Precies 1 jaar geleden hebben we de beslissing moeten nemen Mojo ergens anders onder te brengen. Met pijn in m’n hart en tranen in mijn ogen wist ik dat dit de juiste beslissing was. Nu nog steeds weet ik dat dit het beste voor ons, Yara en voor hem zelf (?) was. Echter hadden we anders ook lieve Ayla niet gehad en dat is een schale troost.

Mojo, ik mis je vent en het liefste zou ik je zo weer inpakken en meenemen.

0
6 reacties

6 thoughts on “Every day I miss you more..

 1. Ann schreef:

  Ahw 🙁 altijd moeilijk zulke dingen.

 2. Jorien schreef:

  Ah gos 🙁 ik snap je gevoel heel goed, maar ik denk dat het ‘t beste voor jullie allen was.

 3. nicole schreef:

  Dat is nooit leuk, om je huisdier ergens anders naartoe te brengen….

 4. Danique schreef:

  Zo vervelend is dat hè :(. Hopelijk heeft hij nu ook een heerlijk plekje!

 5. Laura schreef:

  Het is altijd lastig een huisdier ergens achter te laten, vooral als het voorgoed is..

  Sterkte vandaag meis!
  *dikke knuffel*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *