Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
(online) geshopt

Favorieten: to shop

 photo winkels_zps580caccc.jpg

DE H&M: heerlijke winkel voor kleding. Ook online kan je veel kleding shoppen. Ik slaag eigenlijk altijd wel (L) Xenos: heerlijk struinen voor thee en theemokken.. Leuke manden en hebbendingetjes. Ik kan me er altijd wel mee vermaken (L) De Action: deze is pas geleden bij ons geopend. Heerlijke winkel voor geweldig lage prijzen. Ik neem dan ook altijd meer mee dan nodig (L) De tuinen: hetzelfde verhaal als de Xenos. Ik hou van de geur die er hangt en alle natuurproducten. De theetjes daar en leuke sieraden zijn leuk om te neuzen.

Wat is jullie favoriete winkel?

0

30 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *