Avondje lachen

Een lekker uitstapje met mijn schoonzus. We gingen naar de show Alone van Silvester in de Leidsche Schouwburg. Was echt een gave show ookal kende ik hem niet.

Vriendlief zou eigenlijk gaan met zijn zus maar die had een kart-uitje met zijn vaders werk. Vandaar dat ik dus erheen ben gegaan. Was een mega leuke show en heb erg gelachen. De improvisatie vind ik altijd wel erg leuk.. Sommige grappen kon ik me echt in vinden. Ookwel leuk om wat met mijn schoonzus te doen aangezien ik haar meestal zie met vriendlief en zijn familieleden.

Was een gezellig maar wel erg lange avond. We [vriendlief en ik] thuis om 11 uur, sliepen pas laat doordat ik mijn irritaties van mijn werk op hem af reageerde, en moest moet natuurlijk gewoon weer aan de bak de volgende ochtend. Over mijn werk gesproken, een logje over het gesprek wat ik heb gehad komt binnenkort nog wel.

2 reacties op “Avondje lachen

  1. Silvester ken ik wel. Ben ik een keer naar een show geweest toen hij nog samen met Arie shows maakte.

    Leuk dat je het naar je zin hebt gehad. Soms best leuk om naar een ‘onbekende’ te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *