Currently #16

mei 4 2024

Dat ik veel offline ben betekend niet dat ik niet lekker bezig ben met dingen achter de schermen en in huis. Ik ben aan het genieten met Noa van mijn 2 weekse vakantie en neem jullie hierin graag mee in een nieuwe Currently.

Ik geniet van… de schaterlach en uitspraken van Noa ★ leuke dates met vriendinnetjes en hun kids ★ het slipper-en-zonder-jas-weer ★ een steeds opgeruimder huis ★ nieuwe liedjes ontdekken @ Spotify ★ heerlijk vakantie hebben samen – niets hoeven #qualitytime ★ vandaag Noa uit logeren dus even dagje en avondje voor onszelf ★ bezig zijn voor Noa zijn verjaardag ★ lieve onverwachte cadeautjes krijgen ★ fijne thee-bijklets-dates ★

♥ Ik werd extra blij van… filmmiddagen met Noa op regenachtige dagen ☔ nieuwe series samen ontdekken en luisterboeken beluisteren. Het was wat meer ‘schermtijd’ dan normaal zo in de vakantie.

Ik kijk uit naar… de verjaardag van Noa. Alweer 5 en ben druk bezig met alle voorbereidingen. Uitnodigingen, zijn wensenlijstje, versiering e.d. Het is altijd een werkje, maar wel een leuke. V I J F mensen. 5 alweer.

Ik kijk… nog steeds Criminal Minds. Inmiddels beland bij seizoen 4 en snap nog steeds waarom deze serie my all time fav is. ♡

Ik maakte… dit onderstaande toffe DIY projectje met onze handen🤚🏻
En was ook nog steeds bezig met de winactie #oops voor Nicky aangezien ik bij de verbouwing van de zolder dingen voor een leuke DIY niet meer kon vinden. Inmiddels gevonden en ik ben er hard mee aan de slag.

Ik deed… nog steeds #project Sas en was hier wisselend mee bezig. Wel elke week sporten (ligt aan het weer wat precies) en veel wandelen. Met gezonde voeding ben ik ook langzaam bezig om dit in mijn vaste patroon te krijgen. Ja ik eet nog lekkere dingen maar ben me wel bewuster van alles.

Ik verbaas me over… hoe snel de tijd gaat. Zowel met project zolder die bijna af is als Noa die bijna 5 wordt en naar het volgende schooljaar gaat. Je knippert met je ogen er er zijn zo weer wat dagen voorbij. Extra reminder om dus te genieten van alle momenten ♡

Ik ben de laatste tijd veel bezig met… vooral genieten en niets hoeven. Even geen werk. Geen school voor Noa. Gewoon even heerlijk rustig opstarten en leuke dates hebben of dagen lekker thuis rommelen. Ik ben heerlijk veel offline hierdoor en echt even me aan het focussen op de extra tijd met mijn gezinnetje die ik heb.

♥ Ik lees nu… steeds meer jullie blog artikelen bij. Ik mis een hoop door het offline zijn maar het is fijn om af en toe even bij jullie mee te koekeloeren.

Ik luister

Wanneer is jullie volgende vakantie?

3 comments

 • Nicky

  11/05/2024 at 20:12

  Heerlijk dat je vakantie had. De mijne is pas is in juli. Maar nu ik weer leuk werk heb en de helft van de tijd thuis werk, is dat niet zo erg. En haast je vooral niet, he? 😉

 • Simone

  05/05/2024 at 12:38

  Ondanks dat je er hier niet meer zoveel bent, heb je je tijd anders leuk ingevuld! Geniet!

 • Zo simpel is dan geluk

  04/05/2024 at 19:05

  Geniet nog lekker van je vakantie!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *