#project 2: Slaapkamer [deel1]


Zoals jullie weten zijn we dus gestart met #project 2, en tevens het laatste grote project in ons huisje. Vandaag was het begin ervan, het vernieuwen van onze slaapkamer. We wilde een andere kleur. Niet omdat de kleur die we nu hebben (appeltjes-groen – met wit) niet mooi is, maar meer omdat we wat rust willen creΓ«ren in ons slaapkamer. We zijn al weken aan het denken en twijfelde tussen 2 kleuren. Uiteindelijk is het zwart geworden. Hieronder een kleine impressie van vandaag en je ziet ons bed in de showroom staan.Verder hebben we een nieuw bed besteld, waar ik echt super blij mee ben. Ten eerste heb ik altijd al een boxspring gewild en ten 2de was het bed wat we hadden echt waardeloos. Hij was verkleurd en ik raakte iedere keer de punt van het bed met instappen. Niet fijn dus.

Voor nu is onze huiskamer 1 grote pestzooi met spullen en zullen we straks onze matrassen moeten opmaken in de woonkamer. De aankomende dagen dus een soort van kamperen in ons eigen huisje. Ik kan niet wachten tot Donderdagavond onze nieuwe slaapkamer klaar is voor gebruik!

17 reacties op “#project 2: Slaapkamer [deel1]

 1. Dat zou ik echt niet durven een muur zwart doen, denk wel dat het mooi word, ben benieuwd naar het eind resultaat!

 2. ik ben benieuwd naar het eindresultaat!
  En inderdaad, appeltjesgroen met wit is wel mooi, maar een slaapkamer moet rust uitstralen. Je meot er natuurlijk in slapen!

 3. Leuke lay out! Ik heb zelf appeltjesgroene/witte muren, maar ik ben een echte groenfanaat, alles in mijn kamer is zo’n beetje groen (^)

 4. Ten eerste vind ik je lay-out zo erg mooi, heerlijk rustig/duidelijk.
  En ik kan niet wachten om je kamer af te zien, zwart is meestal een zeer donkere kleur, meestal creeren we hier rust door natuurtinten licht.
  Dus ben heel benieuwt hoe het er straks uit ziet.
  Begin is iedergeval leuk πŸ™‚

 5. Haha toen je schreef dat jullie twijfelden over 2 kleuren dacht ik eventjes dat jullie voor rood hadden gekozen (haha)

 6. ohhh, ben echt benieuwd naar het eind resultaat.
  En wat je zegt over die boxspring… nooit over na gedacht. Terwijl ik wel regelmatig mijn benen (schenen dan) open haal aan de hoeken van het bed en ik al maanden/jaren roep dat ik een boxspring wil.
  Nu heb ik een prachtig weerwoord als mensen vragen waarom ik dat wil.
  Dank u hartelijk!! πŸ˜‰

  Word je kamer trouwens helemaal zwart? Nee toch?

  1. Nee hoor het wordt niet helemaal zwart. Alleen 1 wand, vensterbank en de kastdeurtjes. Rest wordt wit πŸ™‚ Wil niet zo’n onwijs zwart hok hebben.. Oh en graag gedaan hoor voor je prachtig weerwoord hahaha πŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *