Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Protected: Antwoorden op: Hoe goed ken je mij?! deel 2

This content is password protected. To view it please enter your password below:

0
Lijstjes & Stokjes
Previous Story
Next Story

7 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Veronica
  18/04/2009 at 08:47

  Wow ik heb het dus niet zo heel slecht gedaan dan want ik heb het meeste gewoon gegokt hihi. Leuk om zo wat meer over je te weten te komen!

 • Reply
  Elvirna
  16/04/2009 at 22:18

  Ben ik toch wel benieuwd welke vriendlief fout had 😀

 • Reply
  Julie
  16/04/2009 at 09:25

  Nouwh 3ft. nog best netjes want ik had echt geen idee zo af en toe. Miss. kan ik je dan toch best goed inschatten & ken je ook best wel goed na 5 jaar. (a)

 • Reply
  Chantal
  15/04/2009 at 20:28

  Sas, kan jij trouwens in jou wordpress kijken naar de gene die zich hebben geregistreerd bij wordpress voor jou blog? Kan jij daar ook bepaalde zaken in veranderen? Want wat ik ook probeer, ik kan mijn gegevens niet veranderen in mijn account die speciaal voor jou blog is aangelegd. Heel irritant. Snap je wat ik bedoel?

 • Reply
  SAS
  15/04/2009 at 20:22

  @ Puur tygo.. Haha ach jullie konden ook echt niet alles weten, veel hebben goed gegokt 😉 Vind het altijd leuk van je te horen!

  @ Chantal: Haha Ja ik heb er feitelijk maar 1, naast de kleine littekens van de waterpokken. Ik ben wel een erge brokkepiloot maar meestal kneus ik wel wat ofzo zonder blijvende schade haha

 • Reply
  Chantal
  15/04/2009 at 20:10

  Leuk om te lezen!
  Jij hebt maar één litteken :O! Jeetje mina, mijn hele lichaam zit vol met littekens. De “grootste” zit op mijn linkerarm omdat ik als 2 jarige de juspan over mezelf heen had getrokken. Valt allemaal best mee hoor 😛 Echt, ik kan ze niet eens tellen zoveel heb ik er 😀

 • Reply
  puurtygo
  15/04/2009 at 20:08

  Shit hé, ik ben een loser!!! Heb gewoon de grootste percentage fouten.
  Mmmmmmmm, maar wel weer leuk.
  Sandra

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png