Eindelijk Freedom!

Mijn ochtend was een zelfde als altijd. Mijn wekker ging en ik sloeg hem nog een keer uit. Om vervolgens 5 minuten later weer wakker te worden van het irritante gepiep. Ik opende mijn slaperige ogen en bedacht me opeens elke dag het was. 12-08-2011, mijn aller eerste vakantiedag!


Ik ga genieten en een aantal dingen van ons to-do-lijstje doen die ik een aantal posten terug heb geplaatst. We zijn al deels gestart met Project 2 #homesweethome Binnenkort dus foto’s online op mijn blog. En verder zal ik niet veel te vinden zijn op het WWW. GENIETEN 2 weken!

22 reacties op “Eindelijk Freedom!

 1. Fijne vakantie!!
  Je hebt een week langer dan mij ๐Ÿ˜‰
  Enne, de vakantie begint goed. Mooi weer in aantocht ๐Ÿ˜€

 2. Heerlijk he, vakantie.
  Ik heb nu ook lekker 3 weken vrij en het gaat goed weer worden!

  Groetjes, Renske

  P.s. Ben benieuwd naar jullie Project 2!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *