Mijn skate-wishlist

Hoewel ik hele fijne skate-kleding heb ik er altijd wel meer wat ik wil hebben. Bij de H&M zag ik heel wat leuke skate-kleding voorbij komen. Zeker iets om bij weg te dromen, aangezien het een extra boost geeft om met leuke kleding te skaten.

Wat ik nu al voor kleding heb? Een aantal shirtjes van de Primark, 3 skate broeken (2 van de H&M en eentje heb ik al heel wat jaren) Ik heb een termo-shirt (waar ik eigelijk ook een nieuwe voor wil hebben aangezien het een oud voetbal termo-shirt is van M.) Er kan dus zeker nog meer bij πŸ˜‰

 photo IMG_20140323_143525_zps83aa030b.jpg
Andere afbeelding i.v.m. error Photobucket upload programma


1. Sportsinglet                      β‚¬9,95 (past goed bij mijn nieuwe skatebroek)
2. Mouwloos sportvest         β‚¬19,95
3. Hardlooplegging                β‚¬34,95
4. Heuptas                            β‚¬9,95 (lijkt me handig, hoewel m’n skate-broek een handig zakje heeft op de achterkant)
5. Sportlegging                      β‚¬24.95
6. Sporttop                            β‚¬19,95
7. Functioneel jack                β‚¬29,95

En wat ik nog meer wil? eigenlijk nog goede sport sokken (van die hoge) in mijn eigen maat (ik gebruik nu die van M.) en een nieuw thermoshirtje. Ook dat nog.

About the Author

25 Comments

Veronica

Als ik dit allemaal zie krijg ik meteen zin om nieuwe kleding te kopen voor het hardlopen! Dat shirtje vind ik gaaf, ik zag dat ze er ook een broek van hebben (nog gaver!)

Reply
Marcella

Nieuwe sportkleding stimuleert nog meer om er op uit te gaan. En het is natuurlijk ook een mooie beloning op al je sporty inspanningen. Ik ben benieuwd wat je koopt, leuke artikelen!

Reply
Louise

Hihi sokken mogen er dan snel komen zo te lezen. Maar gaaf, je hele uitrusting komt zo goed bij elkaar! πŸ˜€

Reply
Kiss & Make-up

Wat leuk dat je skate πŸ˜€ Toffe kleding ook. Sportief en toch trendy.

Reply
jackie

ik vind broek 5 geweldig……
Leuk lijstje….
ik moet nog steeds bekennen hoe lekker ik het ook vind ze na de laatste keer niet meer uit mijn tas zijn geweest…

Reply
SmosanneRit

Er leuk uitzien in je skatekleding = meer skatemotivatie. Lekker bezig! Vooral die broeken zijn mooi! Ik wist helemaal niet dat ze die bij de H&M verkochten.. Heb ik ook weer een goed excuus om door de winkelstraat te boarden!

Reply
Marah

Die sportsinglet is erg leuk! Je bent toch wel even aan het verzamelen zo πŸ˜‰

Reply
Amarins

Door jouw skate blogjes krijg ik steeds meer zin om die van mij uit de kast te halen en weer een rondje te gaan maken! En idd wat moet je dan toch ook weer aan. Ga zeker volgende week even kijken bij de H&M!

Reply
Laura

Oh die broek van nummer 5 is leuk zeg! En nummer vier lijkt mij ook erg handig!

Reply
Wendy

Het is een goede stimulans om te blijven skaten, toch? Leuk om jezelf mee te belonen bij het behalen van bepaalde mijlpalen. Voor de 50e keer gaan skaten. Voor het eerst 10km geskate. Enzovoorts! πŸ™‚

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *