Sas beleeft April

april 30 2024

Elke maand deel ik fijne, memorabele momenten om zo terug te blikken op de afgelopen maand. Deze komt altijd de laatste dag van de maand online. Ik deel ook nog steeds MOMents en leuke uitspraken van Noa, om dit als herinnering te kunnen bijhouden. Nog steeds vind ik deze overzichtjes super leuk om te maken en blijf hier dan ook mee doorgaan. Iets compacter dan vorig jaar en hierdoor nog bewuster.

April doet wat hij wil, blijkt maar weer. Het was wisselend weer maar ik had leuke dates, de zolder is eindelijk af (inruimen geblazen), ik bakte lekkere wafels en we werkte door richting de Meivakantie… Kijken jullie mee wat ik deze maand heb beleeft?

De maand begon met een leuke Paaseieren zoektocht πŸ₯šπŸ°
Zoals elk jaar zoeken wij paaseieren bij een natuurspeeltuin in de buurt. Altijd super leuk georganiseerd en Noa heeft het er altijd super naar zijn zin. Hij vond heel wat eieren maar was alleen wat teleurgesteld toen hij het ‘gouden ei’ die altijd verstopt ligt niet had gevonden. En mama stond echt nÑÑst de verstopplek #schaam. Volgend jaar weer een kans en dan mag Noa naar de ‘oudere’ kant om te zoeken. Het was super fijn, net als ons fijne Paasontbijt wat we altijd als gezinnetje thuis doen.

Bakte ik lekkere wafels met mijn nieuwe wafelijzer πŸ§‡
Zoals ik al eerder vertelde kwam ik Γ©indelijk het leuke kleine wafelijzertje tegen. Gelijk gekocht en uitgeprobeerd. We hebben samen heel wat lekkere wafels gebakken en dit gaan we zeker vaker doen.

Was de zolder AF & waren het de laatste puntjes op de i 🏠πŸͺ΄
Deze maand was eindelijk de zolder geheel af. Alle verhuisdozen en andere dingen konden weer boven gezet worden. Ik richtte mijn boekenkast in, heb een leesplekje en ben nog bezig alles een fijn nieuwe, praktisch plekje te geven. De slaapkamer is weer terug en ook aankomende periode staat in het teken van de extra kamer uitruimen en alles opnieuw inruimen. Structuur en rust gaat het zeker geven en ik kijk er dan ook ontzettend naar uit. Deze maand gingen we ook naar IKEA om bakken te halen voor zolder en andere dingen die we nog mistte voor boven.

De foto’s zijn een sneakpeak. Hier was nog niet alles af, de muur net geverfd en de boekenkast nog niet geheel af. Ik ben zo blij met mijn was gedeelte #danwordtjeecht30plus Maar zo hebben jullie een beetje een beeld. Ik ben druk bezig met een foto artikel met before, tijdens en after foto’s. Deze komt er dus zeker aan maar het uitzoeken en typen heeft even tijd nodig πŸ˜‰

Keek ik weer heerlijk serie verder #momentjevoormezelf πŸ“Ί
Ik nam veel rust momentjes en keek Criminal Minds verder. Ook keken we heerlijk wat films tijdens datenight en begon ik de avonden weer met lezen. Mijn eerste boek van dit jaar is uit. 1 boek. Het is echt bar weinig voor mijn doen maar ik hoop nu met mijn leeshoekje boven ook makkelijker een boek te pakken (deze zaten uiteraard al die maanden in dozen)

Maakte we de tuin zomer-klaar 😎🌞
De tuin werd afgespoten met de hogendruk, alle dode planten gingen eruit. Noa zijn speeldingen werden schoon gemaakt… De mooie dagen in de tuin kunnen weer van start hoewel deze helaas nog uitblijven met al die regen, regen & nog meer regen. Altijd een klusje maar het ziet er daarna altijd weer top uit en het is een fijn vooruitzicht daar straks lekker te kunnen zitten.

.

Had ik een leuke dates met verschillende vriendinnetjes πŸ₯‚
Ik had wat leuke dates gepland staan. Voor een vriendinnetje gingen we heerlijk eten bij De Beren nog voor haar verjaardag. Ook even gezellig bij gekletst met een bakkie thee erbij en een fijne wandeling. Daarnaast had ik samen met Noa nog een playdate met een vriendinnetje van mij. We bewandelde het kabouterpad en bos, speelde in de speeltuin en aten heerlijk een pannenkoek en deden nog een drankje. Het was echt een fijne & gezellige dag samen. Ook nog een thee date met mijn beste vriendinnetje en even lekker geshopt. Waren erg fijne en leuke dagen.

Extra: Was ik bezig met de voorbereidingen voor Noa zijn 5de verjaardag 🎈
#stopdetijd Onze Nao gaat alweer naar de 5! 5 jaar… Ik knijp mezelf af en toe nog steeds. Ik ben dus al bezig met verschillende voorbereidingen voor zijn verjaardag. Taart decoratie, traktaties 2x (zowel op school als voor zijn ’thuis-feestje’), versiering… Ook al wat cadeautjes ingeslagen naast het cadeautje wat hij graag van ons wil hebben: de Hot Wheels City de Ultieme Garage.

Liedje van de maand 🎢

MOMents met Noa in April

Noa 4 jaar & 9 maandenπŸ‘¦πŸ»
We gaan richting de 5 jaar & we zijn dus al voorbereidingen aan het treffen voor je verjaardag. Er staat een gesprek op school gepland volgende maand over je voortgang, we hadden wat slechtere nachten door ziekte van je en we hadden een fijn begin van de maand met Pasen. Je speelde veel met je Hot Wheels en genoot van je nieuwe zwemles. Je hebt doorzettingsvermogen werd deze maand nog eens duidelijk: val je ergens af, probeer je het gewoon weer opnieuw. Mama met haar ogen dicht want af & toe haal je stunts uit. Je kent geen angst en wil alles proberen ‘want je bent bijna 5 en al groot’ En eigenlijk…is het waar wat je zegt. Je bent al zo groot.

In de buurt was het Kermis waar je altijd ontzettend van geniet (mama minder sinds vorig jaar) en er kwam een super toffe samenwerking binnen voor Noa zijn schoolspulletjes. #spon Binnenkort schrijf ik hier een review over maar nu al blij met de toffe broodtrommel & fles. Vooral aangezien hij op zijn flessen met silicone dop ineens aan het kauwen is.

Quotes & leuke uitspraken van deze maand

πŸ‘„ ‘Die zijn heel belangrijk, daar moeten we zuinig op zijn’ (tekeningen die hij had gemaakt)

πŸ‘„ Ik was aan het bellen. ‘Doe jij even je ding mama’

πŸ‘„ Hij had een nacht niet geslapen en wilde iets, waarop ik zei ik word al moe ervan als ik eraan denk. ‘Ik zie het aan je gezicht mama’

πŸ‘„ ‘Je schiet niet op dus ik ga maar gewoon alvast verder’ #ietsmetgeengeduldhebben

We gaan richting Mei, waarin ik 2 weken samen met Noa vakantie heb. Waarin ik alle voorbereidingen ga treffen voor alweer zijn 5de verjaardag. Waarbij het op werk druk wordt met extra cursussen e.d. maar ook weer wat fijne vrije (studie)dagen. Wat zijn jullie plannen in Mei?

5 comments

  • Nicky

    11/05/2024 at 20:09

    Oeh! Jouw wasgedeelte vind ik helemaal geweldig! En wat gaat het hard met die uk van jullie. Ongelooflijk.

  • Zo simpel is dan geluk

    04/05/2024 at 18:59

    Echt bizar dat Noa gewoon alweer 5 wordt!

  • nicole orriens

    03/05/2024 at 09:28

    Wat een schattige kleine wafeltjes zijn dat. Die lijken me leuk om te maken zeg!

  • Wanda

    02/05/2024 at 18:26

    Ik vind het altijd zo leuk om te lezen, dit soort terugblikjes en ja, die opmerkingen van Noa… geweldig! Heel veel succes alvast met het plannen van zijn feestje voor zijn 5e verjaardag!

  • Simone

    01/05/2024 at 06:26

    Wat een fijne terugblik! En wat is jullie zolder mooi geworden. Snap helemaal dat je daar blij mee bent πŸ˜€

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *