Sas beleeft de Meivakantie | Bye bye vakantie!

Hallo eerste werkdag, dag vakantie! Wat was je fijn. Samen met Noa had ik heerlijk 2 weken Meivakantie samen. Even extra quality time. Even niets hΓ³even. Even de ochtend lekker rustig kunnen opstarten. Of ik helemaal ben opgeladen? Mwah. Met een drukke, aanwezige bijna 5 jarige kleuter is het af & toe net even wat drukker πŸ˜‰ Maar het was heerlijk en ik neem jullie graag mee in een fotoverslag van de afgelopen 2 weken.

Koningsdag πŸ«…πŸ»
We begonnen met een super fijne Koningsdag waarbij we heel wat markten af gingen. We gingen met een volle tas weer terug en Noa kocht een hoop van zijn eigen gespaarde centjes. Heel veel Hot Wheels kwam hij tegen, spelletjes (Halli Galli en van TipToi) en LEGO. Het was een super fijne dag en het was meer dan geslaagd. Hij heeft de hele vakantie heerlijk met zijn nieuwe speelgoed kunnen spelen.

Sporten πŸ…
Ik pakte het sporten weer wat meer op. Wandelen en de weekenden vroeg op staan op GrowWithJo filmpjes te doen. Ook tijdens het serie kijken deed ik oefeningen. Ik probeer er wat meer routine in te krijgen, wat ik zeker ga toepassen nu de vakantie weer voorbij is. Routine en regelmaat.

Heel veel van NIKS πŸ₯³
Oh zo lekker he dat er niets moet. Niet om 8 uur vertrekken richting school, of om kwart over 7 richting werk… Gewoon rustig opstarten is heerlijk geweest! (ondanks dat meneertje zijn ritme qua wakker tijden gewoon heen aangehouden helaas voor deze mama – maar dan heb je wat aan je dag πŸ˜‰ )

We keken wederom weer de Paw Patrol film voor de 680ste keer. Inclusief popcorn. Zelf keek ik deze vakantie verder richting eind seizoen 6 van Criminal Minds en deed dit in alle vrije uurtjes die ik had. Ik had 1 avond gepland met een lekkere gehaalde chocoladereep. Echter besloot Noa deze te verstoppen en daarna te vergeten waar πŸ™ˆ Anticlimax dus voor mij en tot op de dag van vandaag nog niet gevonden…. 🍫

Een avondje voor onszelf, Noa gaat uit logeren πŸ›οΈ
Noa ging een heerlijk avondje lekker uit logeren. Gebeurd niet vaak dus we hebben er extra van genoten. We regelde ook veel voor de zolder en hadden een fijne datenight samen.

Heel wat leuke dates met vriendjes in de Bubbel Jungle, bij iemand thuis en in de Natuurspeeltuin πŸ€ΈπŸ»β€β™‚οΈπŸŒ³
Er waren heel wat leuke dates op de planning. Zo gingen we naar de Bubbel Jungle, waar Noa zich altijd ΓΊren kan vermaken. We hadden wat playdates bij ons thuis van vriendjes van school. Met een vriendinnetje ging ik naar de Natuurspeeltuin en we hadden een speel&shop date bij haar. Ondanks dat het soms wat druk was, was het echt genieten. Ook zijn we 2 keer naar de Kermis geweest iets wat Noa nog steeds 1 van de leukste dingen vind.

Genieten van de mooie dagen β˜€οΈπŸ˜Ž
Wat een fijne dagen. Het begon met wat regen maar daarna was het heerlijk zonder-jas-weer. We gingen veel op pad naar speeltuinen, de natuurspeeltuin en speelde veel lekker in de tuin. Het was heerlijk dat hij weer op zijn trampoline kon springen en spelen met zijn water&zand tafel. Hierdoor kon ik lekker in het zonnetje zitten of zelf binnen even wat dingen doen. Maar ook samen fijn in de zon spelen met zijn waterbaan.

De extra kamer en zolder uitzoeken & opruimen πŸ“¦
Het was ook dagen van extra opruimen op zolder. We hebben alles goed uitgezocht en ook met de extra kamer ben ik deels gestart. Voor de zolder hebben we nog een bureau nodig, zodra we die hebben kunnen de laatste dozen worden ingeruimd. Het is heerlijk wat meer overzicht te krijgen in wat we hebben en echt gericht te kijken naar wat we wel en niet gebruiken. Er staan ook zeker weer wat dingen op mijn Vinted om te verkopen. daarvoor heb ik wat kleine extra cadeautjes terug gekocht voor zijn verjaardag in Juli.

Zwemles ging door πŸŠπŸ»β€β™€οΈ
Ik deelde hier al dat Noa inmiddels op een andere zwemles zit (stuur een berichtje voor het wachtwoord #bewustbloggen) en deze lessen gingen in de vakantie gewoon door. Hij heeft het super naar zijn zin en het is leuk de vorderingen te zien die hij maakt.

4 dagen samen πŸ’ž
M. had ook een XXL weekend vrij door Hemelvaart. We genoten super met zijn 3de. We gingen een drankje doen bij een super leuke speeltuin, gingen shoppen en waren ook gewoon even lekker thuis de vakantie rustig aan het afsluiten.

Ik maakte deze leuke DIY 🀚🏻
Al tijden wilde ik met onze handen iets leuks maken en door de dozen uit te zoeken voor zolder kwam ik deze canvas tegen. Hij staat nu bij ons in de hal. Family is not an important thing. It’s everything 🀍

We sloten de Meivakantie af met Moederdag πŸ₯°
We sloten deze vakantie af met Moederdag. Elke dag ben ik nog dankbaar dat dit me gegeven is. Ik kreeg een heerlijk onbijtje op bed & een Rituals pakket met een mooi geknutseld werkje van school. Het aller mooiste cadeau is mijn familie 🀍

β€œA good mom has bad days & great days & normal days & overwhelming days & perfect days & trying days & supermom days & just being a mom days & a whole lot of love & real & crazy motherhood days.”

Wanneer hebben jullie (weer) vakantie?

6 reacties op “Sas beleeft de Meivakantie | Bye bye vakantie!

  1. Wat heerlijk! Ik moest vreselijk lachen om die chocoladereep. Ik ben benieuwd of hij nog boven water komt. Dat schilderij met die handen is ook hartstikke leuk, zeg. Goed idee! (PS: zo’n castingset voor je handen…. is dat niks voor jou? Had gewild dat die er vroeger al waren)

  2. Dat leest alsof het de ideale vakantie was! Goede afwisseling van leuke dingen doen en rust πŸ™‚ Fijn dat jullie ook eens een avondje alleen door konden brengen zonder kind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *