Knip, knip. Verf, verf
Vandaag ben ik dus naar de kapper geweest. Ik was allang weer vergeten wat voor een hekel ik had om naar de kapper te gaan, maar het kwam allemaal weer terug hoor! Het aan je haar frunniken, het lange wachten, het lange wachten om de verf in te laten trekken, het geklets om je heen… Nee naar de kapper gaan is niet mijn favoriete bezigheid. Toch wilde ik graag weer een spoeling in mijn haar (zodat het niet hoeft uit te groeien) zodat ik weer lekker donker ben. En aangezien ik een hekel aan de kapper heb (lees: lang niet geweest) moest mijn haar nodig geknipt worden op dode punten.

Het resultaat mag er echter wel zijn, na contact te hebben gehad met de bovenplaneet met al dat folie om je haar heen. Jeetje wat is dat weer wennen zo’n donkere kleur. Maar hij staat leuk! Het enige wat ik vervelend en niet mooi vind ik dat donkere stukje aan de bovenkant op je voorhoofd. Dat zit dan lekker op je hoofdhuid (waar geen haar zit) en dat blijft er dan wel even opzitten. Nouja ik ben iniedergeval ontzettend blij met de kleur!

Hieronder de foto’s van mijn ‘echte’ haarkleur en de kleur die net is geverfd. 🙂

5 reacties op “Knip, knip. Verf, verf

 1. Oeh heb jij ook altijd zo’n hekel aan de kapper? Ik stel het altijd heel lang uit. Dat geforceerde praatje tijdens het knippen vind ik vooral erg vervelend. Maar na afloop was het vaak wel de moeite waard. De donkere kleur ziet er wel mooi uit.

 2. Ik ga alleen naar de kapper om te knippen. Verven doe ik thuis. Ik heb namelijk een gruwel hekel aan te lang wachten. 2 uur bij de kapper zitten? Asjeblieft niet zeg! Vooral niet als je het in 20 minuten thuis kunt doen.

  Maar je kleur is mooi :d Lijkt op de mijne 😉

 3. Ziet er mooi uit !

  Maar ik vind de kapper echt zalig en moet nmijn best doen om niet in slaap te vallen .. dat gekroel in je haar .. zalig.

  Fijne avond, Elise

 4. Ik vind naar de kapper gaan juist heerlijk! Ik ontspan helemaal van dat gefriemel aan mijn haar. Oké het wachten tot de verf er weer uit mag is inderdaad wel minder. Dat heb ik de laatste keer voor het eerst gedaan. High en low lights in mijn haar gedaan en daar zat ik dan met al die folies in mijn haar. Was wel zwaar voor mijn nek. xx

 5. Ik vind het knap dat je alles in 1x durft te verven! Ik ga niet verder als high en low lights.
  Kapper vind ik meestal ook niet leuk, duurt inderdaad altijd zo onwijs lang #)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *