Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Protected: Knip, knip. Verf, verf

This content is password protected. To view it please enter your password below:

0
Lifestyle
Previous Story
Next Story

5 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Marijke
  06/06/2009 at 23:13

  Oeh heb jij ook altijd zo’n hekel aan de kapper? Ik stel het altijd heel lang uit. Dat geforceerde praatje tijdens het knippen vind ik vooral erg vervelend. Maar na afloop was het vaak wel de moeite waard. De donkere kleur ziet er wel mooi uit.

 • Reply
  Chantal
  05/06/2009 at 17:00

  Ik ga alleen naar de kapper om te knippen. Verven doe ik thuis. Ik heb namelijk een gruwel hekel aan te lang wachten. 2 uur bij de kapper zitten? Asjeblieft niet zeg! Vooral niet als je het in 20 minuten thuis kunt doen.

  Maar je kleur is mooi :d Lijkt op de mijne 😉

 • Reply
  Elise
  05/06/2009 at 15:28

  Ziet er mooi uit !

  Maar ik vind de kapper echt zalig en moet nmijn best doen om niet in slaap te vallen .. dat gekroel in je haar .. zalig.

  Fijne avond, Elise

 • Reply
  W&DY
  05/06/2009 at 15:19

  Ik vind naar de kapper gaan juist heerlijk! Ik ontspan helemaal van dat gefriemel aan mijn haar. Oké het wachten tot de verf er weer uit mag is inderdaad wel minder. Dat heb ik de laatste keer voor het eerst gedaan. High en low lights in mijn haar gedaan en daar zat ik dan met al die folies in mijn haar. Was wel zwaar voor mijn nek. xx

 • Reply
  Deirdre
  05/06/2009 at 15:12

  Ik vind het knap dat je alles in 1x durft te verven! Ik ga niet verder als high en low lights.
  Kapper vind ik meestal ook niet leuk, duurt inderdaad altijd zo onwijs lang #)

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png