Snapshots Week#27/2014

*NIEUW: Ik heb de categorie Photo Diary veranderd in Snapshots, iets wat ook verschijnt voor elk weekoverzicht. Ook komt er bij deze snapshots-blogjes een klein lijstje onderaan met een opsomming van de leuke/minderleuke dingen deze week.

Oh en zoals jullie zien heb ik een nieuwe layout!

 photo JohnLegend-LoveInTheFutureDeluxeEdition2013_zps20791aa7.jpg

Snapshots is een terugkerende post met een terugblik van de afgelopen week/weken met gebruik van Instagram foto’s!

Deze week waren we veel met de verbouwing bezig (woonkamer & wc), kocht ik een nieuwe tas, las ik veel en lag mijn blog er een tijdje uit. Kijken jullie mee?

 photo IMG_20140630_211140_zps2394b4cd.jpg

 photo 213546_zps504c8e1a.jpg

Mijn blog lag er ineens uit. Na veel heel en veel gechat met one.com bleek er echter niets aan de hand te zijn. Ze zeiden dat er teveel spam opstond e.d. Ik had eigenlijk wat dingen moeten installeren en weghalen uit mijn sheet maar na nog even navragen was er een foutje gemaakt en stond hij 10 minuten later weer online.

 photo IMG_20140701_101857_zpsc0f8c1b5.jpg

Ik was nadat een aantal bloggers hierover hadden geschreven erg benieuwd naar de nagellak van Rimmel. Ik ben er nog niet helemaal over uit wat ik ervan moet vinden…

 photo IMG_20140701_131214_zps271ff13e.jpg

Ik kreeg een kusje van Yara. Mijn dag was weer goed.

 photo IMG_20140702_093644_zpseae85457.jpg

Zoals jullie weten druk bezig met #verbouwen. De muur was af, er is Woensdagavond geschilderd door M. en Donderdagavond kon alles (eindelijk!) weer op z’n plek. Erg fijn dat het nu niet meer zon rommeltje is in huis. Dit weekend lekker grondig schoonmaken.

 photo IMG_20140703_094633_zpsca25c095.jpg

Uit nood (zie deze photodiary) kocht ik een nieuwe tas waar ik nog steeds super blij mee ben. Nu raak ik vast mijn sleutel niet meer kwijt.

 photo IMG_20140703_094845_zps67029c93.jpg

Ik genoot ontzettend van de natuur, net voordat ik op werk kwam zag ik deze libelle zitten boven de brievenbus.

 photo IMG_20140703_190055_zps81148b06.jpg

het vloertje van de wc is gestort. Deze komt namelijk iets hoger te liggen dan hoe hij was, dit doordat de pijp niet lager de grond in kon (kan natuurlijk wel maar dan zitten we bij de onderburen). Inplaats van een afstap hebben we dan nu een opstap. De wc wordt eindelijk af, er moet nu alleen nog betegeld worden als het stucwerk droog is.

 photo IMG_20140704_185904_zpsebd6b0eb.jpg

Het 6de boek (Triptiek) uit van Karin Slaughter en nu verder in deel 7.

Een erg korte foto diary, dit aangezien ik de afgelopen week alleen maar heb gewerkt en geklust/geholpen. Verder heb ik veel gelezen en vooral genoten van de minuutjes vrij. Ook ga ik volgende week weer wat meer aan de slag met mijn buikspieroefeningen, deze stonden ook op een laag pitje aangezien ik kapot was de avonden en super veel hoofdpijn heb gehad van de warmte.Pluspuntje van de week: Het af zijn van onze woonkamer muur en de wc, alleen nu nog tegelen! En Donderdag lekker eerder naar huis kunnen van werk.
Minpuntje van de week: Verkouden, hoofdpijnen van de warmte en irritaties op werk.
Boek van de week: Triptiek – Karin Slaughter ➜ uitgelezen.
Film/liedje van de week: TKO van Justin Timerlake

J
[ Veel foto’s zijn ook genomen voor de 100 happy days challenge ]

 • Volg mij op Instagram
 • 37 reacties op “Snapshots Week#27/2014

  1. Bijna af dus het toilet, ben benieuwd naar het eindresultaat!

   Kon je je tas niet (laten) maken trouwens, op zich wel zonde om gelijk een nieuwe tas te moeten kopen, of niet?
   Oh, en de de foto in je sidebar, hoort die op de kop / op zijn zij?

   1. Ja ben er ook super blij mee, ons toilet! 🙂

    De tas had ik al heel wat jaren en was echt wel aan vervanging toe.
    En de foto in mijn sidebar hoort zijwaarts te staan.

  2. Ik vind dat Rimmel-lakje héél erg mooi. Als het dezelfde kwaliteit heeft als andere nagellakken van het merk, heb je zeker geen miskoop gedaan!

  3. Ik kijk via mobiel dus zie je nieuwe layout niet maar lekker druk bezig geweest.. benieuwd naar t resultaat!

  4. Ik vind je tas echt geweldig! En ik moet altijd grinniken als je weer met een nieuwe lay out komt. Hij is mooi dit keer maar dat vind ik eigenlijk altijd wel.

  5. Wat een mooie nieuwe layout heb je weer Sas! Echt heel stijlvol. Ik vind het zo leuk om jullie verbouwing mee te kijken, denk dat het super mooi is als het eenmaal af is!

  6. Vervelend van je hoofdpijnen 🙁 Gelukkig is het nu een stuk minder warm, dus hopelijk ook geen hoofdpijn meer. Schiet lekker op met de verbouwing. Altijd fijn als het achter de rug is..

  7. Wat zijn jullie druk bezig met de verbouwing, ben super benieuwd naar het resultaat 🙂
   Het is even stressen als je site offline is, gelukkig was het probleem snel opgelost.

  8. Leuk gedaan zo met dat lijstje onderaan! Je gaat lekker met die Karin Slaughter serie he 😀 En vervelend van die hoofdpijnen, ik had er ook zo’n last van met die warmte..

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *