Omdat ik van thee (en theebekers) hou. Een kleine greep uit mijn theebeker-collectie

Ik plaatste op Instagram weer eens een foto van een nieuwe aanwinst: een theebeker. Laura reageerde eronder met: ‘Haha je zou een keer een beker blogje moeten doen, volgens mij heb je een hoop leuke bekers lol’ Klopt! Ik heb een hele collectie. Zeg maar gerust een hele plank met theebeker. Zie je het valt wel mee, ik heb 2 planken met thee. Zo’n 50% is gewoon glas en de rest heeft allerlei leuke motiefjes en kleuren. Ik heb dus een leuke collage gemaakt van de leukste bekers die ik heb. En ik zet er natuurlijk als echte theembeker-liefhebster een uitleg enzo onder.De meeste grote foto met alle poezen erop: In 1 woord: FAVORIET. Van alle bekers die ik heb is dit toch wel de meest leuke en handige. Gewoon zelf gekocht bij Simon & Levelt een hele tijd geleden.

De mok met Mrs. Always Right: Zo leuk! Ik moest super lachen toen ik deze kreeg van vriendinnetje Leona. Ik zoek nog steeds de mok die erbij hoort voor M. Mr. Right. Echter verkopen ze ze alleen met pakketten met allerlei rompslomp (lees: lepeltjes, theezakjehouders e.d.) Gekocht bij Xenos.

Kop en Schotel Tea: Gekregen voor Sinterklaas van mijn ouders. Zo’n mok wilde ik al erg lang en was er dan ook erg blij mee. Gekocht bij de Intratuin en van de collectie van Riverdale. (die hebben zulke leuke bekers)

I *heart* tea: Een mok van de Action vandaan voor 0.99 cent. Koopje en kon hem (ondanks de vele bekers die ik al heb) niet laten staan.

Mijn keepcup: Deze neem ik altijd mee naar werk voor tijdens mijn tussenuren. Deze fijne keepcup kreeg ik doordat ik een review artikel maakte over deze beker. Na al die tijd nog steeds een super fijne beker. Ik heb meerdere keep cups en dit is toch wel een handig formaat en prettig met beethouden. Te koop op internet (zie link waar je terecht kan)

Blond Amsterdam Kop & Schotel: Gekregen voor mijn verjaardag van Leona (die Leona weet wat ik leuk vind met haat cadeaus) Ik wilde altijd al een Blond Mok, ik vind ze zo ontzettend leuk. Ook een lekker groot kopje. Ik denk gekocht bij de V&D.

Kopje: You can’t buy happiness but yo can buy tea, & that’s kind of the same thing: Dit kopje kwam ik laatst tegen in de Xenos. Een tikkie klein qua formaat maar die tekst erop. Die mΓ³est uiteraard mee aangezien dit echt een tekst is voor mij.

Bedankt Laura voor het leuke blogonderwerp (wat zeker wel bij mij past!)

Hebben jullie een favoriete beker voor je (warme)dranken?

About the Author

40 Comments

Marcella

Leuk, je theebekers op een rij! Ik heb er zelf eigenlijk maar een paar, al zijn die dan wel onwijs groot. Heerlijk, grote mokken voor een sloot thee!

Reply
jackie

heerlijk die mokken….
ik houd daar wel van, en als ze een leuk prijsje hebben zijn sommige exemplaren ook moeilijk om te laten staan…

Reply
Nicky

Heel leuk om te zien! Mrs. Always Right heb ik ook en gebruik het echt dagelijks. Jammer dat je Mr. Right niet hebt, toen ik deze voor manlief kocht hadden ze het nog in overvloed.

Reply
Mieke

Die “you can’t buy happiness…” mok vind ik echt super leuk!
Zelf drink in eigenlijk altijd mijn thee uit één van mijn grote Blond mokken. Daar kan zo lekker veel in. πŸ˜‰

Reply
Louise

Superleuk je verzameling! πŸ˜€ Mij maakt het niet zoveel uit waaruit ik thee drink, al vind ik de grote mokken van Blond (die ik zelf niet heb) wel heel fijn aanvoelen!

Reply
The Berbs

Leuke collectie! Vooral de Blond Amsterdam theekop met schotel! Zelf spaar ik al jaren Blond Amsterdam spulletjes, iedere keer als ik weer even in Nederland ben neem ik wat mee terug naar GC.

Reply
SAS

Dat is het zeker! Zal er misschien binnenkort nog een blogje over schrijven. Ik heb er 3 πŸ™‚

Reply
Andrea

Leuk en herkenbaar haha. Toen ik uit huis ging heb ik een aantal mokken thuis gelaten omdat ik niet wist waar ik ze kwijt moest. Als ze groot zijn en met een leuk printje dan ben ik al snel fan.

Reply
Laura

Hihi zo leuk dat je het gedaan hebt! En natuurlijk geen dank! Ik drink altijd mijn thee of uit een glazen kopje of een grote beker van xenos met iets van thee er op. Geloof dat jij die ook hebt xD.

Reply
Jorien

Jaa ik heb ook een aantal favoriete theekopjes. Liefst een hele grote mok, of een mooie van glas. Ook een hele collectie aanwezig hier πŸ˜‰

Reply
Petra

Ik drink liever niet uit een kopje. Een grote mok is favoriet. Ik vind die van mrs always right erg leuk πŸ™‚

Reply
SAS

Ik ook, grote theemokken zijn zo fijn. En die Mrs Always Right is een XXL mok, zo lekker!

Reply
Iris

Ik vind je KeepCup het leukst! Die wil ik zelf ook nog, maar omdat de Bijenkorf hier weg is, is er geen een winkel die ze verkoopt πŸ™ Ik zag ze wel bij DE maar dan zat hun logo er ook meteen op. Ik kan ze natuurlijk online bestellen maar daar ben ik dan weer te ongeduldig voor, haha. Leuke collectie!

Reply
Simone

Erg leuke post! Je hebt super leuke mokken. Ik vind die ‘Mrs. Always Right’ denk ik het leukst!

Reply
Jennn

Leuke bekers! Mijn favorieten zijn toch wel de enorme beker die Lief in zijn kerstpakket had gekregen een paar jaar geleden en de nog grotere beker die ik eens op mijn verjaardag kreeg van mijn zus. Die laatste daar kan denk ik ongeveer een halve liter in…

Reply
Amy

Wat een ontzettend leuke post! Ik houd ook ontzettend veel van thee en heb veel verschillende mokken, uit verschillende landen. Ik volg je sinds je reactie op mijn blog en vind die van jou te gek! Je design ook vooral, maak je die helemaal zelf of aangepast thema?

Reply
SAS

Dankjewel voor je leuke reactie! Ik kan geen thema’s maken vanuit 0,0. Ik pas dus bestaande thema’s geheel zelf aan, zodat ze er totaal anders (en naar mijn smaak) uitzien. Ik ben dus flink wat tijd kwijt aan de codering haha.

Reply
Marah

Aaah zo leuk! Die met die katten heb ik mijn moeder ooit eens gegeven. Ik ben ook gek op mokken/koppen, maar die van mij hebben bijna allemaal winterse motiefjes haha.

Reply
Nicole

Nee niet echt een favo. Al drink ik wel graag uit een halve liter glas, puur omdat ik zo meer drink…

Reply
Bente

Ik heb echt al jaaaaaren geleden twee van die grote blond mokken gekregen, ander model dan die van jou. Daar drinkt thee het lekkerst uit! (Helaas heeft Michael er laatst 1 kapot laten vallen πŸ™ …)

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *