Last week’s favorites #7

De woonkamer en wc verbouwing

 photo 2014-06-220854001_zpse7040f0d.jpg

Jeuj, het schiet nu eindelijk op! De woonkamer muur is geheel klaar (gestuukt, geverfd en alles staat op z’n plek). Wat een rommel kan je hebben van zo’n verbouwing zeg! MORGEN komt er een foto blogje online met de before/after foto’s van onze woonkamer. Tevens zijn we bezig geweest met de wc. Vloertje is gestort, muren zijn gestuukt en de tegels zijn al bijna af. Ik moet zeggen dat ik blij ben als het klaar is en wat is het een gemist een dag geen wc te hebben zeg!

De Karin Slaughter reeks

 photo IMG_20140704_185904_zpsebd6b0eb.jpg

Nu bezig in het 7de deel van de Karin Slaughter reeks. Fijn om ze allen op volgorde te lezen, aangezien ik er een aantal door elkaar had gelezen. Nu loopt er toch meer een verhaal lijn in. Ik vind het nog steeds gave boeken, hoewel ik toch andere schrijvers een stuk beter vind.

Positiviteit

 photo Screenshot_2014-06-20-22-02-43_zpse060bfa7.png

De laatste tijd zit ik lekker in mijn vel en heb ik elke dag een nieuwe, positieve blik op een nieuwe dag. Heel erg fijn, ik voel me elke dag weer dankbaar voor waar ik nu ben en wat ik heb/bezit. Iets wat fijn is om bij stil te staan. 1 positieve gedachte kan je hele dag veranderen.

En en en en. Een nieuwe layout.

 photo IMG_20140706_124301_zps551e73c5.jpg

Na een Zondag te hebben gezweet heb ik een nieuwe layout! Een beetje hetzelfde idee als de vorige maar er zitten zeker wel aanpassingen bij. Het laadscherm met mijn logo bijvoorbeeld, en de zoekbalk bovenin. Ik ben benieuwd hoelang deze blijft staan 😉

.


1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

29 reacties op “Last week’s favorites #7

  1. Vooral je nieuwe layout vind ik echt geniaal. Ik ben door o.a. jou ook benieuwd geworden naar de boeken van Karin. Ik denk dat ik er eens 1 ga lezen.

  2. Ik vind je nieuwe lay-out heel gaaf! Normaal gesproken zou ik twee sidebars teveel vinden, maar omdat bij jou het middelste gedeelte mee scrollt vind ik het eigenlijk helemaal niet zo erg. Wat fijn dat jullie verbouwing bijna klaar is trouwens, ben super benieuwd naar de voor- en na foto’s!

  3. Wat heerlijk dat straks jullie huisje helemaal is opgeknapt. Leuk om morgen de voor en na foto van de woonkamer te zien. En de layout…zou het lukken om deze een maandje zo te houden 🙂

    1. Vast wel 😉 De andere hiervoor heeft er ook 2/3 maanden opgestaan. Maar deze vind ik wel heel erg tof met het laden enzo!

    1. Wel aan te raden hoor! Vandaar dat ik ook opnieuw ben begonnen. Heeft dan toch meer een verhaal lijn met de hoofdpersonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *