(online) geshopt,  Blog

Eekhoorntjes liefde

Dit product is ter beschikking gesteld door Cadeau.nl

Zoals jullie weten ben ik helemaal verliefd op eekhoorntjes sinds ik naar Londen ben geweest. Geweldige beesten vind ik het. Nou kwam ik op cadeau.nl iets onwijs leuks tegen: een mok van een eekhoorn die je ook nog eens als lichtje kunt gebruiken! Zoals je hieronder kunt zien heb je nog meer schattige dieren.

 photo cadeaunl_zps8b736459.jpgIk ga hem als theelichtje gebruiken aangezien ik de mok te klein vind om echt thee uit te drinken.

 photo DSC02033_zps5171a8b3.jpg

Nou moet ik zeggen dat er vele leuke dingen op deze site staan na verder struinen. Echt van die hebben-dingetjes. Ik ga er dus zeker vaker wat bestellen. En ook voor een leuk valentijnscadeau kan je er terecht.

0

34 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *