Sas beleeft Februari

2024 begint met een nieuwe jasje voor deze maandelijkse rubriek. Elke maand ga ik fijne, memorabele en leuke momenten delen om zo terug te blikken op de afgelopen maand. Ook deel ik nog steeds MOMents en leuke uitspraken van Noa, om dit via mijn blog herinneringen te kunnen maken en onthouden. Nog steeds vind ik deze overzichtjes super leuk om te maken en blijf hier dan ook mee doorgaan. Iets compacter dan vorig jaar en hierdoor nog bewuster.

De 2de maand van dit jaar is alweer begonnen. Ergens vond ik deze maand nog langer duren dan Januari. Deze maand was wel fijn; ik was 1 jaar in dienst bij mijn werk, begon weer met kijken van mijn all time favoriete serie (kun je al raden welke?) en Noa kreeg zijn eerste rapport mee. Ook de zolder kwam steeds meer af en we hadden een fijn weekje Voorjaarsvakantie. Kijken jullie mee?

β˜… Was ik 1 jaar in dienst bij mijn huidige werk πŸ₯³ (en waren er keuzes te maken @ werk πŸ€”)
Het was alweer 1 jaar geleden dat ik begon bij mijn nieuwe werkgever. Lees hier hoe het begon (je kan het wachtwoord aanvragen) Ik gaf mijn vaste collega’s een kleinigheidje. Ik ben nog steeds super blij met de keuze die ik heb gemaakt en zit zeker op mijn plek. Wel zijn er gesprekken geweest over uren en de verwachtingen hiervan. Hierdoor moet ik keuzes maken en deze maand zal daar dan ook van in het teken staan. I.v.m. bewust bloggen deel ik er niet meer over.

β˜… Leuke date met vriendinnen & kids bij Ballorig πŸ€ΈπŸΌβ€β™‚οΈ
Ik had een leuke date met lieve vriendinnen/ex-collega’s en hun kids. Noa heeft zich echt prima vermaakt, die kan de hele dag daar wel klimmen, klauteren en springen. Het was gezellig even bij te kletsen onder het genot van een hapje, drankje & spelende kinderen.

β˜… Begon ik weer met mijn ALL TIME favoriete serie… πŸ”ͺπŸ“Ί
Iedereen die me al langer volgt weer wat ik hier ga neerzetten πŸ˜‰ Ik ben weer begonnen met seizoen 1 van Criminal Minds. Gebrek aan nieuwe series om te kijken? Zeker niet, maar het leek me tof weer vanaf het begin te gaan kijken.

I.v.m. bewust bloggen is Noa en zijn dierbare niet zichtbaar op de foto’s

β˜… Project zolder ging verder, op naar de laatste puntjes op de i πŸͺ΄πŸ‘
Eindelijk is van project zolder het eind inzicht! De muren zijn geverfd en de laatste dingetjes worden (af)getimmerd. Dan daarna is het een kwestie van laminaat leggen en gaan inrichten. ZOVEEL zin in, ook om alles in huis weer een plekje te geven en dat het KLAAR is. Het is een hoop werk geweest maar het resultaat mag er zijn.

β˜… Opruimen! πŸ“¦πŸ 
Ik ben beetje voor beetje de ruimtes die kunnen aan het opruimen. Heerlijk om alles, wat nu al kan een plekje te geven. Per dag een laadje, kastje of iets anders opruimen geeft een super fijn gevoel. Straks alles uit onze slaapkamer naar zolder & dan kan ook de extra kamer geruimd worden. De woonkamer is nu geheel opgeruimd/schoongemaakt en ik ben ook zeker weer wat dingen @ Vinted aan het zetten. Mocht je mijn account willen, stuur me een berichtje.

β˜… Hadden we een weekje Voorjaarsvakantie 🐻
En deze was super fijn! We waren lekker thuis: knutselde veel, plantte een moestuintje, LEGO bouwen was natuurlijk ook een must en we deden vooral lekker rustig aan. 2 vriendinnetjes kwamen langs en Noa had wat speeldates. We maakte een kwarktaart en met oma bakte hij een ochtendje brood zodat ik even kon winkelen. Ook de zolder werd door M. verder afgemaakt en Noa zijn zwemles ging gewoon door. Het was fijne even samen genieten. Nog 8 weekjes en dan is de volgende vakantie πŸ˜‰ We waren heerlijk veel offline deze afgelopen maand. #genieten

β˜… M. jarig 🎈
Gisteren was M. jarig en ik ben morgen jarig. Leuk als er met schrikkeljaar een dagje tussen zit. Zo blijf ik nog even een dagje 3 jaar jonger i.p.v. 2 πŸ˜‰ Of we het vieren? Niet echt. Ik ga met vriendinnen volgende maand een gezellige high tea doen voor mijn verjaardag & verder alleen met familie. Mijn verjaardag moet ik gewoon werken πŸ˜‰ en misschien dat we het weekend voor ons beide nog gezellig uit eten gaan.

Liedje van de maand 🎢

MOMents met Noa in Februari

Noa 4 jaar & 7 maandenπŸ‘¦πŸ»
We hadden een super fijne maand samen met hem. Veel leuke speeldates (o.a. Ballorig en een speeldate met wat vriendjes van school), hij vierde Carnaval op school verkleed als superman en hij kreeg zijn eerste rapport mee! #trots Heerlijk om deze maand af te sluiten met een weekje vakantie (+2 studiedagen voor hem waarbij ik wel moet werken). Hij was weer veel aan het LEGO’en, zwemles ging door en ook was daar het rapportgesprek op school voor Noa vandaag. I.v.m. bewust bloggen laat ik dit geheel in het midden en zal ik hier niet teveel over delen.

Ook ontdekte we Yoga mee met Roos. Ideaal voor Noa om even tot rust te komen en voor mama ook leuk om mee te doen πŸ˜‰ Klik hier om ze te bekijken.


Quotes & leuke uitspraken van deze maand

πŸ‘„ ‘Ik wil op mijn handen en voeten rollen‘ (radslag)

πŸ‘„ Ik kon een LEGO blokje niet voor hem vinden. ‘Nou mama dat moet je dan maar leren op je werk’

πŸ‘„ Noa kreeg straf. Kreeg ik te horen: ‘Maar ik deed het niet zelf mama, mijn lichaam deed het’

πŸ‘„ ‘Ienemiene putte 10 pond grutte, ienemiene kaas… ‘

πŸ‘„ ‘Ik weet de regels in huis even niet meer’

πŸ‘„ ‘Er waren 2 joppe jarig‘ (2 jarige joppe in de klas, tweeling)

Vandaag dus de dag die tussen onze verjaardag zit. Morgen ben ik jarig 🎈 en vandaag worden de zonnepanelen geplaatst en hebben we het rapport gesprek van Noa. Maart wordt een drukke maand maar wel met leuke dingen, dus ik kijk er naar uit! Hebben jullie nog leuke plannen aankomende maand?

7 reacties op “Sas beleeft Februari

  1. Ik ken het, hier zijn ze bezig met de trap te steken en nieuwe wanden aan de muren te doen. Eenmaal deze af is dan gaan ze eindelijk met de zolder beginnen dat deze mijn plekje word om te werken een ook een dressing. Kijk er ook naar uit om deze af te ronden. Is altijd leuk het eind resultaat.

  2. Ik snap helemaal dat je uitkijkt naar het moment warop je alles weer een plekje kan geven. Zelf word ik er onrustig van wanneer tijdens een verbouwing of verhuis alles op andere plekken ligt dan waar het zou moeten liggen/staan. Fijn dat dat moment nu heel dichtbij komt en je binnenkort kan beginnen met volop van de nieuwe afgewerkte ruimte te genieten.

    Wat fijn dat jullie zo’n deugddoende en leuke voorjaarsvakantie achter de rug hebben. De High Tea met je virendinnen lijkt me ook iets heerlijks om naar uit te kijken Iets leuk in het vooruit hebben liggen is altijd fijn hΓ©. Ik hoop dat je verjaardag ondanks het moeten werken ook een heel fijne dag werd.

    Deze maand heb ik zelf ook enkele leuke zaken om naar uit te kijken. Morgen zie ik bijvoorbeeld een vriendin (de weergoden willen niet meewerken maar dan gaan we gewoon wat vaker/langer gezellig ergens schuilen), binnenkort gaan we eens twee dagen naar de zee en er is ook een fijn knutselafspraakje met Irene op komst.

  3. Gefeliciteerd met jullie verjaardagen alvast. En wat heerlijk dat het eind van de verbouwing in zicht komt. Prachtig nummer weer van P!nk, hè..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *