Onze vernieuwde woonkamer. Jeuj!

 photo IMG_20140427_144240_zps117d230d.jpg


Na onze leeshoek verbouwing hebben we het weekend van Koningsdag onze woonkamer veranderd. Ik ben er supersupersuper blij mee. Een ander kleurtje (van rood naar ‘licht’ grijs) en alles omgedraaid. Wel erg wennen aangezien ik al 5.5 jaar aan dezelfde kant zit en tv kijk. Wel lijkt het nu wel of we veel meer ruimte hebben en het oogt lichter en rustiger door de kleur. De aankomende tijd even de puntjes op de i zetten. Afgelopen weekend zijn er heel wat spullen opgehangen en de laatste rode muur is veranderd in een witte. Zie hier het gehele fotoblogje!


Skate records verbreken en opbouwen naar de tien km!

 photo IMG_20140425_113328_zps048caa5f.jpg


Heerlijk weer aan het skaten, zodra het kan ben ik er mee bezig. Ik heb nu (na een pauze door omstandigheden) het weer lekker opgepakt en doe het zeker wekelijks tussen de 1 รก 3 keer, ligt er maar net aan hoe druk ik het heb. Nu zit ik op de 8 km (waar ik zeker trots op ben) en ben het aan het opbouwen naar 10! Dat is voor nu even mijn streven. Ben benieuwd of ik het ga halen… De wil is er iniedergeval!

Vrije tijd

 photo mokken1_zps20f43d81.jpg

Afgelopen 2 weken had ik lekker wat vrije dagen, heerlijk! Was er na alle drukte en extra werken echt wel even aan toe. Wat ik heb gedaan? Lekker in huisje gerommeld, afgesproken met heel wat lieve vriendinnetjes, lekker lezen, series kijken.. skaten. Gewoon genieten dus. Extra genieten aangezien aankomende weken weer wat drukker worden.

Looking forward to

 photo IMG_20140427_142519_zpsb7917258.jpg(bron)

Ik heb hem eindelijk: het nieuwe boek van Nora Roberts: De schilder Eerst even het boek van Camilla aflezen maar kan niet wachten eindelijk weer een boek van Nora te lezen. Ook gaan we in Mei naar FF wat anders, de cabaretshow van Roue Verveer. Ik vind hem echt super en ben dan ook erg blij met dit kerstcadeau waarmee ik hem voor het eerst LIVE zie. En nog een extra favoriet: die leuke nieuwe mok van de Xenos (L)

En nog een extraatje

Ja jullie zien het goed: een nieuwe layout! Sinds lange tijd weer lekker zitten knutselen en erg tevreden mee, een beetje hetzelfde idee als ik hiervoor had. Echter doen alleen mijn pagina’s (menu-balk) het nog niet. Iemand een idee hoe ik dit kan oplossen? OPGELOST! Jeuj, alles doet het, verder nog wat kleine aanpassingen die ik van de week ga doen.
.

โ™ฅ โ™ฅ โ™ฅ


1 / 2 / 3 / 4

0
22 reacties

22 thoughts on “Last week’s favorites #5

 1. bianca schreef:

  Jullie vernieuwde woonkamer is erg mooi geworden. Meer rust ๐Ÿ™‚

 2. Ines schreef:

  Nog even en je zit al aan 10 km! Wat goed ๐Ÿ˜€

 3. Ik zag het op IG al even voorbij komen, maar je nieuwe woonkamer is echt mooi geworden! En heerlijk die vrije daagjes, succes weer met je drukkere tijden!

 4. Mama van Jenthe (Kelly) schreef:

  Mooie woonkamer en een mooie nieuwe lay-out!

 5. Mieke schreef:

  Wat een fijne dingen allemaal weer!

 6. Regina schreef:

  Ik vind je woonkamer mooi. Tegenwoordig zie je overal die bekers met teksten en het liefst wil ik ze allemaal kopen, haha.

  1. SAS schreef:

   Haha hier nog 1 ๐Ÿ˜‰

 7. Nicky schreef:

  Tuurlijk haal je de tien kilometer! En wat een lekkere bank hebben jullie!

 8. Wendy schreef:

  Woonkamer is leuk geworden zo! ๐Ÿ™‚ En die 10km ga je zo halen joh!

 9. Wanda schreef:

  Dat is zeker wel even wennen als je je hele woonkamer omgooit, maar ach, aan de andere kant na een weekje heb je vast je nieuwe plekje wel gevonden! Leuk dat jullie naar Verveer gaan, ik heb nog getwijfeld en uiteindelijk dus geen kaartjes besteld voor zijn show dus ben benieuwd!

 10. Iris schreef:

  De nieuwe lay-out ziet er echt mooi uit! En je hebt altijd van die leuke mokken haha ๐Ÿ™‚

  1. SAS schreef:

   Komt morgen toevallig een blogje van online: mijn leukste mokken ๐Ÿ˜‰

 11. Marcella schreef:

  Fijn lijstje! Tof dat je zo mooi naar de 10k aan het werken bent. Goed bezig sporty!

 12. Chantal schreef:

  Roue Verveer is hilarisch leuk

 13. jackie schreef:

  ik snap wel dat je huisje een favoriet is…
  is toch het begin en het eind van de dag waar je thuis komt, waar je je thuis en veilig moet voelen…
  Het is echt heel mooi zo…

 14. Jennn schreef:

  Leuk om te lezen en te zien!

 15. Simone schreef:

  Ik vind jullie woonkamer echt mooi geworden!

 16. Nicole schreef:

  Weer fijne favorieten!
  Ik heb totaal geen verstand van website bouwen dus kan je er helaas niet mee helpen!

 17. Tally 'Metalmama' Talks schreef:

  Woonkamer ziet er echt goed uit!!

  Goede week gewenst!! ๐Ÿ˜€

 18. Linda schreef:

  Sorry was iets mis gegaan, iets met kleine kinderen die op schoot klimmen… Wat ik wou zeggen; die nieuwe woonkamer ziet er mooi uit hoor. Lekker zo licht.

 19. Linda schreef:

  Die nieuwe woonkamer ziet er

 20. Monique schreef:

  Wat een leuke favorieten. Ik ben benieuwd hoe je Roue verveer vind ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *