Afgelopen weken waren fantastisch omdat..

 • Wij heerlijk een weekendje weg gingen wat aanvoelde als een week. We gingen naar de achterhoek. Zie hier & hier het (foto)verslagje ervan. Het voelde eerder aan als een week vakantie, toen de Maandag weer om te hoek stond zat ik nog steeds in een vakantie-modus.
 • Ik een eind verslag kreeg van een gesprek op werk: super positief. En die wordt in mijn personeelsdossier gedaan, super trots op!
 • Ik veel tijd nam om te lezen en elk vrij minuutje lekker in het gruwelijke boek van Karin Slaughter aan het lezen was. Ik merk dat het me goed doet om even een me-momentje in te lassen als ik wat vrije tijd heb, iets wat ik zeker dagelijks wil gaan doen.
 • Op de dagen dat het kon (Woensdag & Vrijdag) sliep ik een uurtje langer uit. Fijn om even op te laden.
 • Ik een super leuke groepsapp had met al mijn lieve vriendinnetjes. We gaan weer eens High Tea’en! Zo gezellig.
 • We eindelijk concrete plannen hebben gemaakt voor de badkamer. Alles is ervoor geregeld en we hebben geheel een idee ervoor. Super fijn dat er schot in zit en het EINDELIJK gaat gebeuren. Ben benieuwd hoe het gaat worden. Van de week alvast de tegels gaan uitzoeken!
 • Ik super blij ben met mijn nieuwe layout! Lekker geknutseld en tevreden mee.
 • .

  Wat is het leukste wat jij hebt meegemaakt de afgelopen weken?

  0
  31 reacties

  31 thoughts on “Afgelopen weken waren fantastisch omdat..

  1. Elisa schreef:

   We worden hier vrolijk van 🙂

  2. Shanti schreef:

   wat heerlijk vrolijk word ik hier toch van 🙂 Ik heb afgelopen week echt even opgeladen en een hele fijne dag gehad met vriendinnetjes. Dat was echt genieten.

  3. Nicole schreef:

   Wat fijn om te lezen hoe goed je nu in je vel zit en je zo lekker geniet!

  4. Ise schreef:

   Heerlijk zulke lijstjes! Ik heb net een weekend van dansvoorstellingen achter de rug 😀

  5. annouska schreef:

   Heerlijk gevoel zo een vakantie modus en een goed gesprek!

  6. Nicky schreef:

   Leuke blogpost en genoeg redenen om blij te zijn. Afgelopen week was voor mij minder leuk doordat ik mijn kies had laten trekken en nu nog steeds pijn heb.

   1. SAS schreef:

    Awww balen. Heel veel beterschap ermee!

  7. Birte schreef:

   Ik ben ook fan van je nieuwe lay-out. Leuke post om te lezen!

  8. Paul schreef:

   De nieuwe layout is inderdaad mooi. En fijn dat je positieve feedback kreeg op je werk! Dat doet een mens goed.

  9. Niesca schreef:

   wat fijn van je werk! and i agree with the layout. hij is heel mooi!

  10. Mieke schreef:

   Wat fijn dat het zo goed gaat op je werk!
   En mooie nieuwe header.

  11. Alitjd mooi om terug te kijken

  12. Nicky schreef:

   Wat een fijne dingen allemaal. Ik vond de afgelopen weken het weekendje weg met mijn dochter leuk. En de verjaardag van Vriendje. En de bezoekjes aan mijn moeder. En mijn hardlooppogingen. En, ach… Zoveel dingen!

  13. Wendy schreef:

   Wat een lekker positief blogje. Het ‘leukste’ wat ik heb meegemaakt heb deze weer was mijn allereerste echte bloeddonatie. Leuk is daar misschien het verkeerde woord voor, maar het gaf wel een ontzettend fijn gevoel om iets goeds te doen.

  14. jouvence schreef:

   klinkt als een fijne week, je nieuwe layout ziet er mooi uit ♥

  15. Evelien schreef:

   Lekker nagenieten! En vast voorpret voor je nieuwe badkamer 🙂 . De leukste dingen die ik de afgelopen weken heb gedaan zijn het schoolkamp, oefenen voor de musical van mn klas en het afscheid voorbereiden (eigenlijk een heel dubbel gevoel) en gezellig drankjes doen in de kroeg tijdens de voetbalwedstrijden

  16. Dascha schreef:

   Mooi dat je zo terugkijkt op de afgelopen weken.

   xoxo
   Link verwijderd

  17. Jolien schreef:

   Lezen is heerlijk, he? En wat goed van je werk. Altijd leuk om positieve commentaar te krijgen!

  18. Rachella schreef:

   Wat fijn dat je zo’n leuke week hebt gehad! De nieuwe layout is inderdaad prachtig.

  19. Mayara Esther schreef:

   Leuke en vooral positieve lijstje! En ooh spannend, nu nog alleen maar aan het echte werk beginnen (badkamer).

  20. Anke schreef:

   Wat een fijne dingen 🙂 Ik ben afgelopen weken een paar keer uit eten geweest, dat is eigenlijk altijd leuk. En gisteren naar een film met live muziek door een orkest, dat was misschien ook wel gelijk het leukste van de afgelopen tijd!

   1. SAS schreef:

    Ik las het net ja, lijkt me super gaaf om mee te maken!

  21. Michelle schreef:

   Een mooie lijs en wat fijn dat jullie nu echt verder met de badkamer kunnen. 🙂
   Echt blij ben ik met de vorderingen die we voor ons huwelijk hebben gemaakt.

  22. Marcella schreef:

   Heerlijk lijstje. Fijn, een hightea! Goed weekend, geniet ervan!

  23. Renesmurf schreef:

   Goh, wat zit jij lekker in je vel zeg, houden zo!
   Het leukste dat ik heb meegemaakt, ja, nieuwe werkgever gekregen en dat bevalt prima. En dat is een meevaller. En nieuwe auto is ook wel leuk, alhoewel ik liever geen ongeluk had gehad.

   1. SAS schreef:

    Begrijpelijk! Maar gelukkig heeft elk nadeel zijn voordeel.

  24. Simone schreef:

   Dat zijn wel erg leuke dingen inderdaad! Het leukste wat ik mee maak is de groei met mijn blog. Ik ben elke dag weer verrast met het aantal bezoekers en leuke reacties. 🙂

  25. Marion schreef:

   Klinkt als een mooie week! Mijn week was niet zo heel fijn, maar ik ben net de dag begonnen met wat heerlijke yoga oefeningen en daarna heb ik een korte ochtend meditatie gedaan. Heerlijk.

  26. Petra schreef:

   Wat fijn dat je zo’n positief gesprek heb gehad op je werk. En je nieuwe layout ziet er goed uit.

  27. Saskia schreef:

   Wat een leuk vrolijk blogje! Het leukste de laatste weken heb meegemaakt is gezellig uit eten met mijn vriendinnen.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *