Eekhoorntjes liefde

Dit product is ter beschikking gesteld door Cadeau.nl

Zoals jullie weten ben ik helemaal verliefd op eekhoorntjes sinds ik naar Londen ben geweest. Geweldige beesten vind ik het. Nou kwam ik op cadeau.nl iets onwijs leuks tegen: een mok van een eekhoorn die je ook nog eens als lichtje kunt gebruiken! Zoals je hieronder kunt zien heb je nog meer schattige dieren.

 photo cadeaunl_zps8b736459.jpgIk ga hem als theelichtje gebruiken aangezien ik de mok te klein vind om echt thee uit te drinken.

 photo DSC02033_zps5171a8b3.jpg

Nou moet ik zeggen dat er vele leuke dingen op deze site staan na verder struinen. Echt van die hebben-dingetjes. Ik ga er dus zeker vaker wat bestellen. En ook voor een leuk valentijnscadeau kan je er terecht.

34 reacties op “Eekhoorntjes liefde

  1. Ah, wat lief! Tijdens mijn eerste baantje in 1986 (oei, da’s lang geleden!), als telefoniste bij Staatsbosbeheer, midden in de bossen, kwamen de eekhoorntjes bij ons lunchen. Sindsdien heb ik een zwak voor die beestjes. Ze zijn zo leuk!

  2. Ah wat schattig! Wist je dat er op het moment ook eekhoorntjes postzegels zijn? Die zijn ook wel cute en weer eens wat anders dan zo’n saaie zegel ;p

  3. Wat gaaf zeg! Ik zag laatst ook iets in die lijn maar dan met wolven en hertenstaartjes. Zal wel van de zelfde ontwerper zijn geweest.

  4. oh my! Die zijn echt super leuk! 😀 Ik hou enorm van die soort kleine details bij voorwerpen, mij lijken ze idd ook het leukst met een waxinelichtje!

  5. Ik heb thuis het hertje staan, een jaar of twee geleden gekocht dacht ik. Eerst als mok gebruikt, nu ook als theelicht houdertje.
    En stiekem wil ik ze allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *