Every day I miss you more..


Precies 1 jaar geleden hebben we de beslissing moeten nemen Mojo ergens anders onder te brengen. Met pijn in m’n hart en tranen in mijn ogen wist ik dat dit de juiste beslissing was. Nu nog steeds weet ik dat dit het beste voor ons, Yara en voor hem zelf (?) was. Echter hadden we anders ook lieve Ayla niet gehad en dat is een schale troost.

Mojo, ik mis je vent en het liefste zou ik je zo weer inpakken en meenemen.

About the Author

6 Comments

Danique

Zo vervelend is dat hè :(. Hopelijk heeft hij nu ook een heerlijk plekje!

Reply
Laura

Het is altijd lastig een huisdier ergens achter te laten, vooral als het voorgoed is..

Sterkte vandaag meis!
*dikke knuffel*

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *