Vorige week kwam het nieuws naar buiten dat mijn oude werkgever failliet is en dat doet je toch wel even slikken en stil staan bij de baan die je nu hebt.
 • De lieve reacties/volgers op mijn blog en social media
  Ik blijft het iets bijzonders vinden: jullie reacties. Ik heb een schare aan vaste bezoekers en veel nieuwe mensen die mijn blog/social media de moeite waard vinden om te lezen. Dankjulliewel! Hoewel ik voor mezelf blog brengt elke reactie toch weer een glimlach op m’n gezicht.
 • En, wat maakte jullie gelukkig(er) de afgelopen tijd?

  0

  44 reacties

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *