Miauw deel 2

poes

Vriendlief scheen al dagen bezig te zijn op de computer zonder dat ik ervan wist. Het is dat hij mij vandaag vertelde waarom want anders had ik het nog niet geweten. Zoals jullie allemaal weten ben ik een katten mens. Ik zou er dan ook dolgraag 1 hebben, een kleintje.


Nou is vriendlief dus al weken bezig met een katje te zoeken en rond te kijken voor als we terug zijn van onze vakantie op Kreta! Echt super lief en ik had totaal geen idee dat hij daarmee bezig was. Een jong katje… Het lijkt me heerlijk! Ik denk dat ik binnenkort allerlei boeken ga kopen over katten en de opvoeding ervan. Aangezien we een jong katje willen (beide) vraagt dat toch wel veel zorg, aandacht en zindelijkheidstraining. Iemand tips voor informatie(boekjes) of andere dingen over katten? (websites)

Ik heb dus nog iets om naar uit te kijken behalve naar de vakantie, gezinsuitbreiding! Na 27-07-2009 krijgen wij dus een katje! Ik kan echt niet wachten… Thanks honey (L) Nu nog een naam….

5 reacties op “Miauw deel 2

  1. Oh wat leuk!!! Wat voor kleintje wil je het liefst of maakt dat je niet uit? EN een leuke naam verzinnen idd, helemaal leuk om naar uit te kijken!!

  2. Wat leuk! Wij hebben ook een poesje, uit het asiel. Ze was drie maanden toen we haar kregen. En het was in augustus dus er zijn vast nog wel kleintjes te vinden dan. Mijn moeder heeft net een kleintje en die was al zindelijk, dus misschien hoef je dat niet eens aan te leren. Een leuke naam is altijd moeilijk.

  3. Ahhhhh zo leuk ๐Ÿ˜€
    Volgens mij kan je het geld voor de boeken in je zak houden en gewoon veel op internet opzoeken ๐Ÿ™‚ en de rest zal vanzelf wel kopen. Lees je niet helemaal scheel. Als je je gevoel volgt komt het echt wel goed ๐Ÿ˜€

    Al op namenjacht voor het kleine hompie?

  4. In juli heb je de meeste kleintjes wel gehad. Nu is de piek maar ik snap dat je het pas na je vakantie wil is wel zo logisch. (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *