Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Tring tring

Fone
De laatste tijd worden wij lastig gevallen op onze huistelefoon. Stalken kan je het bijna noemen. We worden continu gebelt door onbekende nummers die je wat aan willen smeren. Telkens neem ik gewoon niet op of laat ik vriendlief opnemen. Het rare is, ten eerste hebben wij ons huisnummer nergens ingevuld/staan en ten 2de vragen ze altijd naar mij. Vorige keer was het wel een raar verhaal…


Ik nam de telefoon op, want het was voor het eerst dat we werden gebelt door een onbekend nummer. De vrouw praatte heel snel en wilde wat gegevens van mij hebben. Ik vertrouwde het niet dus stelde meer vragen terug dan dat zij kon beantwoorden. Ze wilde dat ik papieren van ons huisje ging opzoeken en wat getallen enzo opnoemen. Nou doe ik dit dus niet aan de telefoon en heb ik dus opgehangen. Ze stelde vreemde vragen en instanties die wij hebben van ons huis waren het allemaal niet. Ik bedacht me ook: Die zullen dan wel een afspraak maken in plaats van dingen over de telefoon te vragen toch?!

Wel worden we nu iedere keer door onbekend gebelt, super irritant. Wie het is? Geen idee, want sinds dat rare telefoontje [wat voor m’n gevoel echt niet klopte] neem ik geen onbekend nummer meer op. Als ze me echt willen spreken, bellen ze maar met een gewoon nummer en maken ze maar een afspraak. Ik ga niet zomaar gegevens over de telefoon doorgeven aan iets/iemand die ik niet ken.

Worden jullie ook vaak gebelt door onbekende nummers?

0
Lifestyle
Previous Story
Next Story

4 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Veronica
  20/04/2009 at 09:26

  Wat goed dat je je gegevens niet hebt doorgegeven. Tegenwoordig proberen ze echt van alles uit.

  Wij worden ook regelmatig op de thuistelefoon gebeld terwijl dat nummer nergens doorgegeven word. De enige mensen die dat nummer hebben is familie van mijn vaders kant. En die bellen meestal mobiel behalve mijn oma. En mijn oma belt alleen in het weekend. Dus als doordeweeks de thuistelefoon gaat, nemen wij nooit op. Dus ik zou zeggen lekker laten bellen als het een onbekend nummer is 😉 Of opnemen en weer ophangen ben je ook van dat gerinkel af hahah

 • Reply
  Liefmeisje
  19/04/2009 at 14:35

  Wij hebben ten eerst nummermelding. Dus als er 000000000 staat dan neem ik soms op. Als het mij uit komt. Daarnaast heb ik ons telefoonnummer uit alle database laten halen. Dit kun je via Infofilter doen.

 • Reply
  Chantal
  19/04/2009 at 14:22

  Vroeger werden we vaker gebeld dan nu. Maar het is zo super irritant inderdaad!
  Misschien helpt deze site je een stuk verder:
  http://www.infofilter.nl/InfoWWW/php/do_home2.php Kan je je gegevens invullen en kunnen bedrijven zien dat je op deze site staat aangemeld en dat ze je niet meer lastig mogen vallen met dit soort zooi 🙂

  Oh en trouwens; gegevens via de telefoon doorgeven; Nooit doen! Als ze inderdaad wat van je willen maken ze maar een afspraak.

 • Reply
  Elise
  19/04/2009 at 13:36

  Niet meer. Ik heb mij bij http://www.infofilter.nl/InfoWWW/php/do_home2.php afgemeld en eindelijk is het doorgekomen want we worden neit tot zeer weinig gebeld tegenwoordig.

  Fijne zondag, Elise

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png