(online) geshopt

Favorieten: to shop

 photo winkels_zps580caccc.jpg

DE H&M: heerlijke winkel voor kleding. Ook online kan je veel kleding shoppen. Ik slaag eigenlijk altijd wel (L) Xenos: heerlijk struinen voor thee en theemokken.. Leuke manden en hebbendingetjes. Ik kan me er altijd wel mee vermaken (L) De Action: deze is pas geleden bij ons geopend. Heerlijke winkel voor geweldig lage prijzen. Ik neem dan ook altijd meer mee dan nodig (L) De tuinen: hetzelfde verhaal als de Xenos. Ik hou van de geur die er hangt en alle natuurproducten. De theetjes daar en leuke sieraden zijn leuk om te neuzen.

Wat is jullie favoriete winkel?

0

30 reacties

 • Veronica

  Oh de action! Is voor mij echt een verslaving, ik kom daar altijd met veel te veel buiten en soms weet ik écht niet wat ik er allemaal mee moet haha…

 • Louise

  Als ik een dagje naar de stad ga, zijn dat ook de winkels waar ik even naar binnen sprint (op de Tuinen na). Maar mijn lievelings’winkel’ in Nederland is de Slegte. Daar durf ik soms niet eens naar binnen te gaan omdat ik er de komende twee uur niet meer uitkom :’)

  • SAS

   Ohhh die is ook leuk inderdaad! Ik kom er niet vaak want het zit nier hier om de hoek maar als ik er eenmaal ben kan ik er ook uren lopen.

 • AreyouShir?

  Ja, golden oldies zijn dit! 🙂 Zelf vind ik het ook altijd leuk om even binnen te lopen bij de Expo, daar hebben ze altijd van die leuke accessoires voor in huis (ze verkopen tegenwoordig het merk Umbra, te leuk!). Tipje!

 • Nicole

  Uhm.. denk dan Action en Xenos. Maar kom niet zoveel in de winkels haha!
  Uit zelfbescherming 😉

  Bij de tuinen kom ik eigenlijk nooit alleen als ik iets speciaals nodig heb zoals de chiazaadjes van laatst!

 • Alyssa

  De Xenos vind ik ook zo’n leuke winkel, zoveel leuke spulletjes hebben ze daar! En ik ben ook fan van de Hema, zelfde verhaal!

 • bianca

  Bij de h&m en xenos kom ik ook regelmatig maar de action ligt helaas niet echt in de buurt. Verder ben ook gek op de only en vera moda

  • SAS

   Bij mij lag de Action eerst ook niet in de buurt en kwam er bijna nooit. Nu zit hij hier om de hoek 😉
   Hoewel het nog meevalt hoe vaak ik er binnen loop.

 • Daniëlle

  Dat zijn ook mijn favoriete winkels, haha! Vooral de Xenos en de Tuinen. Gewoon om er alleen maar te snuffelen, echt heerlijk 🙂

 • Simone

  Momenteel zijn de Ikea en de Action echt mijn favorieten. Ik HOU van die winkels. Kan er elke week wel heen om er even rond te struinen 🙂

 • Nimke

  Action en Xenos vind ik ook echt heerlijk winkels… sinds kort hebben we in Groningen ook de sostreno greno (of iets dergelijks) uit Zweden, die is stiekem nog veel leuker (en net zo goedkoop!)

 • Michelle

  Ik denk toch wel de Miss Etam, Xenos, De Tuinen, Rituals, The Body Shop, dierenwinkels en De blauwe maan.
  Leuk om te spieken en je hebt nooit genoeg douchegelletjes en knabbels voor je pluizige vrienden.

 • Inge

  Mijn favo is de Colruyt (in België), stukken goedkoper dan de rest hier. Voor kledij heb ik zo niet echt een favoriet, ik koop waar ik iets leuks zie 😀
  Oh, de Lush is wel een favorietje, en de l’occitane en Provence, mmm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *