Bij zulke filmpjes kan je me opvegen

Ik kijk elk weekend Lachen om Homevideo’s, hilarisch. Vooral met dieren bloopers en dan zijn mijn favorieten toch van katten. (maar die met kinderen vind ik ook altijd super lachwekkend) Hier kan ik me echt een hele dag mee vermaken. Vaak zoek ik ze dus op Youtube op en deze hieronder staan dan ook uiteraard in mijn favorieten.
About the Author

21 Comments

Ineke

De 2 eerste had ik al gezien, het laatste nog niet :D.
Altijd goed om te bekijken op vrijdag de laatste uurtjes dat nog moet werken ๐Ÿ™‚

Reply
Madrina

Haha ๐Ÿ™‚
Ik viel bijna van mijn stoel van’t lachen.
Ik heb maar niet getoond aan Kasper hoe dom zijn maatjes soms kunnen zijn ๐Ÿ˜‰

Reply
Iris

Hahaha ah die katten op de loopband, die snappen er vast helemaal niets van, haha! Ik zoek altijd naar filmpjes van schattige konijntjes ๐Ÿ˜€ Oh en puppies, zo liefff.

Reply
Michelle

Vooral met dieren zijn leuk! Eventjes naar dit soort filmpjes kijken vind ik altijd wel leuk..

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *