Over belangrijke persoontjes en hoe deze bewust (of toevallig) weer terug komen in je leven

June 19, 2014

Er zijn een aantal personen die automatisch in je leven komen. Dan heb ik het over bijvoorbeeld je familie en/of collega’s. Die kies je niet, die krijg je er gratis en voor niks bij. Nou zijn er wel een aantal mensen in mijn leven die ik wél heb gekozen om deel uit te maken van mijn leven. Een groot deel. En over die, 2 lieve personen wil ik het vandaag hebben. Omdat ze deel uit maken van mijn leven en ik hiervoor bewust heb gekozen. Bewust? Deze mensen had ik al eerder gezien en kwamen later nogmaals op mijn pad. Toevallig of toch bewust?

 photo tumblr_mlnebricBR1ryv12ko1_500_zps78e51474.jpg
(bron)


Uiteraard op nummer 1: Mijn man. Mijn maatje. Volgens mij heb ik hier niet beschreven hoe we elkaar hebben leren kennen maar we zijn heel erg lang voordat we wat kregen vrienden geweest. Goede vrienden. We zagen elkaar wekelijks in onze vriendengroep. Tevens heeft hij op dezelfde middelbare school gezeten, waar ik hem al vaker had zien lopen maar geen contact nog met hem had. Toch raar hoe het kan lopen: van iemand in de hal op school te zien lopen en te denken: Die is leuk, naar een vriendschap en uiteindelijk 7 jaar bij elkaar & getrouwd. Ik ben super blij dat we sinds 2007 bij elkaar zijn en we in onze relatie op dit punt waar we nu zijn, zijn beland. Ik voel me gezegend dat hij ook voor mij heeft gekozen om een leven mee op te bouwen.

Dan hebben we nog mijn vriendinnetje Wendy. Hoe we elkaar hebben leren kennen weet ik niet eens meer (zij ook niet meer, heb het aan haar gevraagd) maar zijn maakt een groot deel uit van mijn leven. Het was echt mijn uitgaansmaatje en we zagen elkaar elke week wel. Tussendoor is er een periode geweest dat we niet meer met elkaar omgingen maar gelukkig hebben we dit (op tijd) weer opgepakt. Zo is ze bij mijn vrijgezellenfeest geweest, op mijn trouwdag en heb ik meegemaakt dat ze een kindje heeft gekregen en is verloofd. Echter schijn ik Wendy al veel langer te kennen dan ik dacht. We hebben namelijk op zwemles met elkaar gezeten, onze moeders kende elkaar. We waren nog te klein om ons het te herinneren maar toch bizar dat je toch elkaar op een latere leeftijd weer tegen komt en de klink er is.

Heb jij ook zo’n verhaal van iemand die je al eerder heb gezien en toch later weer terug komt in je leven?!

Uiteraard heb ik nog meer belangrijke personen in mijn leven zoals mijn andere lieve vriendinnen, maar dit zijn de 2 personen die ‘nogmaals’ mijn leven binnen kwamen en een heel groot deel ervan uit maken op dit moment ♥♥0

By SAS

Uit de jaren ’80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat / squirrel lady ★ vrouw van ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter: ‘Because when you stop and look around, this life is pretty amazing…’

Previous Post Next Post

32 comments

 • Elisa

  07/07/2014 at 19:22

  Ik geloof zelf in het Lot en jij beschrijft het hier zo mooi!

 • Nicky

  21/06/2014 at 23:27

  Vriendje-lief en ik waren eerst gewoon vrienden. We hadden allebei een gebroken hartje en huilden bij elkaar uit. Nou ja, de gebroken hartjes waren zo over! Grappig dat jullie elkaar al veel eerder kenden!

 • jouvence

  21/06/2014 at 12:56

  raar hoe sommige dingen kunnen lopen, maar ik denk dat het zo heeft moeten zijn. mooi geschreven ♥

 • annouska

  20/06/2014 at 22:27

  Mensen komen en gaan, maar de mensen die het meest betekenen voor je zullen blijven. In je leven of in je hart!

 • Evelien

  20/06/2014 at 17:17

  Bijzonder is dat. Het moet gewoon zo zijn. Mijn vriend kende ik al jaren voordat we wat kregen. Hij is mijn leidinggevende bij mijn werk in een restaurant

 • Michelle

  20/06/2014 at 10:51

  Altijd mooi hoe sommige mensen gewoon een deel van je leven blijven. Ik heb ook zo’n: vriendin I.
  We hebben samen op de middelbare school gezeten en waren voor 5 jaar de beste vriendinnen, deelden alles, organiseerde slaappartijen etc. Ineens liep het contact niet meer zo lekker en hebben we elkaar 2 a 3 jaar niet meer gesproken en gezien. Zo ineens kregen we weer contact en tot de dag van vandaag zijn we weer de beste vriendinnen.

 • Dascha

  20/06/2014 at 09:53

  Wat een leuk verhaal! Echt heel fijn om zulke personen in je leven te hebben!
  Toen ik 12 was, was ik verliefd op een jongen bij mij op school. Helaas zag hij
  me nooit staan haha.. Toen ik 18 was, kwam ik dezelfde jongen van school weer
  tegen in de stad en ineens vroeg hij mijn nummer! Nu hebben we al vier jaar
  een relatie samen, echt grappig hoe sommige dingen kunnen lopen.

  xoxo
  Link verwijderd

  1. SAS

   20/06/2014 at 14:38

   Wat leuk om te lezen! Grappig hoe dingen kunnen lopen :)

 • Mandy

  20/06/2014 at 09:36

  Mooi om te lezen. Ik heb dat met mijn vriend. Ik kende hem al via een vriendin. We waren gewoon vrienden en dat verwaterde. Maar toen we elkaar weer tegen kwamen zijn we blijven plakken aan elkaar (:

 • Sisely.nl

  20/06/2014 at 09:25

  Mooi zeg

 • Laura

  20/06/2014 at 08:46

  Wat mooi! Volgens mij heb ik dat zelf nog nooit echt mee gemaakt. Dennis reageerde dan wel op een paar blogs van mij maar verder hadden we nooit contact voordat we echt contact hadden. Dus weet niet of dat ook mee telt haha :P

 • Jenn

  20/06/2014 at 00:26

  Wat een mooie verhalen!

 • Nicky

  19/06/2014 at 22:52

  Heel mooi om te lezen, beide verhalen.
  Heel grappig hoe je elkaar in een latere stadium in je leven weer ‘vind’.

 • Joyce

  19/06/2014 at 21:54

  Mooi :) Ik heb dat met mijn beste vriendin, we zijn elkaar inmiddels weer 3 keer tegengekomen na langere tijd geen contact te hebben. Nooit door ruzie hoor, gewoon een verschil in onze levens en vervolgens geen contact meer op durven te nemen. Maar ik ben blij dat we uiteindelijk toch altijd de stap zetten weer af te spreken :) En dan is het ook altijd net of we elkaar nog steeds dagelijks zien ;-)

 • FSHN Forward

  19/06/2014 at 21:20

  Supermooi om te lezen meis :-)

 • Mirella

  19/06/2014 at 20:18

  Dat was bij mijn man zo, we hadden elkaar een jaar niet gezien, en ineens was hij er weer en toen kwam hij op de koffie en BAM! haha

 • Melissa

  19/06/2014 at 18:04

  Wat fijn om te lezen dat je zulke lieve mensen toch weer bent tegen gekomen. Ik heb het zelf echter nog niet mee gemaakt, maar ik heb gelukkig wel vrienden en nieuwe vrienden leren kennen waar ik niet zonder kan :)

 • Simone

  19/06/2014 at 17:15

  Ja, zeker een bekend verhaal. Ik ken mijn beste vriendin ook al zo ontzettend lang! Zeker 16 jaar. Joehoeee, dat is veel! Maar ben ik absoluut dankbaar voor!

 • Nicole

  19/06/2014 at 15:46

  Hier ook mijn man en een vriendinnetje.
  Mijn man ken ik al een jaar of 7 via een gezamenlijke vriend maar toen was de klik er vanuit mijn kant nog niet.
  En nu zijn we 3 jaar samen en 1 jaar getrouwd met kindje! <3

  De ander is een vriendinnetje die ik ken van de middelbare school en met haar heb ik ook periodes gehad waarin we geen contact hadden maar nu wel weer en heb de mooie momenten kunnen delen!

  1. SAS

   19/06/2014 at 20:45

   Het leven kan mooi lopen<3

 • DQ

  19/06/2014 at 14:14

  Bizar hoe klein de wereld soms is (al is Nederland natuurlijk ook niet zo groot). Ik vind het toch wel mooi als je zo weer in elkaars leven kan komen. X

 • cuisineceline

  19/06/2014 at 13:40

  Wat een mooi postje! :) En ik heb ook wel zo iemand ja ;-)

 • Marion

  19/06/2014 at 13:05

  Mooi is dat, hè! Het heeft iets als dat het voorbestemd is om in elkaars leven te zijn. Zo ken ik een vriendin van mij al sinds de kleuterschool. Nu al drie keer zijn we uit elkaars leven verdwenen, maar elke keer kruisen onze paden weer. Tot het extreme aan toe zelfs: Na een periode van 8 jaar elkaar niet gezien te hebben werd ze mijn benedenbuurvrouw. Daar stond ik. Zware boodschappentas, wachtend op de lift. De deuren gaan op en wie staat daar recht voor mijn neus…. Prachtig.

  1. SAS

   19/06/2014 at 20:45

   Ahhh dat lijkt me een super mooi en heel raar moment, waarschijnlijk omdat je het niet verwacht!

 • jackie

  19/06/2014 at 11:34

  mooi om zulke personen te hebben…
  dit is iets waar ik ook vaak over denk…
  niet alleen de personen die in mijn leven zijn gekomen, maar ook weer gegaan zijn…

 • Chantal

  19/06/2014 at 11:27

  Ik heb wel zo;’n verhaal maar hou dat graag privé

 • Jorien

  19/06/2014 at 10:51

  Wat een mooi verhaal! Ik heb dat met 1 hele goede vriendin. Als baby zijn wij omgewisseld geweest in het ziekenhuis (verkeerde baby aan de verkeerde moeder) en dat verhaal kenden wij ook alle twee. Op mijn 18e werd ik moslim en zij is Marokkaanse en zat bij mijn zusje op school en regelde mijn nummer. Direct een hele hechte vriendschap en op een gegeven moment kregen we het over wanneer we jarig waren, vlak na elkaar dus en toen vertelde ik dat ik als baby met een Marokkaanse baby was gewisseld waarop zij heel hard moest lachen want zij was met een Nederlandse baby verwisseld. En ja hoor, onze moeders konden het bevestigen haha. Dit heeft onze vriendschap alleen nog maar hechter gemaakt. Zo leuk :D

  1. SAS

   19/06/2014 at 20:44

   Wat leuk dat je dit verhaal deelt Jorien! Mooi verhaal ook dat je later dan die klik hebt zonder dat je het verhaal van elkaar weet.

 • Karlien – Polished Cats

  19/06/2014 at 10:21

  Leuke verhalen! Mijn beste vriendin van in de kleuterklas was ik ook even verloren rond het middelbaar, maar nu zijn we weer beste maatjes, echt leuk dat we nu weer close zijn

  Liefs
  Karlien

 • Veronica

  19/06/2014 at 10:02

  Ik heb het wel eens meegemaakt met een collega, op school vielen al mijn vriendin als een blok voor hem en iedereen vond hem knap en leuk. Ik had er zelf niet zoveel mee maar daardoor wist ik wel wie hij was. Nu jaren later is hij mijn collega en kunnen we het goed met elkaar vinden.

  Met mijn huidige vriend was het ook maf, toen ik nog iets met mijn ex had zag ik wel eens foto’s van hem voorbij komen bij mij neef (zij zijn met elkaar bevriend) en ik vond hem altijd wel knap. Nu jaren later, heb ik een relatie met hem. Heel gek!

  1. SAS

   19/06/2014 at 20:44

   Ja apart!

 • Marlissa

  19/06/2014 at 08:50

  Zo mooi geschreven!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *