Last week’s favorites #5

Onze vernieuwde woonkamer. Jeuj!Na onze leeshoek verbouwing hebben we het weekend van Koningsdag onze woonkamer veranderd. Ik ben er supersupersuper blij mee. Een ander kleurtje (van rood naar ‘licht’ grijs) en alles omgedraaid. Wel erg wennen aangezien ik al 5.5 jaar aan dezelfde kant zit en tv kijk. Wel lijkt het nu wel of we veel meer ruimte hebben en het oogt lichter en rustiger door de kleur. De aankomende tijd even de puntjes op de i zetten. Afgelopen weekend zijn er heel wat spullen opgehangen en de laatste rode muur is veranderd in een witte. Zie hier het gehele fotoblogje!


Skate records verbreken en opbouwen naar de tien km!

 photo IMG_20140425_113328_zps048caa5f.jpg


Heerlijk weer aan het skaten, zodra het kan ben ik er mee bezig. Ik heb nu (na een pauze door omstandigheden) het weer lekker opgepakt en doe het zeker wekelijks tussen de 1 รก 3 keer, ligt er maar net aan hoe druk ik het heb. Nu zit ik op de 8 km (waar ik zeker trots op ben) en ben het aan het opbouwen naar 10! Dat is voor nu even mijn streven. Ben benieuwd of ik het ga halen… De wil is er iniedergeval!

Vrije tijd


Afgelopen 2 weken had ik lekker wat vrije dagen, heerlijk! Was er na alle drukte en extra werken echt wel even aan toe. Wat ik heb gedaan? Lekker in huisje gerommeld, afgesproken met heel wat lieve vriendinnetjes, lekker lezen, series kijken.. skaten. Gewoon genieten dus. Extra genieten aangezien aankomende weken weer wat drukker worden.

Looking forward to

 photo IMG_20140427_142519_zpsb7917258.jpg(bron)

Ik heb hem eindelijk: het nieuwe boek van Nora Roberts: De schilder Eerst even het boek van Camilla aflezen maar kan niet wachten eindelijk weer een boek van Nora te lezen. Ook gaan we in Mei naar FF wat anders, de cabaretshow van Roue Verveer. Ik vind hem echt super en ben dan ook erg blij met dit kerstcadeau waarmee ik hem voor het eerst LIVE zie. En nog een extra favoriet: die leuke nieuwe mok van de Xenos (L)

En nog een extraatje

Ja jullie zien het goed: een nieuwe layout! Sinds lange tijd weer lekker zitten knutselen en erg tevreden mee, een beetje hetzelfde idee als ik hiervoor had. Echter doen alleen mijn pagina’s (menu-balk) het nog niet. Iemand een idee hoe ik dit kan oplossen? OPGELOST! Jeuj, alles doet het, verder nog wat kleine aanpassingen die ik van de week ga doen.
.

โ™ฅ โ™ฅ โ™ฅ


1 / 2 / 3 / 4

22 reacties op “Last week’s favorites #5

  1. Dat is zeker wel even wennen als je je hele woonkamer omgooit, maar ach, aan de andere kant na een weekje heb je vast je nieuwe plekje wel gevonden! Leuk dat jullie naar Verveer gaan, ik heb nog getwijfeld en uiteindelijk dus geen kaartjes besteld voor zijn show dus ben benieuwd!

  2. ik snap wel dat je huisje een favoriet is…
    is toch het begin en het eind van de dag waar je thuis komt, waar je je thuis en veilig moet voelen…
    Het is echt heel mooi zo…

  3. Sorry was iets mis gegaan, iets met kleine kinderen die op schoot klimmen… Wat ik wou zeggen; die nieuwe woonkamer ziet er mooi uit hoor. Lekker zo licht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *