Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home sweet home

#project 2: Slaapkamer [deel1]


Zoals jullie weten zijn we dus gestart met #project 2, en tevens het laatste grote project in ons huisje. Vandaag was het begin ervan, het vernieuwen van onze slaapkamer. We wilde een andere kleur. Niet omdat de kleur die we nu hebben (appeltjes-groen – met wit) niet mooi is, maar meer omdat we wat rust willen creëren in ons slaapkamer. We zijn al weken aan het denken en twijfelde tussen 2 kleuren. Uiteindelijk is het zwart geworden. Hieronder een kleine impressie van vandaag en je ziet ons bed in de showroom staan.Verder hebben we een nieuw bed besteld, waar ik echt super blij mee ben. Ten eerste heb ik altijd al een boxspring gewild en ten 2de was het bed wat we hadden echt waardeloos. Hij was verkleurd en ik raakte iedere keer de punt van het bed met instappen. Niet fijn dus.

Voor nu is onze huiskamer 1 grote pestzooi met spullen en zullen we straks onze matrassen moeten opmaken in de woonkamer. De aankomende dagen dus een soort van kamperen in ons eigen huisje. Ik kan niet wachten tot Donderdagavond onze nieuwe slaapkamer klaar is voor gebruik!

0

17 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *