Eindelijk Freedom!

Mijn ochtend was een zelfde als altijd. Mijn wekker ging en ik sloeg hem nog een keer uit. Om vervolgens 5 minuten later weer wakker te worden van het irritante gepiep. Ik opende mijn slaperige ogen en bedacht me opeens elke dag het was. 12-08-2011, mijn aller eerste vakantiedag!


Ik ga genieten en een aantal dingen van ons to-do-lijstje doen die ik een aantal posten terug heb geplaatst. We zijn al deels gestart met Project 2 #homesweethome Binnenkort dus foto’s online op mijn blog. En verder zal ik niet veel te vinden zijn op het WWW. GENIETEN 2 weken!

About the Author

22 Comments

Jeske

Geniet ervan Sas! Waarom staat er eigenlijk uberhaubt een wekker aan op je eerste vakantiedag trouwens?!

Reply
Chantal

Fijne vakantie!!
Je hebt een week langer dan mij πŸ˜‰
Enne, de vakantie begint goed. Mooi weer in aantocht πŸ˜€

Reply
Kimberley

Oh, heerlijk! Ben je niet lekker nog een uurtje blijven liggen toen je je dat besefte? (wink)

Reply
Renske

Heerlijk he, vakantie.
Ik heb nu ook lekker 3 weken vrij en het gaat goed weer worden!

Groetjes, Renske

P.s. Ben benieuwd naar jullie Project 2!

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *