10 kleine dingen die mij de afgelopen tijd gelukkig(er) maken

 • Lezen en me even in een andere wereld begeven
  De laatste tijd lees ik veel elk minuutje dat ik even vrij heb. Mijn boek sleep ik dan op werk overal met me mee. Heerlijk om even geheel afgesloten te zijn van ‘het echte’ leven en je te begeven in een wereld vol mysterie en moord.
 • Het lekkere-met-zonder-jas-weertje
  Om vrolijk van te worden! Zonder jas buiten lopen, met slippertjes aan en de zon voelen op je huid. Heerlijk! Dit gecombineerd met het bovenstaande maakt mijn middag zeker goed.
 • Dankbaar zijn voor elke dag
  Elke dag sta ik op met een positief en dankbaar gevoel. Er begint weer een nieuwe dag: nieuwe kansen en nieuwe uitdagingen. Nog steeds ben ik super gelukkig met waar ik nu in het leven sta en dat mag ook eens gezegd worden.
 • De verbouwingen in huis
  Heerlijk is de troep en stof niet maar het eindresultaat is in zicht. Heerlijk om alles weer op z’n plek te hebben staan en te hebben hoe we het willen. Ben ook zo ontzettend blij met een handige vent die dit maar allemaal even doet.
 • Minder plannen
  Met de nadruk op minder, want helemaal niet meer plannen kan ik niet. Zit in de aard van het beestje zullen we maar zeggen. Ik ben een stuk rustiger sinds ik wat meer dingen gewoon op me af laat komen.
 • Oude foto’s bekijken
  Heerlijk om in oude fotoboeken of op USB-sticks te kijken. Fijn om zulke herinneringen op foto te hebben en met een glimlach aan dingen te kunnen terug denken. Vooral al onze trouwfoto’s en foto’s met vriendinnen brengen een glimlach op mijn gezicht.
 • Veel afspreken met vriendinnen
  De afgelopen tijd heb ik mijn vriendinnen weer eens wat vaker gezien. Door de drukte van werken & verbouwen kwam het hier weinig van. Gelukkig waren ze bereid af en toe eens bij me op bezoek te komen. En 26 Juli heb ik een hele High Tea met al deze lieverds!
 • Tekeningen/knutselwerkjes krijgen op werk
  Zo leuk! Ik krijg steeds meer kinderen die op school, thuis of bij ons op de NSO dingen voor me maken. Van tekeningen, tot hele knutselwerkjes, loombandjes.. Ik vind het erg leuk en lief om te krijgen en bewaard dit dan ook allemaal netjes in een map.
 • Een job hebben die super leuk is
  Mijn werk met plezier uitoefenen. Elke dag ga ik met een fijn gevoel naar werk en sluit ik de dag fijn af. Ideale werktijden? Dat zeker niet maar ik zie dit als enige minpunt en maakt hier iets positiefs van: met een boek en een theetje kom ik de tijd wel door. Vorige week kwam het nieuws naar buiten dat mijn oude werkgever failliet is en dat doet je toch wel even slikken en stil staan bij de baan die je nu hebt.
 • De lieve reacties/volgers op mijn blog en social media
  Ik blijft het iets bijzonders vinden: jullie reacties. Ik heb een schare aan vaste bezoekers en veel nieuwe mensen die mijn blog/social media de moeite waard vinden om te lezen. Dankjulliewel! Hoewel ik voor mezelf blog brengt elke reactie toch weer een glimlach op m’n gezicht.
 • En, wat maakte jullie gelukkig(er) de afgelopen tijd?

  44 reacties op “10 kleine dingen die mij de afgelopen tijd gelukkig(er) maken

  1. Leuk lijstje! Ik ben ook blij met mijn werk. En met mijn dochter. En met mijn vriendje. En onze dieren. En met mijn leuke verjaardag. Voor je het weet, heb ik een enorme lijst!

  2. Stuk voor stuk dingen om gelukkig van te worden! Ik heb net De Cirkel van Dave Eggers uit, heerlijk om op een regenachtige dag als vandaag op de bank te zitten en volledig op te gaan in een verhaal. Alleen jammer van dat lege gevoel achteraf waarbij je de personages moet achterlaten en niet weet hoe het verder met ze gaat ๐Ÿ™ .

  3. Leuk overzichtje meid, ik word gelukkig van het feit dat ik langzamerhand steeds meer opknap na mijn operatie.

  4. Wauw, wat een geweldig lijstje! Ik word gelukkig van zon, goede boeken en het idee dat ik 3 weken lang even geen verantwoordelijkheden heb nu het vakantie is.. Yay!

  5. Dit zijn zeker fijne dingen om blij van te worden!
   Ik word zelf ook blij van een heerlijk boek, de zon (die zich nu even niet laat zien) en van heerlijke dagjes weg met vrienden/vriendinnen.

  6. Oh wauw ik had je nieuwe site nog niet gezien… zoals hij nu is.. Gaaf hoor!
   Ik word blij van…. tsjah Fay, sorry kan er niets aan doen!

  7. Wat een fijn lijstje! Kan me voorstellen dat je van al die dingen vrolijk en gelukkig wordt! En goed om daar bij stil te staan ๐Ÿ™‚

  8. Mooie dingen! Ik merk soms ook dat ik minder moet willen plannen, dan voel je ook niet zo de verplichting om je daaraan te houden als het even niet zo uitkomt!

  9. dit zijn idd echt dingen om blij van te worden…
   op dit moment duik ik ook elke vrije minuut met mijn neus in een boek….

   1. Heerlijk om te lezen!

    PS: Ik krijg telkens je reacties bij spam te zien, dit omdat je url van je site 1 ‘e’ te veel heeft bij beetje. Ik hoop als dit veranderd dat hij dan gewoon in mijn pending-box komt. Ik heb het zelf al proberen te doen, maar dit moet ik telkens bij elke reactie handmatig doen en zo blijft hij toch bij spam staan. Zou zonde zijn als je reacties weggegooid worden tussen de spam. Thanks!

  10. wauw… je layout je site..echt fantastisch! super leuk heel mooi. ben je nu zelf ook tevreden? ๐Ÿ™‚ omdat je hem best vaak veranderd. ik zelf ben nog niet helemaal tevreden over mijn layout het geeft nog geen “ik” gevoel

   1. Thanks Scar! Ja ik ben zeker tevreden. Ik blijf veranderen haha, maar meestal wel in dezelfde stijl. Dit is toch net even wat anders dan anders wat ik er juist zo gaaf aan vind. Succes met het sleutelen aan je eigen layout! ๐Ÿ™‚

  11. Wat een mooie lijst! Ik word erg blij van de vakantie die ik heb gehad. Die was echt geweldig! Ik wil zo graag weer terug. Maar helaas, dat gaat niet. Ik stel maar voorop dat we zeker een keer terug gaan.

  12. Luuk maakt mij het meest gelukkig ๐Ÿ™‚

   Leuk lijstje zo! En kan me voorstellen dat je super blij bent met alle reacties. Maar daar doe je zelf ook veel voor! ๐Ÿ™‚

  13. Ik weet dat jij er helemaal niks mee hebt maar toch werd ik erg blij van het Nederlandse elftal dat door is naar de halve finale ๐Ÿ˜‰

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *