Sas beleeft Januari

2024 begint met een nieuwe jasje voor deze maandelijkse rubriek. Elke maand ga ik fijne, memorabele en leuke momenten delen om zo terug te blikken op de afgelopen maand. Ook deel ik nog steeds MOMents en leuke uitspraken van Noa, om dit via mijn blog herinneringen te kunnen maken en onthouden. Nog steeds vind ik deze overzichtjes super leuk om te maken en blijf hier dan ook mee doorgaan. Iets compacter dan vorig jaar en hierdoor nog bewuster.

2024 is gestart deze maand. Het was extra fijn om 2023 af te sluiten, aangezien het niet ons jaar was. Het was niet mijn jaar. Een maand van extra genieten nog van onze vakantie. Een maand van Lego, lego en nog méér lego bouwen. De maand van ons zolder projectje en nog veel meer. Kijken jullie mee naar de fijnste momenten van afgelopen maand?

Genoten van een laatste weekje kerstvakantie
Deze maand begon heerlijk met nog onze laatste week kerstvakantie. We hebben, vooral die laatste week super genoten. We gingen naar Ballorig, zwemmen, voor het eerst naar de bios en eten bij een café in ons dorp als afsluiting. Lees hier alles over onze fijne kerstvakantie. Ik kijk alweer uit naar de volgende eind Februari 😉

Dat project zolder steeds meer afkomt 🏠🔨
Inmiddels zijn alle wanden gestukt en gaan we nu aan de slag met verven, afwerking van timmerwerk en laminaat leggen. Het is eindelijk richting de afrondende fase, ondanks dat het zeker nog even gaat duren. Ik ben super blij als alle dozen uit onze slaapkamer richting de zolder kunnen en we kunnen gaan inrichten. Binnenkort komt er zeker een update online.


Quality time met Noa – LEGO, LEGO en nog meer LEGO 🪂 & tijd voor mezelf ☕📺
Ik heb echt DAGEN (geen onzin) achter elkaar zitten bouwen met Noa. Hij vindt het fantastisch om lastige pakketten te maken & heeft er ook voor de kerst heel wat gekregen. Hij kan echt uren lang zitten (dat kind van mij zit nooit dus echt een unicum dat hij het hiermee wel kan) om alles via het boekje te bouwen. Pakketen van 8+ en 18+ maakt hij zonder zijn hand om te draaien. Sinds hij een aantal Spidey pakketten heeft gekregen voor zijn 4de verjaardag is hij helemaal fan ervan. Ik bouw graag met hem mee.

Ook plande ik wat extra me-time in en keek het laatste seizoen af van The Mentalist. Het was fijn soms even mijn verstand op 0 te zetten, te genieten en het lezen ook weer op te pakken. Ook ben ik begonnen met de nieuwe serie Kastanjemanden, de verfilming van het boek Oktober (die ik in 2019 las). Nu 2 afleveringen verder en zeker een aanrader.

Fijne Bagel-date met mijn liefste vriendinnen 🥯
Ik had weer een fijne date gepland om het nieuwe jaar goed te beginnen: Bagelen met al mijn liefste vriendinnetjes. Helaas kon niet iedereen door omstandigheden erbij zijn maar dat kon de pret niet drukken. Heerlijk eten met nog leuker gezelschap. Wat wil je nog meer? Het was echt even eruit. Daarna ben ik nog even gaan shoppen waarbij ik goed ben geslaagd en mijn gekregen cadeaukaarten al goed heb gebruikt.

Movie middag 🎬
Ik had nog een film bon liggen van mijn oude werk 🤭 dus deze besteedde we op Zondag met een fijne film middag met de nieuwe Paw Patrol The Mighty Movie. Noa heeft er ontzettend van genoten, en daardoor wij ook. Met wat lekkers erbij was dit een fijne afsluiting van ons weekend. Even samen 🩷

Liedje van de maand 🎶

MOMents met Noa in Januari

Noa 4 jaar & half jaar!👦🏻
Noa is alweer 4.5 jaar oud. We gaan langzaam aan richting de 5. Hij gaat nog steeds met ontzettend veel plezier naar school, bouwt in zijn vrije tijd graag aan LEGO pakketten, is graag buiten te vinden en zit (naast het lego bouwen) geen seconde stil. Hij had een super leuke playdate en aten als afsluiting daarvan pizza. Zwemles gaat elke week beter en hij doet alles al zonder drijfpakje. Mooi om zijn ontwikkeling hierin te zien. Het was een beetje kwakkelen deze maand voor hem, dus het fijn hem weer als zijn oude zelf te zien. Hij had studiedag en vermaakte zich een dagje bij oma en maakt op school heel wat knutsels en een vogelvoeder-ding.

Quotes & leuke uitspraken van deze maand

👄 Tijdens het LEGO bouwen: ‘Mama we doen het wel op jouw tempo’

👄 ‘Goed nieuws. We gaan bijna avond eten maar ik ben ook bijna klaar’

👄 ‘Er is niks. Ik had even een moment voor mezelf’

👄 Smurf met een koffer noemt Noa: ‘Vertreksmurf’

👄 Hij was iets vergeten. ‘Het is zomaar uit mijn hoofd gevallen’

👄 ‘I like you very much’

9 reacties op “Sas beleeft Januari

  1. I like you very much as well. Extra jammer dus dat ik zoveel blogfeed-achterstand heb opgelopen maar vandaag probeer ik weer wat bij te lezen. Ook voor mij was 2023 niet het meest geweldige jaar. Hopelijk wordt 2024 voor ons allebei fijner. Het is niet dat ik het voorbije jaar geen leuke momenten heb gehad hoor. Heel veel lichtpuntjes zelfs maar jammer genoeg nog steeds geen verbetering op vlak van uitputting en dat blijft mijn opties beperken. Wat met momenten behoorlijk frustrerend kan zijn. Zeker wanneer er zoals Noa het zo mooi zegt veel zaken zomaar uit mijn hoofd vallen. 🙂

  2. Hahaha! ‘We doen het wel op jouw tempo’. Heerlijk! Goed om op te schrijven dat soort dingen want je gaat toch een hoop vergeten. Januari ging best hard, vond ik. Fijn dat je in februari weer vakantie hebt, zeg!

  3. Haha, ‘het is zomaar uit mijn hoofd gevallen’ vind ik geniaal! 😀
    Fijn die filmnamiddag. Ik denk dat de kleine hier nog wat te jong is om al een hele film uit te kijken, maar ik kijk al uit naar de tijd dat dat wel kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *