It’s my birthday!๐ŸŽˆ | Wat ik in dit levensjaar (nog) graag wil bereiken

Hierdepiep HOERA. Vandaag is mijn verjaardag en ben ik dankbaar er weer een jaartje bij te mogen tellen. Vandaag is het gewoon werken en hopelijk nog even als gezinnetje samen vieren. Ik ben dankbaar. Dankbaar voor het punt waar ik op dit moment ben. Als persoon. Als moeder. Als partner/vrouw van. Met mijn werk. Als vriendin van. En aangezien ik al heel wat leuke, originele posten heb bedacht voor mijn verjaardag vandaag even wat minder spectaculair. Ik deel graag wat dingen die ik dit jaar graag nog zou willen bereiken. Kleine doelen, welteverstaan. Deze start ik 2 Maart mee en zal ik nog een uitgebreider artikel over schrijven #projectSas

En yes de foto hierboven dat ben ik. Toen ik nog blond was. Met mijn toen beste vriendin.

Meer sporten ๐Ÿ‹๐Ÿผโ€โ™€๏ธ
Het sporten is de afgelopen tijd niet zo lekker gegaan. Ik wil dit weer fanatieker en wekelijks gaan oppakken. Ik heb een Youtube kanaal ontdekt waar ik wel enthousiast van werd en dit wil ik gaan doen. Zodra het weer mooier weer wordt wil ik de skates weer onder het stof vandaan trekken.

Minder zorgen maken ๐Ÿค”
Afgelopen jaar was het jaar van zorgen en ik merk dat ik daar lichamelijk nog niet helemaal van ben hersteld. Ik wil dit jaar me minder druk maken en dingen (die ik niet in de hand heb) meer op zijn beloop laten gaan. Lastig, maar ik wil in ieder geval het proberen.

Rust, rust en nog meer rust, niets ‘moeten’ ๐Ÿง˜๐Ÿผโ€โ™€๏ธ
Ik plan meer rust momenten in door de dag. Haastige spoed is zelden goed. Ik probeer alles bewuster te doen, bewuster mee te maken en stil te staan. Een pasje langzamer. Niets hoeft. Die was ook niet die op me staat te wachten. Ik merk dat het fijn is de lat wat lager te leggen voor mezelf en wil deze lager en lager krijgen naarmate het jaar vordert.

Het hele huis opruimen, alles organiseren ๐Ÿ 
De laatste loodjes van de zolder zijn nu aan de gang en ik kijk er ZO naar uit. De extra kamer straks geheel opruimen, de zolder opnieuw indelen en alles echt een plekje geven. We krijgen zoveel meer ruimte dat dit zeker een heel leuk projectje gaat zijn. De overige ruimtes ben ik op mijn vrije dagen al mee begonnen, dus stukje bij beetje komt alles af. Voor de zomervakantie (ik neem er lekker ruim de tijd voor) wil ik alles echt een plekje hebben gegeven. Moet lukken toch?

Nรณg meer offline tijd inplannen ๐Ÿšซ
Afgelopen tijd ben ik al meer en meer offline en het bevalt me goed. Is ook niet zo lastig met een stuiterbal van ruim 4.5. in huis ๐Ÿ˜‰ Die vraagt toch echt wel wat aandacht. Op mijn vrije dagen ben ik soms online maar ben ik meer lekker bezig met rommelen in huis of fijn series kijken met een mok thee.

Ik zou nog graag als extra doel: een fotoshoot willen doen met mijn gezinnetje ๐Ÿ“ธ De laatste shoot samen is de New Born van Noa toen hij 11 dagen oud was ๐Ÿ˜‰ Mijn man is niet zo van de foto’s maar ik hoop toch een keer mooie foto’s te laten maken, desnoods met mij en Noaโค๏ธ

Happy birthday to me! ๐Ÿฅณ๐ŸŽ‰

Wanneer ben jij jarig en vier je je verjaardag altijd?

11 reacties op “It’s my birthday!๐ŸŽˆ | Wat ik in dit levensjaar (nog) graag wil bereiken

 1. Met mijn digitale wensen ben ik wat laat maar gelukkig hadden ze bij de post dit keer goed meegewerkt. en kwam je kaartje wel tijdig bij je aan. Wat een mooie doelen trouwens. Ik hoop voor jou dat het lukt om ze stap voor stap te verwezenlijken. Mijn verjaardag ken je al hรฉ. Vlak bij die van Noa. ๐Ÿ™‚

 2. Gefeliciteerd met je verjaardag! En succes met het behalen van je doelen. Als het eenmaal lente is, gaat het een stuk makkelijker allemaal.
  Ik ben in juli jarig. Ik vier mijn verjaardag hooguit met een etentje.

 3. Fijne verjaardag nog Sas! Mooie, haalbare dingen die je nog graag wil doen. Had je een fijne verjaardag? ๐Ÿ™‚
  Een fotoshoot met ons gezin zou ik ook wel eens willen doen, maar ik weet niet of ik het lief daar enthousiast voor krijg, haha.

 4. Nog gefeliciteerd! Mooie doelen. Ik vier mijn verjaardag niet spectaculair, er komt wat familie en een paar vrienden in het weekend ervoor of erna, er is veel te veel eten omdat we altijd bang zijn dat we te weinig hebben en op of rond mijn verjaardag zelf ga ik met mijn vriend naar de sauna of op vakantie.

 5. Wat een leuke dingen die je nog zou willen en volgens mij prima haalbaar! Ik hoop dat je (ondanks dat je moet werken) een fijne dag hebt! Gefeliciteerd!

 6. Gefeliciteerd met je verjaardag!!! Hopelijk heb je een fijne (offline) dag en word je lekker in de watten gelegd.
  Wat een mooie doelen ook. Ik hoop dat het lukt om er (stap voor stap) aan te werken.

  Ik ben jarig op 21 maart, ook niet meer zo lang. Echt vieren doe ik niet eigenlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *