#100happydaysofsas: Update 4 The last one!

 photo 100happydays_zps4aaf95cf.png

De laatste 100 happy days challenge foto update! Ik heb het volgehouden. 100 dagen van geluksmomentjes vastleggen. Ik vond het een super fijne opdracht en ga gewoon verder met het vastleggen van mooie momenten. Dit keer via de hashtag: #happymomentsofsas Ik heb met de happy challenge meegedaan via Instagram op mijn eigen hashtag #100happydaysofsas.

Wat maakte mij de afgelopen dagen gelukkig?

Can you be happy for 100 days in a row? Yes I can!

– Skaten, alleen en samen met M.
– Het heerlijke slippertjes-weer
– Een trip naar de Borgersteeg β™₯
– Veel nieuwe volgens op mijn blog & instagram
– Aftellen richting onze vakantie, is het al September?!
– Mijn nieuwe layout β™₯
– De verbouwing van onze woonkamer muur en wc
– Lezen in de reeks van Karin Slaughter, nu bij deel 7
– Tekeningen krijgen op werk
– De theedoos met theeglazen & thee van Pickwick
– Beginnen met: Let’s Do This!

Zie hier Update 1, Update 2 en Update 3.
Alle foto’s zijn ook verschenen op Instagram

En hoe is jou 100 happy days challenge gegaan (als je hebt meegedaan)?

0

Misschien ook leuk om te lezen...

36 Comments

 1. Wat super goed dat jij het 100 dagen hebt volgehouden! De tijd vliegt zegt! Ik vind het een mooie challenge en het lijkt me mooi om hier mee te beginnen! Zonnige dagen waarop je slippers draagt is echt heerlijk! Je nieuwe lay-out vind ik erg mooi en overzichtelijk!

 2. Tof dat je het hebt gehaald ^^. Ik ben over de helft… denk dat ik daarna ook wel doorga, maar dan misschien niet dagelijks.

 3. Pffff, ik heb het volgehouden maar ik was blij dat het er op zat. Ik ben gewoon niet zo van social media (Facebook en Twitter zelden en heb niet eens Instgram) dus het viel niet mee om er steeds aan te denken om een foto te maken.

 4. Wat leuk dat je de boeken van Karin Slaughter op volgorde aan het lezen ben. Wil je misschien eens een artikel maken over de juiste volgorde? Omdat ze verschillende series heeft gemaakt vind ik het wat onoverzichtelijk. Waar ben jij begonnen? Welke volgorde hou je aan?

 5. Wat een boel geluk is er dan toch ook in de wereld he! En al zijn die honderd dagen om, het geluk mag worden voortgezet en vastgelegd!

 6. 100 dagen alweer, ging snel he! ^^ Ik ben een aantal vergeten, dus ik ga nog ff door. Maar moeilijk is het zeker niet he πŸ˜‰

 7. Leuke laatste foto’s.

  Ik had geen moeite met het vinden van geluksmomenten alleen het maken van foto’s schoot er nog wel eens bij in.. Nu sta ik te boek als ‘de mevrouw die vooral blij wordt van eten en materiΓ«le dingen’. Nou ja, ik weet wel beter…

  Maar zeg nu zelf: Hoe leg je de geur van een heerlijk geurige bloemkool tajine vast?

 8. Jaaa, je bent er! Ik vind het echt leuk dat je dit gedaan hebt πŸ™‚ Ik heb niet meegedaan. Misschien achteraf wel jammer. Wie weet doe ik dit nog eens πŸ™‚

 9. erg leuk om jou gelukmomentjes te zien op facebook. helaas heb ik de challenge niet volgehouden maar dat neemt niet weg dat ik wel wat gelukmomentjes heb πŸ™‚

  1. Haha πŸ˜‰ Zoiets. Ik ga gewoon door met #happymoments op IG hihi. En er zal vast eens in de zoveel tijd hier een postje verschijnen ervan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *