#100happydays update


Can you be happy for 100 days in a row? Yes I can!

Een tijdje terug liet ik jullie weten dat ik mee deed aan de 100happydays challenge. Je kan me volgen Instagram op mijn eigen hashtag #100happydaysofsas. Let op! Mijn account is prive en je kan het dus alleen zien als je me volgt.

En, doen jullie mee? (ik vind het leuk om jullie foto’s te volgen dus laat het me weten in de comments!) Inmiddels ben ik al sinds 29 Maart mijn happy foto’s aan het posten en het leek me tijd voor een kleine greep uit mijn foto’s. Wat maakte mij de afgelopen tijd gelukkig?

– Thee, thee en nog eens thee
– Wakker worden naast mijn lief elke ochtend โ™ฅ
– Getrouwd zijn
– Bezig zijn met mijn blog
– Onze nieuwe leeshoek & mooie boekenkast
– Lezen in heerlijk spannende thrillers
– Er heerlijk op uit in de natuur
– Knuffelen met de poezels
– Skaten en kilometers overtreffen
– Lunchen/shoppen met vriendinnen
– Heerlijk lang douche met onze XXL douchekop na een lange werkdag

.

Meer foto’s en al eerder foto’s zien? Volg mij op Instagram

18 reacties op “#100happydays update

  1. Oh nuffelen met m’n katje doe ik ook zo graag! Mooie leeshoek heb je gemaakt

    X Sara

  2. Leuk overzichtje zo! Ik doe niet mee, ik vergeet meestal foto’s te maken. Niet zo handig bij zo’n challenge!

  3. heerlijke dingen, gewone dingen die je happy maken โ™ฅ
    ik heb van het weekend met de eerste foto’s een begin aan een albmpje gemaakt

  4. Da’s eigenlijk best goed om wat vaker stil te staan bij de kleine dingen die je gelukkig maken. Dat moet ik ook eens gaan doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *