Mornings


Ik hou van ochtenden. Ik ben een echt ochtend persoon. Mijn ochtend begint na het opstaan altijd met thee. Want een dag geen thee, is een dag niet geleefd Dus.

Daarnaast geeft ik vriendlief een altijd een kus, ga naar de wc, zet ik m’n telefoon aan, knuffel ik met Yara & Ayla, check ik altijd mijn email en social media sites.. en geniet ik van de ochtend.

Wat doen jullie altijd als eerste ’s ochtends?

25 reacties op “Mornings

 1. Tweede reageerpoging ๐Ÿ˜€
  Ik hou echt totaaal niet van ochtenden, haha. Het eerste wat ik doe ’s ochtends is snoozen en daarna zo lang mogelijk blijven liggen ๐Ÿ˜› Uiteindelijk moet ik dan altijd heel erg haasten en doe ik dus vrij weinig ’s ochtends.

 2. ’s ochtends ga ik altijd eerst roken, naar de wc, dan voer ik de dieren, ga ik zelf eten en geef vriendlief zn voer, kleed ik me aan en stap op de fiets om te gaan werken. Op het werk begin ik pas met Koffie. – geen thee.

 3. Mijn ochtend ziet er precies hetzelfde uit al check ik daarnaast ook altijd nog het nieuws en de teletekst pagina kladblok, pag. 400 voor leuke nieuwtjes.

 4. Ow ik ben zo geen ochtendmens. Ik hou van avonden en nachten, lekker rustig, donker, niemand die je stoort, heerlijk!

  Maar goed, elke ochtend gaat om 8 uur mijn wekker, probeer ik een smoes te verzinnen om te mogen blijven liggen, maar dan denk ik aan mijn kleine meisje die zo wakker wordt en ga ik eruit.

  Zodra ik haar glimlach zie is mijn ochtendhumeur weer weg!

 5. Nadat ik mijn wekker wanhopig heb geprobeerd stil te krijgen, ook thee… en vriendlief een knuffel geven

 6. Ik pak altijd eerst mijn telefoon om te kijken hoe laat het is, sta op, maak een flesje, geef Kayla haar fles, ga weer terug naar bed om dan te beseffen dat Jayden naast me staat en dan is het tijd voor het ontbijt en natuurlijk Kindernet – life of a mom, lol.

 7. Nu in de vakantie ga ik altijd naar beneden, zet de tv aan, pak iets te drinken en eten en ga ontbijten.
  Als ik moet werken kleed ik me aan, doe mijn haren etc. ga eten en dan naar het werk.
  Ik heb normaal gesproken niet zoveel moeite met mijn bed uit te komen.

 8. Meestal ben ik wakker voordat de wekker gaat. Het eerste wat ik dan doe is naar buiten lopen, een rondje door de tuin, en dan ontbijten.

 9. Oh dat is niet lastig, ik ga altijd naar de koelkast en pak de ijskoude chocomel eruit, om vervolgens goed te genieten! Daarna lees ik lekker de krant ๐Ÿ™‚

 10. Ik ligt het liefst zolang mogelijk in mijn bed :P… maar als dan eindelijk heb besloten dat er nu uit moet, kijk eerst mijn mail op mijn foon en dan ga eruit… en begint de dagelijkse routine van opfrissen,aankleden enz

 11. M’n wekker snoozen en checken hoe laat het is en dan naar het toilet om vervolgens nog even mijn bed in te kruipen, haha.

 12. Ik dol vaak eerst nog even met manlief in bed. Haha dan begint de dag vaak zo vrolijk. Dan moet ik eerst m’n gezicht wassen (anders val ik zo weer in slaap :$) en dan is het tijd voor thee en een broodje. Heerlijk!

 13. Ik zet eigenlijk als het kan altijd als eerste de tv aan. Ontbijtnieuws of NOS journaal. Jan de Hoop ziet er namelijk wazig best goed uit. Ik ben geen ochtend mens, maar ben geen snoozer, dus om wakker te worden kijk ik altijd even tv. Als ik dan alles weer netjes 1x zie en niet meer dubbel vanwege de slaap in mijn ogen kan ik opstaan. Omdat ik geen ochtendmens ben heb ik ’s ochtends ook eigenlijk altijd veel tijd nodig.

 14. Het eerste dat ik doe ’s ochtends is naar mijn zoon lopen, hem goedemorgen wensen, knuffelen, luier verschonen, nog even terug in bed met z’n drietjes. Daarna naar beneden voor een papfles en een boterham.
  Zelf kan ik niet zonder thee en brood met (zwart-witte) hagelslag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *