Afgelopen weken waren fantastisch omdat..

Afgelopen weken waren fantastisch omdat..

 • Wij heerlijk een weekendje weg gingen wat aanvoelde als een week. We gingen naar de achterhoek. Zie hier & hier het (foto)verslagje ervan. Het voelde eerder aan als een week vakantie, toen de Maandag weer om te hoek stond zat ik nog steeds in een vakantie-modus.
 • Ik een eind verslag kreeg van een gesprek op werk: super positief. En die wordt in mijn personeelsdossier gedaan, super trots op!
 • Ik veel tijd nam om te lezen en elk vrij minuutje lekker in het gruwelijke boek van Karin Slaughter aan het lezen was. Ik merk dat het me goed doet om even een me-momentje in te lassen als ik wat vrije tijd heb, iets wat ik zeker dagelijks wil gaan doen.
 • Op de dagen dat het kon (Woensdag & Vrijdag) sliep ik een uurtje langer uit. Fijn om even op te laden.
 • Ik een super leuke groepsapp had met al mijn lieve vriendinnetjes. We gaan weer eens High Tea’en! Zo gezellig.
 • We eindelijk concrete plannen hebben gemaakt voor de badkamer. Alles is ervoor geregeld en we hebben geheel een idee ervoor. Super fijn dat er schot in zit en het EINDELIJK gaat gebeuren. Ben benieuwd hoe het gaat worden. Van de week alvast de tegels gaan uitzoeken!
 • Ik super blij ben met mijn nieuwe layout! Lekker geknutseld en tevreden mee.
 • .

  Wat is het leukste wat jij hebt meegemaakt de afgelopen weken?

  0

  Misschien ook leuk om te lezen...

  31 Comments

  1. wat heerlijk vrolijk word ik hier toch van ๐Ÿ™‚ Ik heb afgelopen week echt even opgeladen en een hele fijne dag gehad met vriendinnetjes. Dat was echt genieten.

  2. Leuke blogpost en genoeg redenen om blij te zijn. Afgelopen week was voor mij minder leuk doordat ik mijn kies had laten trekken en nu nog steeds pijn heb.

  3. De nieuwe layout is inderdaad mooi. En fijn dat je positieve feedback kreeg op je werk! Dat doet een mens goed.

  4. Wat een fijne dingen allemaal. Ik vond de afgelopen weken het weekendje weg met mijn dochter leuk. En de verjaardag van Vriendje. En de bezoekjes aan mijn moeder. En mijn hardlooppogingen. En, ach… Zoveel dingen!

  5. Wat een lekker positief blogje. Het ‘leukste’ wat ik heb meegemaakt heb deze weer was mijn allereerste echte bloeddonatie. Leuk is daar misschien het verkeerde woord voor, maar het gaf wel een ontzettend fijn gevoel om iets goeds te doen.

  6. Lekker nagenieten! En vast voorpret voor je nieuwe badkamer ๐Ÿ™‚ . De leukste dingen die ik de afgelopen weken heb gedaan zijn het schoolkamp, oefenen voor de musical van mn klas en het afscheid voorbereiden (eigenlijk een heel dubbel gevoel) en gezellig drankjes doen in de kroeg tijdens de voetbalwedstrijden

  7. Wat een fijne dingen ๐Ÿ™‚ Ik ben afgelopen weken een paar keer uit eten geweest, dat is eigenlijk altijd leuk. En gisteren naar een film met live muziek door een orkest, dat was misschien ook wel gelijk het leukste van de afgelopen tijd!

  8. Een mooie lijs en wat fijn dat jullie nu echt verder met de badkamer kunnen. ๐Ÿ™‚
   Echt blij ben ik met de vorderingen die we voor ons huwelijk hebben gemaakt.

  9. Goh, wat zit jij lekker in je vel zeg, houden zo!
   Het leukste dat ik heb meegemaakt, ja, nieuwe werkgever gekregen en dat bevalt prima. En dat is een meevaller. En nieuwe auto is ook wel leuk, alhoewel ik liever geen ongeluk had gehad.

  10. Dat zijn wel erg leuke dingen inderdaad! Het leukste wat ik mee maak is de groei met mijn blog. Ik ben elke dag weer verrast met het aantal bezoekers en leuke reacties. ๐Ÿ™‚

  11. Klinkt als een mooie week! Mijn week was niet zo heel fijn, maar ik ben net de dag begonnen met wat heerlijke yoga oefeningen en daarna heb ik een korte ochtend meditatie gedaan. Heerlijk.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *