Currently #15

Feels like FOREVER dat ik een artikeltje plaatste op mijn blog. De laatste was mijn verjaardags artikel begin deze maand. We gaan alweer richting het einde van de maand Maart. Ik ben bewust lekker veel offline geweest en heb me met een hoop dingen bezig gehouden. Benieuwd? In deze Currently vertel ik jullie er meer over. Want ik heb het bloggen zeker wel gemist, maar was even een mindere prioriteit.

Ik geniet van… bezig zijn met #projectSas en echt aan mezelf aan het werken – uitgebreid artikel erover in de maak ★ het zonnetje die steeds meer doorkomt ★ lekkere nieuwe theetjes ★ leuke samenwerkingen in mijn inbox ★ genieten van offline tijd samen met Noa ★ havermout koeken van de bakker ★ leuke dates op de planning hebben ★ maar ook lege dagen bewust plannen ★

♥ Ik werd extra blij van… Fijne wandelingen maken en echt even bewust genieten van de natuur. Even naar buiten. Frisse wind door je haren en soms een zonnetje op je neus. Lekkere havermout koeken halen of eventjes neuzen in boekenkastjes… Ik ben nog steeds hartstikke blij met het dorp waarin we wonen; rustig en lekker gemoedelijk. Ik voel me hier super prettig.

Ik kijk uit naar… de zolder die bijna af is. Het laminaat ligt erin, de laatste puntjes op de i worden gezet en dan kunnen we eindelijk over 2 weekjes gaan inruimen. ZO naar uitgekeken en ook zo welkom. Het is echt de laatste loodjes die het zwaarste wegen. Kan niet wachten daar echt een super fijne plek van te maken en ook de overvolle kamers door de verbouwing weer terug te krijgen. #update: ook kijk ik uit naar SLAPEN IN DE NACHTEN. Die pseudokroep aanvallen van Noa de nachten eisen soms zeker wel zijn tol. 🥱

Ik kijk… mijn favoriete serie EVER. Ik ben weer gestart met Criminal Minds. Alles al tig keer gezien maar wat heerlijk om weer vanaf begin af aan te kijken. Inmiddels ben ik midden in S3. genoeg nieuwe series die ik wil kijken maar vind het toch wel super fijn deze weer even te kijken. Hopelijk als ik bij het laatste seizoen ben aangekomen dat dan de nieuwe (die in de maak is) verschijnt.

Waar gaat Criminal Minds over? Een eliteteam van FBI-profilers analyseert de zwaarst gestoorde criminelen van het land om gedragspatronen te ontdekken voordat ze weer toeslaan. De gedreven profilers van de Behavioral Analysis Unit doen alles om de drijfveren en emotionele triggers van deze misdadigers te bepalen, in de hoop hen tijdig op te sporen.
Te zien: op Disney+

Ik verbaas me over… waar sommige mensen zich druk om kunnen maken. #Letitgo Maar ook hoe makkelijk sommige mensen contact laten verwateren.

Ik deed… extra genieten van mijn vrije dagen. Ik wilde echt even opladen en pak hierdoor meer en meer rust. Ik wandel heerlijk, kijk series, ben bezig in huis.. maar alles op een lager tempo dan normaal. Het voelt goed hier deze rust te vinden en ik hoop deze zeker vast te houden.

Ik maakte… veel leuke plannen en dates. Hiervoor bakte ik dingen of maakte ik leuke DIY cadeautjes. Ook was ik weer lekker aan het knutselen voor de winactie (komt eraan Nicky 😉 ) en voor vriendinnen.

Ik ben de laatste tijd veel bezig met… het moederschap in het algemeen. Sommige weken zijn best pittig, andere vallen weer mee. Het zal vast een fase zijn + ik moet nog steeds wel wennen aan het schoolritme. Ook als er wat onderbroken nachten tussen zitten is het soms even tanden bijten. Ook ben ik de laatste tijd bezig met het uitzetten van mijn werk-app op vrije dagen. Ik merk dat ik hier toch last van heb op mijn vrije dagen en dat ding constant afgaat. #reminderomhemuittezetten

♥ Ik lees nu… te weinig. Ik heb dit jaar nog geen boek aangeraakt en we zijn al 3 maanden in 2024. Ik heb er echt genoeg liggen maar vind ergens er de rust niet voor. Ik kijk liever een serie of ga wat anders doen dan lezen. Ik wil het wel gaan oppakken om voor het slapen gaan te gaan doen. Nou moet ik zeggen er zitten nu ook wel ontzettend veel boeken in dozen door de verbouwing, dus als alles af is gaat het makkelijker worden.

Ik luister

Wat is jullie favoriete serie ooit?

7 reacties op “Currently #15

  1. In een dorp wonen is fijn hé. Daar ben ik zelf ook vaak blij en dankbaar om. Veel op fiets -of wandelafstand, mooie rustige plekjes, … Qua verwaterende contacten ben ik zelf de laatste maanden ook niet goed bezig. Door de aanhoudende uitputting merk ik dat er minder vaak aan toekom om even een berichtje of mail naar vriendinnen te sturen. Heel erg jammer maar soms lukt het gewoon niet anders. Alles verloopt hier aan een heel traag tempo. Heel frustrerend. Zelfs mijn blogfeed-achterstand lijk ik nooit volledig te kunnen bijlezen.

    1. Ik kan zo niet meteen één favoriet uitkiezen denk ik. Dus hier zijn enkele van mijn favorieten: Supernatural, Castle, A Discovery of Witches, The Big Bang Theory, …

  2. Niks mis met lekker offline. We zien je vanzelf wel weer verschijnen (en ik wacht rustig af). Ik kijk pas sinds kort films (ja, ja!) en series zijn nog net iets te hoog gegrepen. Ik verlies mijn aandacht en kijk dan niet meer verder. Dus kies ik korte series. Ik vond After Life heel mooi. En ik ben nu Fool me once aan het kijken.

  3. Leuk om weer even iets van je te lezen! Favoriete serie ooit kan ik niet kiezen hoor, ik vind veel te veel leuk en mijn lijstje met series die ik ooit nog eens wil kijken is ook veel te lang. Maar ik heb laatst Charmed (de oude) weer een keer helemaal gekeken, die scoort sowieso hoog in mijn favorieten.

  4. Fijn om weer een blogje van je te lezen, want ik mis ze wel! Maar ik snap ook dat je wat meer tijd voor jezelf nodig hebt. Ik ben heel erg benieuwd naar het eind resultaat van de zolder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *