Another meeting


Een gezellige middag in Utrecht: Macflurry Rolo eten (en super lang wachten op de slome bediening), veel gelopen, 100 uit gekletst, na elke 10 meter kwamen we wel een ‘verkoper’ tegen die ons wat wilde aansmeren, een lange treinreis, veel kleding en boekenwinkels afgestruind, een truitje gekocht (zie foto), Jeske kocht een boek & leuke foto’s gemaakt.

Dit moeten we zeker een keertje over doen! Lees hier het verhaaltje dat Jeske erover schreef

0

About the Author

SAS

Uit de jaren '80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat / squirrel lady ★ vrouw van ★ Mama van Noa ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter: 'Because when you stop and look around, this life is pretty amazing...'

13 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.