Bij zulke filmpjes kan je me opvegen

Ik kijk elk weekend Lachen om Homevideo’s, hilarisch. Vooral met dieren bloopers en dan zijn mijn favorieten toch van katten. (maar die met kinderen vind ik ook altijd super lachwekkend) Hier kan ik me echt een hele dag mee vermaken. Vaak zoek ik ze dus op Youtube op en deze hieronder staan dan ook uiteraard in mijn favorieten.
0

Misschien ook leuk om te lezen...

21 Comments

  1. De 2 eerste had ik al gezien, het laatste nog niet :D.
    Altijd goed om te bekijken op vrijdag de laatste uurtjes dat nog moet werken ๐Ÿ™‚

  2. Haha ๐Ÿ™‚
    Ik viel bijna van mijn stoel van’t lachen.
    Ik heb maar niet getoond aan Kasper hoe dom zijn maatjes soms kunnen zijn ๐Ÿ˜‰

  3. Hahaha ah die katten op de loopband, die snappen er vast helemaal niets van, haha! Ik zoek altijd naar filmpjes van schattige konijntjes ๐Ÿ˜€ Oh en puppies, zo liefff.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *