Monthly recap | Februari Highlights

Hij is er weer! Elk jaar in een ander jasje, maar met dit jasje ben ik eigenlijk wel blij. Een overzichtje met dingen die deze maand mooier, positiever en mij gelukkier maakte ligt de focus op. Juist in deze tijden kunnen we daar wel wat meer van gebruiken. Aan het einde weer het welbekende MOMents, mommy momenten met Noa: quotes, foto’s en alles wat er deze maand met hem gebeurde. Wel ik een bewuster jasje gegoten. Een dagboekje, terugblik om later terug te kunnen lezen. Let’s start this month!

Ik begin met een happy birthday voor mijn man die vandaag jarig isπŸŽˆπŸŽ‰πŸ₯³πŸŽ‚ Gefeliciteerd lieffie!
Morgen ben ik aan de beurt πŸ˜‰

De maand van de start bij mijn nieuwe baan. De maand van een nieuw ritme, aflsuiten, genoeg ruimte en tijd voor mezelf nemen, nieuwe muziekjes van P!NK, de verjaardag van manlief (en morgen die van mezelf), fijne tweedehands aankoopjes en mijn eerste skaterit van 2023. Kijken jullie mee naar deze 2de maand van dit jaar?

Monthly recap | Februari Highlights

+ Had ik een aantal fijne tweedehands-gelukjes ✨
Ik nam heel wat leuke dingen mee deze maand bij de kringloop en scoorde wat leuke dingen via Vinted. Ik kocht wat nieuwe zomerjassen voor Noa, wat spelletjes en kocht voor mezelf ook nog een leuk kledingstuk voor de zomer. Al met al heel erg veel geslaagd en erg blij met alle pareltjes die ik vond. Ook vond ik een boek in een gratis boekenkastje die al wat langer op mijn verlanglijstje stond. Mooie vondsten, daar kan ik altijd erg van genieten.

+ Was de maand van de start op mijn nieuwe werk!🎈
Hallo nieuwe maand en nieuw werk. Pfhoe. Dit was wel even aanpoten. Heel erg veel nieuwe dingen: werkgever, nieuwe collega’s, kinderen en andere werksoorten. Het was buffelen en ik was vooral heel erg moe, maar heb het zeker wel naar mijn zin. Daarbij ook gelijk wat overleggen en cursussen en het feestje van de avonden aan mezelf denken was compleet. Ik schreef hier al eerder een stukje over mijn werk. Ook maakte ik een leuke Valentijn knutsel als eerste activiteit. Morgen ben ik ook officieel uit mijn proeftijd.

+ Dagen voor mezelf en fijne bezigheden πŸ“ΊπŸ“–
Ik heb me heerlijk vermaakt tussen de drukte door met lezen, series en films kijken. Genieten met een grote G. Ik mÑÑk er ook echt bewust tijd voor en ga dan écht even offline. Het maakt dat ik echt nog meer geniet en oplaad met deze momenten.

+ Heerlijk een eerste skaterit gemaakt πŸ›Ό
Mijn eerste skaterit van 2023 is een feit. Heerlijk, hoewel het wel echt heel koud was. Ik maakt een fijne rit van 5.5 kilometer en wil dit wekelijks gaan oppakken op Woensdagen. Zo fijn om op deze manier in de natuur te zijn, mijn hoofd leeg te maken en te ontspannen.

+ Tijd voor leuke dates πŸ₯‚
Met een aantal vriendinnetjes en (ex)collega’s had ik leuke (thee)dates. Was erg gezellig weer bij te kunnen kletsen en er eventjes op uit te zijn of bakkie bij me thuis te doen. Erg gezellig. Sommige had ik al tijden niet gezien dus dat bijkletsen was extra fijn. En aankomende maand ook zeker weer wat andere leuke dates op de planning dus een extra leuk vooruitzicht!

+ Heerlijke date nights met The Last Of Us β˜•πŸ“Ί
We hebben date night weer uit het stof getrokken en hebben nu elke Zaterdagvond een avondje samen. We zijn begonnen met The Last Of Us, gebaseerd op de gelijknamige game die M. altijd speelde. Wel leuk te zien. Tot nu toe beloofd het wat, hoewel het niet geheel mijn gerne is.

+ Fijne aankoopjes via Vinted (voor zowel Noa als mijzelf, yay!) ✨
Er kwamen heel veel dingen binnen via Vinted. Ik sloeg alvast wat zomerkleding in voor Noa, een zomerjas en wat gymschoenen. Voor mezelf een jumpsuit (die helaas niet lekker zat en er dus weer op staat – bij interesse kan je me Vinted vragen (maat L) ) en een super tof kussentje van Zusss met erop ‘Be Happy’ Erg blij met deze items. Ook kreeg Noa wat figuurtjes van PJ Masks, wat hij nu wat vaker kijkt.

+ Wij hadden naast ons vloerkleed nog een make-over in de woonkamer πŸ›‹οΈπŸŽ¨
Ik gaf al aan dat we kleine aanpassingen in huis deden door prachtige nieuwe vloerkleden #spon maar ik had nog wat andere dingen in mijn hoofd. Ik de ideeΓ«n, M. die uitvoert πŸ˜‰ Zo hadden we natuurlijk het groene vierkant boven de bank met foto’s en deze kleur maakte we een aantal pilaren in de woonkamer. Ziet er hierdoor ineens super anders uit en ben er echt heel erg blij mee. Het eindresultaat zal vast nog wel te zien zijn.

+ Noa kan zijn naam schrijven en ik heb er een armbandje van! ✍🏼 #spon
Zo trots dat hij al kan schrijven (ik ga er uitgebreider op in bij bijzondere momentjes, aan het einde van dit artikel) en was dan ook blij met een personaliseerde samenwerking. Zo heb ik Noa zijn naam zelf laten schrijven en heb ik dit nu als armbandje om. Super tof! De samenwerking (want ja het is #spon) komt morgen, op mijn verjaardag online. Ik geniet echt van het armbandje en ben blij dat hij zo minimalistisch is ook i.v.m. werk.

+ Yay voor het nieuwste album van P!NK #repeat 🎼
Eindelijk een nieuwe CD van mijn favoriete artiest. Heerlijk om weer nieuwe muziek van haar te luisteren, deze staat dus dagelijks op repeat. Mijn favorieten? Hate me, Trustfall, Turbulance & When I Get There.

+ Een fijn pareltje in de boekenkast vinden in mijn dorp πŸ“–
Mijn vondst waar ik het in het eerste stukje had. Dit boek stond al tijden op mijn verlanglijstje en nam ik gratis mee. Staan zeker wel inspirerende quotes in en heb er zeker met lastige dingen best wel wat aan gehad. Aanrader zeker. Koop het boek hier of probeer hem zelf op de kop te tikken ergens πŸ˜‰

🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡

Luisterde ik veel naar… πŸŽ™οΈ

Β» Lees meer over de affiliate links hier

MOMents van Februari

Noa 3 jaar en 7 maanden πŸ‘¦πŸ»
Het was de maand voor jou van veranderingen. Mama ander werk dus een ander ritme. Ik merkte dat je het fijn vond maar het wel aanpassen is voor je om weer andere dagen op stap te gaan. Je was ontzettend weer aan het ontwikkelen, deed veel spelletjes maar ook met taal ging je erg vooruit. Je kan nu zelfs je eigen naam schrijven(!) Zo trots op jou hoe je alles doet. er waren wat wisselende nachten met hoestbuien, groeipijnen, nachtmerries, een andere deken willen (zucht) en gelukkig hielp het slaapschaapje je met de nachten.

Je was nog steeds erg aan het spelen met je speelgoed in fantasieland πŸ˜‰ Je kan echt hele verhalen verzinnen of naspelen van de afleveringen van de series die je kijkt. Je helpt altijd erg graag: de tafel dekken, papa helpen met klussen of je spulletjes opruimen. Hopelijk blijft dat zo.

Quotes van deze maand

Ken je het liedje helemaal uit je hoofd? ‘Nee, het kwam uit mijn mond’ (daar heb je een punt)

Tijdens een spelletje: ‘Nou doe dan maar je eigen regels’ – als het niet volgens zijn manier gaat

‘Een zetpil zit in een doosje toch? Mama weet het Γ‘ltijd te vinden’

‘We kunnen naar de Paw Patrol film gaan, dan springen we er samen in’

Gaan we naar de patatsuiker’ (de patatZAAK)

‘Papa, de muur ziet er wel goed uit. Goed gedaan’

Waren we lekker veel buiten te vinden πŸ€ΈπŸΌβ€β™€οΈ kwam ik heel wat leuke kringloopgelukjes tegen voor Noa, super leuk! 🧩 was het beide even wennen voor ons met een nieuwe ritme door mijn nieuwe werk&mama dagen πŸ’« was Noa veel aan het spoken (groeipijnen, hoesten en nachtmerries volgde elkaar op) πŸ‘» was Noa veel bezig met zijn binnen-zand en aan het kleien. UREN kon hier ermee bezig zijn πŸͺ£ waren we erg blij met zijn nieuwe slaapschaapje & sliep Noa wat meer doorπŸ‘ was Noa fan van een digitaal prentenboek van Berenslim πŸ“–πŸ˜ kwamen er veel leuke kledingstukken binnen voor Noa via Vinted #opnaardezomer πŸ‘•πŸ‘– meneer was weer erg bezig met spelletjes met tellen & cijfers πŸ”’ hadden we ook wat fijne chill-dagen met een dekentje op de bank πŸ›‹οΈ waste we de ramen eens & hield Noa binnen toezicht πŸͺŸ

Mijlpalen en extra fijne momentjes van deze maand ✨

Noa schrijft nu zijn eigen naam. ZO TROTS hier ❀️ Ik heb alleen zijn hand vast ter grip van zijn stift maar verder schrijft hij het helemaal zelf. ‘Omhoog, naar beneden, streepje…’ Hij weet perfect hoe hij het moet schrijven en spellen kan hij sowieso al met het hele alfabet. Nu de volgende stap… 3.5 jaar en nu al zijn naam schrijven. #hijwordtzogroot De rest van de letters ga ik een later tijdstip mee beginnen maar voor nu vind ik dit al een ontzettend mooie mijlpaal.

Wat was jouw mooiste geluksmoment van februari?

Deel hem in de comments wat ik ben erg benieuwd #positiviteit

About the Author

admin

3 Comments

Simone

Wat knap dat Noa zijn eigen naam al schrijft! Ik ben vooral blij dat ik me halverwege februari weer beter ben gaan voelen πŸ™‚

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *