BYE BYE Kerstvakantie | 5 mooie herinneringen

Hallo eerste werkdag na de vakantie. 👋🏼 Als deze post online komt is het ‘echte werkleven’ na onze fijne vakantie weer begonnen. Wij allemaal naar werk, Noa weer de eerste dag naar school en weer een beetje in het ritme komen na een fijne vakantie. Die van mij en Noa was nog zelfs een weekje langer door ziekte ervoor. Genieten? Niet geheel door lichamelijke klachten maar ik probeer vooral naar de lichtpuntjes te kijken ✨

Ik neem jullie graag nog mee voor een fijne terugblik. Ik deel graag 5 momentjes die ik zeker koester van onze afgelopen vakantie samen 🥂

1. Samen kerst vieren 🎄🎅🏼
Het was super fijn om als gezinnetje gezellig kerst te vieren. Noa was ontzettend blij met al zijn gekregen cadeautjes. Vooral LEGO was 1 groot succes, vooral voor deze vakantie om alles lekker in elkaar te bouwen. Het was een super fijne dag samen en de dag erna vierde we kerst samen met mijn schoonfamilie. Lootjes getrokken dus wederom fijn cadeautjes krijgen, lekker eten en uiteraard ontzettend gezellig.

2. Dates met mijn beste vriendinnetje (en kids)🥂🤸🏼‍♂️
Zo had ik ook een fijne lunchdate met mijn beste vriendinnetje. Was erg fijn even bij te kletsen en heerlijk te genieten van fijn eten en een appeltaartje toe. Ook had ik een date met de kids erbij, we gingen gezellig naar Ballorig. Noa kan zich daar echt de gehele dag vermaken & uitleven. Het was erg gezellig

3. Tijd voor mezelf 🩷
Ik nam wat extra tijd voor mezelf, vooral met mijn lichamelijke klachten. Ik keek veel The Mentalist, waarbij ik nu bij seizoen 6 ben. Ook dronk ik veel theetjes & was ik wat meer te vinden achter mijn blog.

4. Ochtendje samen naar de kringloop 🧸🫗
Dit jaar wil ik vaker bezoekjes brengen aan de kringloop. Altijd leuk om voor fijne prijsjes lekker te struinen. In de vakantie begonnen we met 2 tripjes erheen en geslaagd. Voor Noa haalde wat we speelgoed en ik scoorde 2 leuke schaaltjes & een fijn glas. Ook bij een andere kringloop scoorde ik 2 leuke spijkerbroeken voor werk. Echt wat pareltjes die ik vond, zo fijn! Tevens vond ik een bad-ophang systeem van een kikker voor Noa in onze douche. Heel erg handig voor al zijn spulletjes in de badkamer. Er blij met deze fijne vondst. Noa (en ik ook 😉 ) was er erg blij mee.

5. Fijne momenten & quality time met Noa 🤍
het was een vakantie was extra tijd met elkaar. Het was super fijn om samen even wat meer tijd te hebben, helemaal na zijn ziek zijn en de 5 dagen school die hij heeft. Ik merkte dat hij maar ook zeker ik eraan toe was.

We bouwden vooral veel aan Lego. Everyday. All day. Alle gekregen pakketten van de kerstman zijn al tig keer in & uit elkaar gehaald. Ik denk dat hij 80% van de vakantie alleen wilde bouwen. Wat nog meer? We vierde oud & nieuw samen, we gingen een ochtendje naar Ballorig, hij had een speeldate met een vriendje van school en we gingen heerlijk zwemmen (en zwemles startte ook weer na een weekje een stop). Een eerste keer: we gingen gezellig voor het eerst naar de bioscoop. We sloten het gezellig af met een etentje in Noa zijn favoriete restaurant.

Ook werd Noa deze vakantie 4.5 jaar. Mensen, waar blijft de tijd? Het gaat echt zo hard & alle clichés zijn echt waar. Het gaat ook nu zo super hard ook nou hij op school zit en zijn ontwikkeling super hard gaat.

Het was een super fijne vakantie, met fijne momentjes en herinneringen om te bewaren.
Ik kijk alweer uit naar de volgende vakantie samen met Noa in Februari.

Had jij ook vakantie? Wat was je favoriete moment?

6 reacties op “BYE BYE Kerstvakantie | 5 mooie herinneringen

  1. Oh, dat klinkt als een heerlijke kerstvakantie. Hopelijk kon het wat meer rust nemen er voor zorgen dat je fysieke klachten minder werden. Ik wens je trouwens veel kringloopgeluk toe dit jaar want wat is het fijn hé om daar leuke zaken te vinden. Het is precies al even geleden dat ik nog eens iets super leuk vond bij de Kringwinkel maar gelukkig ligt die heel dicht bij me. Wie weet heb ik bij een volgend bezoekje nog eens geluk.

    Door mijn achterstand op jouw blog bij te lezen heb ik plots nog meer zin gekregen om opnieuw een Lego-set in elkaar te steken maar toch eerst maar wat zaken doen die ik al even voor me uitschuif (én mezelf daarna belonen met ontspannende Lego-tijd)

  2. Heerlijk, zeg! En altijd weer even afkicken als je dan weer aan het werk moet. Mijn favoriete moment met Kerst was het etentje met dochter en schoonzoon. En nou ja, dat ene moment dat ik met een bak koffie op de bank zat, toen de kerstboom net stond. Ik keek om me heen en ik bedacht me hoe ik bof met een leuk huis (op die $%^*&%$ keukenvloer na dan), een koelkast vol eten en genoeg centjes op de bank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *