Liefde voor..

Omdat ik van thee (en theebekers) hou. Een kleine greep uit mijn theebeker-collectie

Ik plaatste op Instagram weer eens een foto van een nieuwe aanwinst: een theebeker. Laura reageerde eronder met: ‘Haha je zou een keer een beker blogje moeten doen, volgens mij heb je een hoop leuke bekers lol’ Klopt! Ik heb een hele collectie. Zeg maar gerust een hele plank met theebeker. Zie je het valt wel mee, ik heb 2 planken met thee. Zo’n 50% is gewoon glas en de rest heeft allerlei leuke motiefjes en kleuren. Ik heb dus een leuke collage gemaakt van de leukste bekers die ik heb. En ik zet er natuurlijk als echte theembeker-liefhebster een uitleg enzo onder.

 photo mokken_zps7b288852.jpg


De meeste grote foto met alle poezen erop: In 1 woord: FAVORIET. Van alle bekers die ik heb is dit toch wel de meest leuke en handige. Gewoon zelf gekocht bij Simon & Levelt een hele tijd geleden.

De mok met Mrs. Always Right: Zo leuk! Ik moest super lachen toen ik deze kreeg van vriendinnetje Leona. Ik zoek nog steeds de mok die erbij hoort voor M. Mr. Right. Echter verkopen ze ze alleen met pakketten met allerlei rompslomp (lees: lepeltjes, theezakjehouders e.d.) Gekocht bij Xenos.

Kop en Schotel Tea: Gekregen voor Sinterklaas van mijn ouders. Zo’n mok wilde ik al erg lang en was er dan ook erg blij mee. Gekocht bij de Intratuin en van de collectie van Riverdale. (die hebben zulke leuke bekers)

I *heart* tea: Een mok van de Action vandaan voor 0.99 cent. Koopje en kon hem (ondanks de vele bekers die ik al heb) niet laten staan.

Mijn keepcup: Deze neem ik altijd mee naar werk voor tijdens mijn tussenuren. Deze fijne keepcup kreeg ik doordat ik een review artikel maakte over deze beker. Na al die tijd nog steeds een super fijne beker. Ik heb meerdere keep cups en dit is toch wel een handig formaat en prettig met beethouden. Te koop op internet (zie link waar je terecht kan)

Blond Amsterdam Kop & Schotel: Gekregen voor mijn verjaardag van Leona (die Leona weet wat ik leuk vind met haat cadeaus) Ik wilde altijd al een Blond Mok, ik vind ze zo ontzettend leuk. Ook een lekker groot kopje. Ik denk gekocht bij de V&D.

Kopje: You can’t buy happiness but yo can buy tea, & that’s kind of the same thing: Dit kopje kwam ik laatst tegen in de Xenos. Een tikkie klein qua formaat maar die tekst erop. Die mΓ³est uiteraard mee aangezien dit echt een tekst is voor mij.

Bedankt Laura voor het leuke blogonderwerp (wat zeker wel bij mij past!)

Hebben jullie een favoriete beker voor je (warme)dranken?

0

40 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *