35 jaar in 35 weetjes over mij (die je wel of nog niet wist)

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door KAYA sieraden

Hieperdepiep, HOERA. Vandaag is het mijn verjaardag en mag ik 35 kaarsjes uitblazen. Ik ga in dit artikel 35 weetjes met je delen en ben erg benieuwd welke jullie wel & niet wisten. En hoever ik ga komen 😉

35 in 35 weetjes over mij (die je wel of nog niet wist)
Mini me

1. Elke dag drink ik sloten thee. Uit verschillende mokken voor verschillende stemmingen. Ik drink áltijd thee, ook met 30 graden.

2. Ik heb een haat-liefdes verhouding met mijn krullende haar. Erg blij mee maar echt ontzettend veel werk. Ook heb ik altijd aan het einde van de dag een ‘good hair day’, heel irritant.

3. Je kan mijn blij maken met een goed boek of een fijne serie om te kijken.

4. De meeste boeken die ik bezit zijn van Nora Roberts (ik heb ze op de Bron trilogie ALLEMAAL) en inmiddels heb ik alle boeken al eens herlezen.

5. Dat gezegd. Als ik lees kan je een bom naast me laten vallen. Ik.hoor.NIKS.

6. Ik vind het heerlijk om thuis te zijn en lekker in mijn eigen coconnetje te blijven. Dates met vriendinnen zijn leuk hoor, maar het liefste ben ik toch lekker bij mijn gezinnetje of aan het keuvelen thuis.

7. Ooit had ik een alternatieve fase in mijn leven. Een piercing. Zwarte nagellak en veel streepjes kleding met afgedragen spijkerbroeken. Yep. Je herkent me niet meer terug.

8. Ik luister eigenlijk nog steeds dezelfde 2 favoriete artiesten uit mijn jeugd: Westlife & P!NK (voor het contrast haha)

9. Er wordt mij best vaak gezegd dat ik best wel kan zingen. Doe ik verder niets mee.

10. Ik vind het moederschap het mooiste dat er is maar ook echt het zwaarste dat ik ooit heb gedaan. Geen slaap. Opvoeden. 24/7 in teken staan van. Ik heb het zeker niet onderschat maar je weet het pas écht als je zelf ook kids hebt.

11. Ik heb al dik 14 jaar mijn rijbewijs. Ik rij best vaak maar heel leuk vind ik het nog steeds niet.

12. Ik lust geen smeerkaas, of alles wat daarmee te maken heeft, naar ruikt of erop lijkt.

13. Vroeger heb ik een hoop allergieën gehad maar ben er gelukkig allemaal overheen gegroeid. Kleurstoffen, aardbeien, CHOCOLA…

14. Ik kan niet tegen afgebladerde nagellak, dus lak ik mijn nagels altijd neutraal.

15. Mijn persoonlijkheid is extrovert, zal iedereen die me kent beamen. Hoewel mijn hobby’s dan weer geheel introvert zijn. Mooi mixje.

16. Ondanks dat ik al 180 theebekers heb blijft mijn collectie toch gestaag groeien.

17. Ik heb altijd dezelfde sieraden om, met een betekenis. Ik heb daar nu nieuwe aan kunnen toevoegen. Ik heb nu een mooie zilveren armband dames, waarbij ik Noa zijn eigen naam heb laten schrijven. Want ja, dat kan die jongen van 3.5 jaar al(!) Leek me een perfect minimalistisch aandenken voor mezelf, ook als hij straks naar school gaat. Ik draag je altijd bij me. Ook een ring met zijn geboortesteen draag ik, inclusief 2 andere ringen: mijn verlovings/trouwring en een ring met vlechten die ik kreeg toen ik van baan veranderde. Die staat voor: verandering hoeft niet slecht te zijn. Zoek je nog gepersonaliseerde sieraden? Denk dan eens aan ringen en kettingen maar ook aan bijvoorbeeld manchetknopen graveren. Voor ieder wat wils!

18. De was opvouwen zie ik altijd als een rustpuntje en is echt even een break in de dag. Doe het dan ook graag.

19. Ik heb sinds een paar maanden meer focus op ‘het moment zelf’ en geniet hier dan ook extra van. Ik probeer 1 taak per keer te doen en echt te focussen. Ook neem ik meer momenten samen bewust met Noa.

20. Ik geloof in de uitspraken: Alles heeft een reden en What goes around comes around.

21. Ik won vroeger best vaak prijsvragen. Zo heb ik zelfs ooit een reis naar Disney Land Parijs gewonnen. Maar ook puzzels, speelgoed, barbies. Helaas werkt het niet op de loterij.

22. Soms kan ik erg moe worden van de vooroordelen die er zijn over ‘enig kind zijn’ iets waar Noa straks ook mee te maken krijgt.

23. Ondanks dat ik altijd blij ben een dag voor mezelf te hebben ben ik altijd weer ontzettend blij als ik Noa weer zie. Ergens een beetje onwennig als hij er niet is. Hij is er immers altijd.

24. Mijn favoriete film is na al die jaren nog steeds While you were sleeping (1995) – met Sandra Bullock & Bill Pullman die ik woord voor woord kan meezeggen in het Engels en Nederlands. Ik kijk hem minstens 1 keer per jaar.

25. Er is niets maar dan ook niets waar je mij wakker voor kan maken. Laat mij maar lekker slapen.

26. Ik kijk graag Formule 1 en doe ook mee in een poultje. Hier ben ik best wel fanatiek in.

27. Ik ben echt ontzettend blij met mijn Bodhi Tree Waterflessen in verschillende formaten. Ik heb heel erg veel waterflessen in bezit maar ben echt fan van deze.

28. Mijn minst leuke huishoudelijke klusje vind ik strijken en ramen wassen. Ik doe het dan ook beide gewoon niet. Een strijkijzer hebben we niet eens meer en M. zeemt de ramen. Koken ga ik het niet eens meer over hebben.

29. Ik kan echt genieten van mooie, betekenisvolle quotes. Ik zoek ze dan ook regelmatig op via Pinterest of via Instagram.

30. Ik ben altijd wel bezig met (kleine) interieur veranderingen. Zo wil ik nog de muren verven en ben altijd bezig met decoratie anders te zetten of nieuw te decoreren. net even een andere sfeer. Zoals een nieuw kleed, nieuw kussen of nieuwe kaarsen e.d. Ik kan hier echt van genieten.

31. Vroeger had ik veel kleding met kersjes erop. Tegenwoordig is dit veel vogels en veren.

32. Deelde ik eerst echt 180 foto’s per week via Instagram, ben ik ze nu stuk voor stuk eraf aan het halen. Helaas handmatig aangezien je niet alles in 1 keer kan wissen. Nog 6.000 foto’s te gaan en heb er al een hoop gewist. Ik ben bewuster met wat ik wil delen(ook hier op mijn blog), maar wil mijn Instagram account niet geheel verwijderen. #iemandeentip?

33. Ik ben eigenlijk geen zomer mens, maar ik geniet er wel steeds meer & meer van. Lekker in de tuin en met Noa op pad. Sinds ik hem heb ben ik toch wel wat meer een mooi-weer-persoontje geworden. Hoewel ik de winter ook altijd wel fijn vind.

34. Ik luister geen podcasts. Niet mijn ding en zal het denk ik ook nooit worden. Zelfde met e-books.

35. Ik heb geleerd dat niets zeker is in het leven en je lekker moet genieten van het hier en nu. Ik neem meer en meer tijd voor mezelf en mijn gezinnetje en dat voelt zeker goed. Wat de toekomst brengt weer niemand; just enjoy the ride!

Wanneer ben jij jarig? En welk weetje weet ik nog niet van jou?

Wisten jullie alles wat hierin stond? Of toch wat nieuws geleerd 😉

Artikel idee / » Lees meer over de affiliate links hier

About the Author

admin

10 Comments

Irene

Wow, gelukkig is je chocolade allergie voorbij! 😀
Tof lijstje weetjes. Nummer 10 vind ik heel herkenbaar.

Reply
Simone

Ik ken je best goed, denk ik, maar ik lees ook wel wat nieuwe dingen. En podcasts, ik kan het ook niet. E-books weer wel, vinden mijn handjes ook fijner, want die dikke boeken leveren zere handen op. Ik had je al gefeliciteerd, maar even blog-official; Gefeliciteerd!

Reply
Geke

Leuke weetjes en best veel nieuwe dingen geleerd 🙂

En gefeliciteerd met je verjaardag natuurlijk! Ik hoop dat het een fijne en gezellige dag was en dat je goed in de watten gelegd bent.

Ik ben jarig op 21 maart, dus ik moet nog wat geduld hebben (maar dat is niet zo erg want die cijfers gaan veel te snel vooruit)

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *