Geluksmomentjes

Last week’s favorites #7

De woonkamer en wc verbouwing

 photo 2014-06-220854001_zpse7040f0d.jpg

Jeuj, het schiet nu eindelijk op! De woonkamer muur is geheel klaar (gestuukt, geverfd en alles staat op z’n plek). Wat een rommel kan je hebben van zo’n verbouwing zeg! MORGEN komt er een foto blogje online met de before/after foto’s van onze woonkamer. Tevens zijn we bezig geweest met de wc. Vloertje is gestort, muren zijn gestuukt en de tegels zijn al bijna af. Ik moet zeggen dat ik blij ben als het klaar is en wat is het een gemist een dag geen wc te hebben zeg!

De Karin Slaughter reeks

 photo IMG_20140704_185904_zpsebd6b0eb.jpg

Nu bezig in het 7de deel van de Karin Slaughter reeks. Fijn om ze allen op volgorde te lezen, aangezien ik er een aantal door elkaar had gelezen. Nu loopt er toch meer een verhaal lijn in. Ik vind het nog steeds gave boeken, hoewel ik toch andere schrijvers een stuk beter vind.

Positiviteit

 photo Screenshot_2014-06-20-22-02-43_zpse060bfa7.png

De laatste tijd zit ik lekker in mijn vel en heb ik elke dag een nieuwe, positieve blik op een nieuwe dag. Heel erg fijn, ik voel me elke dag weer dankbaar voor waar ik nu ben en wat ik heb/bezit. Iets wat fijn is om bij stil te staan. 1 positieve gedachte kan je hele dag veranderen.

En en en en. Een nieuwe layout.

 photo IMG_20140706_124301_zps551e73c5.jpg

Na een Zondag te hebben gezweet heb ik een nieuwe layout! Een beetje hetzelfde idee als de vorige maar er zitten zeker wel aanpassingen bij. Het laadscherm met mijn logo bijvoorbeeld, en de zoekbalk bovenin. Ik ben benieuwd hoelang deze blijft staan πŸ˜‰

.

β™₯ β™₯ β™₯

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

0

29 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *